درود
دوستان من ی زمانی قبل از این ک خودم فوروم داشته باشم تو ی سایتی فعالیت میکردم ک مدیر بخش بودم ! . بعد مثلا میتونستیم پست هارو حذف معمولی کنیم .
ادمینش گفته بود بعد از مثلا 3 ماه میتونید حذف کلی کنید یعنی دسترسی حذف کلی ب صورت خودکار برای مدیران بخش باز میشد ک پست هارو حذف کلی از دیتا بیس کنیم !
آیا اصلا چنین چیزی ممکن هست؟
اخه وقتی 3 ماه گذشت ک برای ما چنین چیزی باز نشد ! بعد من از ادمینش پرسیدم چرا.بهم گفت این مورد رو کلا برای تمامی مدیران بخش حذف کردیم و فقط ارشدان دارند
لطفا توضیح بدید آیا میشه یا نه
ممنون