تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: قرار دادن بنر فلش در vb

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    312
    مورد پسند
    86 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض قرار دادن بنر فلش در vb

    من میخوام بنر فلش در ویبولتین قرار بدم
    هر کاری میکنم نمیشه
    هر کدی هم گذاشتم توو هدر جواب نداد
    خوشحال میشم یکی دقیق کمکم کنه...

    کاربر مقابل از Fahrenheit بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.7
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط maysamsami نمایش پست ها
    من میخوام بنر فلش در ویبولتین قرار بدم
    هر کاری میکنم نمیشه
    هر کدی هم گذاشتم توو هدر جواب نداد
    خوشحال میشم یکی دقیق کمکم کنه...
    کد:
    <embed type="application/x-shockwave-flash"pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width=468 height=60" src="http://mihandownload.com/ali/468_60_mihandownload.swf"></embed>
    از این کد استفاده کنید عزیز

    3 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    312
    مورد پسند
    86 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    ببخشید یه سوال داشتم
    اونم اینکه من اگه بخوام هدر فلشم فقط در صفحه اصلی نشون داده بشه باید چیکار کنم؟!
    یعنی صفحه اصلی هدرش داینامیک باشه ، اما صفحات دیگه هدرشون استاتیک و در واقع یه عکس باشه..

  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    312
    مورد پسند
    86 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    عجیبه این شانس من ، هردفعه سوال میکنم بالای یک روز طول میکشه کسی جواب بده
    واقعا علی آقا دست تنهاست..

  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.
    اگر میخواهید فقط در صفحه اول نمایش داده بشه باید توی قالب Forumhome بذارید.

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    67
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    سلام

    من هم این کد رو امتحان کردم:

    <object
    type="application/x-shockwave-flash" data="http://persianswf.com/test/test6.htm"
    width="468" height="60"><param name="banner" value="http://persianswf.com/test/test6.htm" /></object>


    و هم این کد:


    <embed type="application/x-shockwave-flash"pluginspage="http://persianswf.com/test/test6.htm" width=468 height=60" src="http://persianswf.com/test/test6.htm"></embed>

    اما جواب نمیگیرم و فقظ یه باکس سفید تو سایت نشون داده میشه.

    شاید مشکل از لینکم باشه (برخلاف مثال های دوستان بجای .swf لینک .htm هست)

    ممنون میشم بگید با همین لینک فعلیم ( http://persianswf.com/test/test6.htm ) چطوری باید مشکلم رو رفع کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •