تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 678910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 215

موضوع: دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (4 رای ، میانگین : 4.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/03/17 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 501 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.


      ضمن تبریک پیشاپیش نوروز سال 1391 قصد داریم استایل قبلی وی بی ایران را تقدیم حضورتان کنیم .









      این استایل مدتی پیش هم توسط افرادی پخش شده بود که مورد رضایت ما نبود .


      امیدوارم از این استایل لذت ببرید و کپی رایت آن را حفظ کنید .




      وی بی ایران با هر گونه تغییر در رنگ و شکل استایل مشکلی ندارد و از این پس تمامی افراد مجاز به استفاده از این قالب هستند .




      در ضمن من این ها رو مستقیم از هاست و دیتابیس وی بی ایران در آوردم اگر چیز اضافی داشت خودتون حذف کنید .


      نکات درخواستی و پاسخ داده شده :

      Q : من مشکل فونت دارم چیکار باید کنم ؟


      A : برای حل شدن مشکل فونت ها سه قایل زیر رو در هاست خودتون آپلود کنید و آدرسش رو در اول Additional.css جایگزین قبلی کنید.

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...odakBold.eot?#

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...oodakBold.woff

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...KoodakBold.ttf


      Q : علی آخرین ارسالات مثل عکس کادرش سیاه نیست چه طور میشه کادر بندیش کرد ؟


      A : ادمین سی پی --> جستجوی قالب --> جستجوی عنوان ؟ بله --> vietvbb_topstats_main


      کد:
      <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    <div class="forumBitBoxTop"><div class="forumbitBoxTL"><div class="forumBitBoxTR"><div class="forumBitBoxTWrap"></div></div></div></div>
      <div class="forumbitBoxLeft"><div class="forumbitBoxRight"><div class="forumbitBox">
      <div class="tcat tcat2">
          <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
              <h2>
                  <span class="forumtitle"> {vb:raw content.title} </span>
                  {vb:raw content.moreresult}
              </h2>
      <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="/images/styles/VBIranV3/buttons/collapse_tcat.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
          </div></div>
      </div>
          <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
              <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                  <div class="left-mainbox">
                      <div class="mainbox">
                          <ul class="tabs">
                              <li class="current">
                                  <span style="padding: 0px 5px;">
                                      <select id="vietvbb_topstats_s">
                                          {vb:raw content.menulist}
                                      </select>
                                  </span>
                              </li>
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>
                          <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.gif) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                              <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                  {vb:raw content.menu_content}
                              </div>                            
                          </div>
                      </div>
                  </div>
                  <div class="right-mainbox">
                      <div class="mainbox">                            
                          <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                              {vb:raw content.tablist}
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>                            
                          <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
      {vb:raw content.tab_content}
                          </div>
                      </div>
                  </div>
      <div class="clear"></div>
              </div>            
          </div>    
      </div>
              <div class="bottomBar" style="width:99.8%;margin: 0 auto 0 auto;"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
      
      
      
      
      </div></div></div>
      
      
      
      
      <div class="forumBitBoxTB"><div class="forumbitBoxBL"><div class="forumBitBoxBR"><div class="forumBitBoxBWrap"></div></div></div></div>





      موفق باشید ،


      وی بی ایران

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #192
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBserver نمایش پست ها
    در مورد کادر بندی باید :

    dbtech_usertag_postbit

    رو کادر بندی کنید که بسته به نوع پست بیت تون شبیه هک تشکر و اینا کادر بندی میشه

    برای غیر فعال کردن اون پست بیت هرچی داخل
    dbtech_usertag_postbit هست پاک کنین
    خب من توی dbtech_usertag_postbit به جای اون کدی که هست پی بذارم ؟

  3. Top | #193
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,348
    مورد پسند
    2,697 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    394

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط gentleman نمایش پست ها
    خب من توی dbtech_usertag_postbit به جای اون کدی که هست پی بذارم ؟
    برین سایر کادر بندی هارو ببینین ،

    ببینین که با چه class ای کادر بندی شده !

    اصولا
    کد HTML:
    <div class="post_field">
    میشه

    ===
    کد HTML:
    <div class="post_field">
    رو بعد تگ

    کد:
    <vb ....
    وقتی بسته شد بذارین قبل <dt>

    و در آخر بعد </dt> ، این رو بذارین </div>

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #194
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    6
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    چطور میتونم نام کاربری رو اصلاح کنم ؟

  5. Top | #195
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    473 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    107

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hnd1371 نمایش پست ها
    چطور میتونم نام کاربری رو اصلاح کنم ؟

    متوجه منظورتون نشدم !

  6. Top | #196
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    سلام کسی کدفوتراین قالب روداره ؟

  7. Top | #197
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    30
    نوشته ها
    4,743
    مورد پسند
    6,906 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1712.4
    میزان امتیاز
    621

    پیش فرض

    xml رو ایمپورت کنید و کد فوتر رو بردارید.

    کاربر مقابل از P4NiSh3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #198
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    دوتاسوال ؟

    1-برای کادربندی mention شده وتگ شده توی پست بیت باید چه تغییری توی کدقسمت dbtech_usertag_postbit انجام بدم ؟

    اینم کدش :
    کد:
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 1"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_mentioned}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:raw post.dbtech_usertag_mentions}}</dd></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 2"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_tagged}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_threads, {vb:var post.dbtech_usertag_tags}}</dd></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 4"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_quoted}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:var post.dbtech_usertag_quotes}}</dd></vb:if>
    2-چطوری این عکسی که مشخص کردم(لوگو وی بی ایران ) روتغییربدم ؟


  9. Top | #199
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط gentleman نمایش پست ها
    دوتاسوال ؟

    1-برای کادربندی mention شده وتگ شده توی پست بیت باید چه تغییری توی کدقسمت dbtech_usertag_postbit انجام بدم ؟

    اینم کدش :
    کد:
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 1"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_mentioned}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:raw post.dbtech_usertag_mentions}}</dd></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 2"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_tagged}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_threads, {vb:var post.dbtech_usertag_tags}}</dd></vb:if>
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 4"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_quoted}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:var post.dbtech_usertag_quotes}}</dd></vb:if>
    2-چطوری این عکسی که مشخص کردم(لوگو وی بی ایران ) روتغییربدم ؟

    کسی نبود جواب بده ؟!

  10. Top | #200
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    up!!!

  11. Top | #201
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بسیار زیباست




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اموزش تصویری نصب ویبولتین روی سرور برای اولین بار در VBiran
    توسط Amir در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 101
    آخرين نوشته: 2016/02/29, 06:16 PM
  2. پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/08/26, 05:22 PM
  3. آموزش نصب ویبولتین نسخه کیجن دار (برای اولین بار در vBIran)
    توسط H0sseiN در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2012/11/10, 11:25 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •