تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 18 از 22 نخستنخست ... 45678910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 171 به 180 از 215

موضوع: دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (4 رای ، میانگین : 4.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/03/17 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 501 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.


      ضمن تبریک پیشاپیش نوروز سال 1391 قصد داریم استایل قبلی وی بی ایران را تقدیم حضورتان کنیم .









      این استایل مدتی پیش هم توسط افرادی پخش شده بود که مورد رضایت ما نبود .


      امیدوارم از این استایل لذت ببرید و کپی رایت آن را حفظ کنید .




      وی بی ایران با هر گونه تغییر در رنگ و شکل استایل مشکلی ندارد و از این پس تمامی افراد مجاز به استفاده از این قالب هستند .




      در ضمن من این ها رو مستقیم از هاست و دیتابیس وی بی ایران در آوردم اگر چیز اضافی داشت خودتون حذف کنید .


      نکات درخواستی و پاسخ داده شده :

      Q : من مشکل فونت دارم چیکار باید کنم ؟


      A : برای حل شدن مشکل فونت ها سه قایل زیر رو در هاست خودتون آپلود کنید و آدرسش رو در اول Additional.css جایگزین قبلی کنید.

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...odakBold.eot?#

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...oodakBold.woff

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...KoodakBold.ttf


      Q : علی آخرین ارسالات مثل عکس کادرش سیاه نیست چه طور میشه کادر بندیش کرد ؟


      A : ادمین سی پی --> جستجوی قالب --> جستجوی عنوان ؟ بله --> vietvbb_topstats_main


      کد:
      <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    <div class="forumBitBoxTop"><div class="forumbitBoxTL"><div class="forumBitBoxTR"><div class="forumBitBoxTWrap"></div></div></div></div>
      <div class="forumbitBoxLeft"><div class="forumbitBoxRight"><div class="forumbitBox">
      <div class="tcat tcat2">
          <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
              <h2>
                  <span class="forumtitle"> {vb:raw content.title} </span>
                  {vb:raw content.moreresult}
              </h2>
      <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="/images/styles/VBIranV3/buttons/collapse_tcat.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
          </div></div>
      </div>
          <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
              <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                  <div class="left-mainbox">
                      <div class="mainbox">
                          <ul class="tabs">
                              <li class="current">
                                  <span style="padding: 0px 5px;">
                                      <select id="vietvbb_topstats_s">
                                          {vb:raw content.menulist}
                                      </select>
                                  </span>
                              </li>
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>
                          <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.gif) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                              <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                  {vb:raw content.menu_content}
                              </div>                            
                          </div>
                      </div>
                  </div>
                  <div class="right-mainbox">
                      <div class="mainbox">                            
                          <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                              {vb:raw content.tablist}
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>                            
                          <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
      {vb:raw content.tab_content}
                          </div>
                      </div>
                  </div>
      <div class="clear"></div>
              </div>            
          </div>    
      </div>
              <div class="bottomBar" style="width:99.8%;margin: 0 auto 0 auto;"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
      
      
      
      
      </div></div></div>
      
      
      
      
      <div class="forumBitBoxTB"><div class="forumbitBoxBL"><div class="forumBitBoxBR"><div class="forumBitBoxBWrap"></div></div></div></div>





      موفق باشید ،


      وی بی ایران

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #172
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اگه کسی این قالب رو نصب کرده ادرس انجمنش رو بدین ؟

    کاربر مقابل از bahram-fans بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #173
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    31
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشید این فایل Additional.css در کدوم قسمت هاست قرار داره و اون سه تا آدرس رو کجای این فایل باید وارد کنم ؟
    و اینکه اون 3 تا فایلی رو که گفتید باید در هایت آپلود کرد ، باید در روت آپلود کنم یا قسمت نصب انجمن ؟

    کاربر مقابل از ronaldo07 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #174


    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    21
    نوشته ها
    631
    مورد پسند
    244 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.152
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    دوست عزیز Additional.css در هاست وجود نداره در ادمین سی پی شما هست!

    از بخش استایل ها و قالب ها ،جستو و جوی قالب رو بزنید و
    Additional.css رو جستو جو کنید همون کلمه قرمزی که میاره همونه!

    در misc آپلود کنید و آدرسش رو جایگزین کنید

    3 تشکر توسط:

    برای اونایی که باور نکردن و بهم چیزی هم گفتن|





    کد:
    http://up.hamidsiadat.ir/uploads/13449384271.jpg



  5. Top | #175

    پیش فرض

    سلام
    قالب رو نصب کردم یه مشکل داره کسی می دونه چطور رفعش کنم؟
    داخل پروفایل قسمت های که باید بنویسه پیغام های بازدیدکننده، درباره من و ... نوشته هایش نیست
    http://www.up.vbiran.ir/images/njq2rtbgnlfv6m6lttn.jpg

    njq2rtbgnlfv6m6lttn.jpg

    کسی می تونه کمک کنه؟

    فکر کنم نوشته هایش پایین تر از خود دکمه ها باشه! چه طور نوشته را بالاتر بیارم؟
    اگر مشکل حل نمیشه چطور می تونم پروفایل حالت دیفالت رو برای این قالب بذارم؟
    مرسی

    کاربر مقابل از [email protected]!-M بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #176
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected]!-M نمایش پست ها
    سلام
    قالب رو نصب کردم یه مشکل داره کسی می دونه چطور رفعش کنم؟
    داخل پروفایل قسمت های که باید بنویسه پیغام های بازدیدکننده، درباره من و ... نوشته هایش نیست
    http://www.up.vbiran.ir/images/njq2rtbgnlfv6m6lttn.jpg

    njq2rtbgnlfv6m6lttn.jpg

    کسی می تونه کمک کنه؟

    فکر کنم نوشته هایش پایین تر از خود دکمه ها باشه! چه طور نوشته را بالاتر بیارم؟
    اگر مشکل حل نمیشه چطور می تونم پروفایل حالت دیفالت رو برای این قالب بذارم؟
    مرسی
    با آپگرید به نسخه های جدید تر حل میشه

  7. Top | #177
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.0.5
    نوشته ها
    8
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوستان قالب واسه من نصب میشه ولی عکس ها و استایل ها نمیاد .

    این عکس ها رو ببینین .
    http://s3.picofile.com/file/7419104836/1.png
    http://s3.picofile.com/file/7419106020/2.png

    لطفا کمک کنید

    کاربر مقابل از mjheidari بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #178
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.944.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mjheidari نمایش پست ها
    دوستان قالب واسه من نصب میشه ولی عکس ها و استایل ها نمیاد .

    این عکس ها رو ببینین .
    http://s3.picofile.com/file/7419104836/1.png
    http://s3.picofile.com/file/7419106020/2.png

    لطفا کمک کنید


    کسی نیست اینجا کمک کنه بهمون ثواب داره به خدا تاپیک هم که میزنیم حذف میشه

    کاربر مقابل از ALI_DESIGN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #179
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    191
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_DESIGN نمایش پست ها
    کسی نیست اینجا کمک کنه بهمون ثواب داره به خدا تاپیک هم که میزنیم حذف میشه
    رفیق فایلارو جای درست آپ نکردی.
    ببین کجا آپ کردی
    جابجا کن
    مطمئن باش همینه مشکل
    شرمنده من باید برم
    فعلا

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #180
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.944.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اوکی بررسی میکنم دمت گرم

    کاربر مقابل از ALI_DESIGN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #181
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.*.*
    سن
    29
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 13.0.782.107
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_DESIGN نمایش پست ها
    اوکی بررسی میکنم دمت گرم
    فایل های عکس رو باید مستقیما تو پوشه images کپی کنید ، نه پوشه styles

    فایل هاتونو انتقال بدین به روت Images مطمئنا دست میشه

    2 تشکر توسط:






  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اموزش تصویری نصب ویبولتین روی سرور برای اولین بار در VBiran
    توسط Amir در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 101
    آخرين نوشته: 2016/02/29, 06:16 PM
  2. پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/08/26, 05:22 PM
  3. آموزش نصب ویبولتین نسخه کیجن دار (برای اولین بار در vBIran)
    توسط H0sseiN در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2012/11/10, 11:25 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •