تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 32

موضوع: همش خطا میده[path]/includes/class_core.php on line 3993

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    تبدیل نمی شه.خوب من همونجا آپ کردم.چکار باید بکنم؟

    ---------- ارسال شده در 10:42 AM ---------- ارسال قبلی در 10:41 AM ----------

    می شه من مشخصات هاستم رو براتون پیام خصوصی کنم ؟؟؟؟ خواهش




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    یه عکس از روت فرومتون بزارید لطفا ...

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض


  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    کلا توی پک ویبولتینی که دانلود کردید پوشه ی INSTALL رو زیپ کنید و دوباره آپلود کنید توی روت اسکترکت کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    کردم.حالا چکار کنم؟

  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    فایل tools.php رو توی admincp بریزید و اجراش کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    اون هم خطا میده

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    متن خطا؟

    ---------- ارسال شده در 10:18 AM ---------- ارسال قبلی در 10:18 AM ----------

    دسترسی بدید چک کنم

  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    Warning: require_once(./install/includes/class_upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sewcente/public_html/talar/admincp/tools.php on line 30

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './install/includes/class_upgrade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sewcente/public_html/talar/admincp/tools.php on line 30

  11. Top | #20
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    پوشه install وجود نداره

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل [path]/includes/functions.php on line 1510
    توسط m43ih در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/11/14, 08:07 PM
  2. مشکل includes/class_core.php on line 3334
    توسط Pashe_pashe2 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/18, 06:14 PM
  3. آموزش حل ارور Permission denied in [path]/includes/class_dm_user.php on line 427
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/02/01, 01:55 PM
  4. مشكل در class_core.php on line 3886
    توسط andytanha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/11/02, 12:05 PM
  5. ارور [ path]/includes/class_core.php on line 3818
    توسط ariafar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/13, 07:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •