تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 11 از 22 نخستنخست 12345678910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 215

موضوع: دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (4 رای ، میانگین : 4.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/03/17 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 501 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.


      ضمن تبریک پیشاپیش نوروز سال 1391 قصد داریم استایل قبلی وی بی ایران را تقدیم حضورتان کنیم .









      این استایل مدتی پیش هم توسط افرادی پخش شده بود که مورد رضایت ما نبود .


      امیدوارم از این استایل لذت ببرید و کپی رایت آن را حفظ کنید .




      وی بی ایران با هر گونه تغییر در رنگ و شکل استایل مشکلی ندارد و از این پس تمامی افراد مجاز به استفاده از این قالب هستند .




      در ضمن من این ها رو مستقیم از هاست و دیتابیس وی بی ایران در آوردم اگر چیز اضافی داشت خودتون حذف کنید .


      نکات درخواستی و پاسخ داده شده :

      Q : من مشکل فونت دارم چیکار باید کنم ؟


      A : برای حل شدن مشکل فونت ها سه قایل زیر رو در هاست خودتون آپلود کنید و آدرسش رو در اول Additional.css جایگزین قبلی کنید.

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...odakBold.eot?#

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...oodakBold.woff

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...KoodakBold.ttf


      Q : علی آخرین ارسالات مثل عکس کادرش سیاه نیست چه طور میشه کادر بندیش کرد ؟


      A : ادمین سی پی --> جستجوی قالب --> جستجوی عنوان ؟ بله --> vietvbb_topstats_main


      کد:
      <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    <div class="forumBitBoxTop"><div class="forumbitBoxTL"><div class="forumBitBoxTR"><div class="forumBitBoxTWrap"></div></div></div></div>
      <div class="forumbitBoxLeft"><div class="forumbitBoxRight"><div class="forumbitBox">
      <div class="tcat tcat2">
          <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
              <h2>
                  <span class="forumtitle"> {vb:raw content.title} </span>
                  {vb:raw content.moreresult}
              </h2>
      <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="/images/styles/VBIranV3/buttons/collapse_tcat.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
          </div></div>
      </div>
          <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
              <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                  <div class="left-mainbox">
                      <div class="mainbox">
                          <ul class="tabs">
                              <li class="current">
                                  <span style="padding: 0px 5px;">
                                      <select id="vietvbb_topstats_s">
                                          {vb:raw content.menulist}
                                      </select>
                                  </span>
                              </li>
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>
                          <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.gif) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                              <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                  {vb:raw content.menu_content}
                              </div>                            
                          </div>
                      </div>
                  </div>
                  <div class="right-mainbox">
                      <div class="mainbox">                            
                          <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                              {vb:raw content.tablist}
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>                            
                          <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
      {vb:raw content.tab_content}
                          </div>
                      </div>
                  </div>
      <div class="clear"></div>
              </div>            
          </div>    
      </div>
              <div class="bottomBar" style="width:99.8%;margin: 0 auto 0 auto;"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
      
      
      
      
      </div></div></div>
      
      
      
      
      <div class="forumBitBoxTB"><div class="forumbitBoxBL"><div class="forumBitBoxBR"><div class="forumBitBoxBWrap"></div></div></div></div>





      موفق باشید ،


      وی بی ایران

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #102
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    یعنی چی نشد ؟ برای من درست هست .

    اگر میخواید بره راست تر باید 550px رو بیشتر کنید .
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #103
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    مشکل شما کاملاً مشخص هست .

    فایل هاتون نات فاند میدن ! ممکنه از htaccess wp هم باشه.
    خب میشه بگین که چیکار کنم؟
    من تا اونجایی که بلد بود چک کردم فقط یه مورد تو ایندکس قالب دیدیم که ارور نات فاند زده بود

  4. Top | #104
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sareion نمایش پست ها
    کد:
    #toplinks {
        background:url(/images/styles/VBIranV3/style/iconLogin.png) no-repeat right;
      background-image: url(http://up.vbiran.ir/images/x9v266ul3ljexqaaqkq.png);
      background-position: 550px -514px;
        padding:4px 50px 8px 0px;
    background-repeat: no-repeat;
    }
    نشد !
    برای کاربرای وارد شده , اینطوری میشه ... در صورتی که کسایی که log in نشدن مشکلی ندارن .
    کلس اون عکس رو توی css پیدا کنید و کمی به سمت راست بیاریدش .

    ---------- ارسال شده در 04:03 PM ---------- ارسال قبلی در 04:02 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
    خب میشه بگین که چیکار کنم؟
    من تا اونجایی که بلد بود چک کردم فقط یه مورد تو ایندکس قالب دیدیم که ارور نات فاند زده بود
    ببین عزیز , سایت شما خودکار :
    http://tehtvu.ir/forum/upload/images...header_new.png
    رو به
    برگه پیدا نشد.
    تغییر میده .. ممکنه مشکل از htaccess ها باشه .


  5. Top | #105
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    خب این برای همه مشخصه
    منتهی کسی نمیگه که دقیق چیکار کنم

  6. Top | #106
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
    خب این برای همه مشخصه
    منتهی کسی نمیگه که دقیق چیکار کنم
    مشکلات وردپرس شما که به ما مربوط نمیشه
    htaccess های انجمن و وردپرس رو بذارید .


  7. Top | #107
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    26
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    یعنی چی نشد ؟ برای من درست هست .

    اگر میخواید بره راست تر باید 550px رو بیشتر کنید .
    حل شد و تشکر - اولیه 559 بود . از رو کد شما کردم 550 نشد ولی 580 مناسبه

    در ضمن مقدار آواتارهای من کوچیکن.سایزش رو چطور میشه افزایش داد !! مال وی بی مناسبه

  8. Top | #108
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    تنظیمات گروه کاربری

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #109
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    انجمنم فایل htaccess رو نداره ولی برای ورد پرس رو قرار میدم
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: txt WP.txt (450 بایت, 3 نمایش)

  10. Top | #110
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
    انجمنم فایل htaccess رو نداره ولی برای ورد پرس رو قرار میدم
    حذف کنید :


    کد:
    # BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    
    # END WordPress


  11. Top | #111
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    پاک کردم , ctri f5 رو هم زدم بازم درست نشد




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اموزش تصویری نصب ویبولتین روی سرور برای اولین بار در VBiran
    توسط Amir در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 101
    آخرين نوشته: 2016/02/29, 06:16 PM
  2. پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/08/26, 05:22 PM
  3. آموزش نصب ویبولتین نسخه کیجن دار (برای اولین بار در vBIran)
    توسط H0sseiN در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2012/11/10, 11:25 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •