تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 20

موضوع: کار نکردن ادیتور

  1. Top | #11
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    شما از ادیتورهای پیشرفته ی دیگه هم استفاده کنید ببینید بازم همین مشکلو دارید یا خیر؟
    شما تمام هک ها غیر از این ادیتور ر وغیرفعال کن ببین بازم مشکل داره
    من تست کردم همون روز مشکل شمارو دیدم اما یادم رفت بیام پست بدم
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    خوب این مسلمه که نمیشه چون از ادیتور پیشرفته استفاده نمیکنی!

    این هک رو نصب کن:
    http://vbiran.ir/f64/vbulletin-4-v-4...html#post10948

  4. Top | #13
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Version 4.1.5
    نوشته ها
    49
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed25 نمایش پست ها
    دروود:
    شما از ادیتورهای پیشرفته ی دیگه هم استفاده کنید ببینید بازم همین مشکلو دارید یا خیر؟
    شما تمام هک ها غیر از این ادیتور ر وغیرفعال کن ببین بازم مشکل داره
    من تست کردم همون روز مشکل شمارو دیدم اما یادم رفت بیام پست بدم
    بله ادیتورهای دیگه هم نصب کردم و تمام هکها هم غیر فعاله اما بازم این مشکل وجود داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bestboy999 نمایش پست ها
    خوب این مسلمه که نمیشه چون از ادیتور پیشرفته استفاده نمیکنی!

    این هک رو نصب کن:
    http://vbiran.ir/f64/vbulletin-4-v-4...html#post10948
    بله این هک هم نصب کردم اما بازم کار نمیکنه

    اگر بخوام 4.0.7 رو روش نصب کنم آیا مشکلی باسم پیش نمیاد ؟ یعنی دانگرید کنم ؟

  5. Top | #14
    AmirSina

    پیش فرض

    http://www.vbulletin.com/forum/showt...ly-not-working
    دروود:
    اگر انگلیسیتون خوبه اینجارو مطالعه بفرمایید
    همچنین اینجا
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=27021

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #15
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Version 4.1.5
    نوشته ها
    49
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا سعید یه سوال
    الآن محتویات وی بی رو هاست نصب هست و درون پوشه public_html هستش
    اگر محتویات public_html رو پاک کنم چی میشه ؟
    آیا محل نصب وی بی هم همون پوشه هست ؟

    من میخوام باسه اینکه مشکلم حل بشه 4.0.7 رو نصب کنم آیا با پاک کردن محتویات درون public_html مثل روز اول میشه که وی بی نصب نبود ؟

    خیلی ممنون میشم

  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    برای پاککردنش هم باید محتویات فروم رو هرجایی که ریختی پاک کنی و هم همه ی تیبل های دیتابیس رو Drop کنی.

    یا اینکه موقع نصب ویبی دیتابیس رو پاکسازی کنی.

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #17
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    گفتن پاسختون رو دیگه کامل

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #18
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Version 4.1.5
    نوشته ها
    49
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله اونجا گفتن :

    please try to modify vbseo.php file to resolve the issue:
    FIND:
    PHP Code:
    کد:
     return $outbuffer;
    ADD ABOVE:
    PHP Code:
    کد:
          @header ('Content-Length: ' . strlen($outbuffer));
    بله تو این پست یکی گفته باید برای رفع این مورد ویبی سئو php رو اصلاح کنم
    حالا این ویبی سئو کجاست چطوری میتونم بهش دسترسی داشته باشم ؟ چون من نصب نکردم علی آقا زحمتش رو کشیدن
    سوال قبلی هم برای اطلاعات عمومی خودم بود .

    کاربر مقابل از MVP77 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    vbseo.php در روت فروم شماست.

    کاربر مقابل از Bestboy999 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #20
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin Version 4.1.5
    نوشته ها
    49
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشکر از همه دوستان
    علی آقا مشکل رو با نصب ویبی سئو حل کردند
    با تشکر مجدد از علی آقا VBIran
    ویرایش توسط MVP77 : 2010/11/01 در ساعت 09:55 PM

    کاربر مقابل از MVP77 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل خیلی بد با ادیتور (حذف فاصله ها)
    توسط K1-CGMaster در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/12/10, 12:10 AM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/30, 07:55 PM
  3. ادیتور 4.1.4 !!!! ( به فنا رفتم )
    توسط Ali_ReFIGH در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 31
    آخرين نوشته: 2011/06/23, 01:12 PM
  4. مشکل ادیتور vb 4.1.4 با فایر فکس و IE
    توسط RezaMS در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2011/06/22, 08:56 AM
  5. عدم مشاهده ادیتور برای کاربران
    توسط hamidsos در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/15, 11:50 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •