تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 78910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 201 به 210 از 215

موضوع: دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (4 رای ، میانگین : 4.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/03/17 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 501 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.


      ضمن تبریک پیشاپیش نوروز سال 1391 قصد داریم استایل قبلی وی بی ایران را تقدیم حضورتان کنیم .









      این استایل مدتی پیش هم توسط افرادی پخش شده بود که مورد رضایت ما نبود .


      امیدوارم از این استایل لذت ببرید و کپی رایت آن را حفظ کنید .




      وی بی ایران با هر گونه تغییر در رنگ و شکل استایل مشکلی ندارد و از این پس تمامی افراد مجاز به استفاده از این قالب هستند .




      در ضمن من این ها رو مستقیم از هاست و دیتابیس وی بی ایران در آوردم اگر چیز اضافی داشت خودتون حذف کنید .


      نکات درخواستی و پاسخ داده شده :

      Q : من مشکل فونت دارم چیکار باید کنم ؟


      A : برای حل شدن مشکل فونت ها سه قایل زیر رو در هاست خودتون آپلود کنید و آدرسش رو در اول Additional.css جایگزین قبلی کنید.

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...odakBold.eot?#

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...oodakBold.woff

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...KoodakBold.ttf


      Q : علی آخرین ارسالات مثل عکس کادرش سیاه نیست چه طور میشه کادر بندیش کرد ؟


      A : ادمین سی پی --> جستجوی قالب --> جستجوی عنوان ؟ بله --> vietvbb_topstats_main


      کد:
      <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    <div class="forumBitBoxTop"><div class="forumbitBoxTL"><div class="forumBitBoxTR"><div class="forumBitBoxTWrap"></div></div></div></div>
      <div class="forumbitBoxLeft"><div class="forumbitBoxRight"><div class="forumbitBox">
      <div class="tcat tcat2">
          <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
              <h2>
                  <span class="forumtitle"> {vb:raw content.title} </span>
                  {vb:raw content.moreresult}
              </h2>
      <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="/images/styles/VBIranV3/buttons/collapse_tcat.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
          </div></div>
      </div>
          <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
              <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                  <div class="left-mainbox">
                      <div class="mainbox">
                          <ul class="tabs">
                              <li class="current">
                                  <span style="padding: 0px 5px;">
                                      <select id="vietvbb_topstats_s">
                                          {vb:raw content.menulist}
                                      </select>
                                  </span>
                              </li>
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>
                          <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.gif) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                              <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                  {vb:raw content.menu_content}
                              </div>                            
                          </div>
                      </div>
                  </div>
                  <div class="right-mainbox">
                      <div class="mainbox">                            
                          <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                              {vb:raw content.tablist}
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>                            
                          <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
      {vb:raw content.tab_content}
                          </div>
                      </div>
                  </div>
      <div class="clear"></div>
              </div>            
          </div>    
      </div>
              <div class="bottomBar" style="width:99.8%;margin: 0 auto 0 auto;"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
      
      
      
      
      </div></div></div>
      
      
      
      
      <div class="forumBitBoxTB"><div class="forumbitBoxBL"><div class="forumBitBoxBR"><div class="forumBitBoxBWrap"></div></div></div></div>





      موفق باشید ،


      وی بی ایران

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #202
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    21
    نوشته ها
    1,145
    مورد پسند
    852 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    135

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط gentleman نمایش پست ها
    up!!!
    درود بر شما

    برای کادر بندی شما از این آموزش پیش بروید : کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    کاربر مقابل از Almas.Co بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #203
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    112
    مورد پسند
    26 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.mah نمایش پست ها
    درود بر شما

    برای کادر بندی شما از این آموزش پیش بروید : کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران
    ممنون ازجوابتون ولی توی اون تاپیک چیزی که من خواستم نبود

    برای کادربندی mention شده وتگ شده توی پست بیت باید چه تغییری توی کدقسمت dbtech_usertag_postbit انجام بدم ؟





    ببینید توی عکس میخوام تگ شده وmention رو مث سایرموارد توی پست بیت باهمون شکل کادربندی شه

  4. Top | #204
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط gentleman نمایش پست ها
    ممنون ازجوابتون ولی توی اون تاپیک چیزی که من خواستم نبود

    برای کادربندی mention شده وتگ شده توی پست بیت باید چه تغییری توی کدقسمت dbtech_usertag_postbit انجام بدم ؟





    ببینید توی عکس میخوام تگ شده وmention رو مث سایرموارد توی پست بیت باهمون شکل کادربندی شه
    در همون قالبی که گفتید کد های زیر رو جایگزین کنید

    کد:
    <div class="post_field"><vb:if condition="($vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 1) AND !($vboptions['dbtech_usertag_disabledfeatures'] & 1)"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_mentioned}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:raw post.dbtech_usertag_mentions}}</dd></vb:if></div><div class="post_field"><vb:if condition="($vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 2) AND !($vboptions['dbtech_usertag_disabledfeatures'] & 2)"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_tagged}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_threads, {vb:var post.dbtech_usertag_tags}}</dd></vb:if><vb:if condition="($vboptions['dbtech_usertag_postbit'] & 4) AND !($vboptions['dbtech_usertag_disabledfeatures'] & 4)"><dt>{vb:rawphrase dbtech_usertag_quoted}</dt> <dd>{vb:rawphrase dbtech_usertag_x_posts, {vb:var post.dbtech_usertag_quotes}}</dd></vb:if></div>

    3 تشکر توسط:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  5. Top | #205
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام خسته نباشید امکان داشته باشه کد ها header رو برام بزراین چون پاک شد و بالای سایت بهم ریخته ممنون

    کسی نیست جواب منو بده

    کسی نبود جواب بدههههههههههههههه
    ویرایش توسط K!NG : 2014/02/10 در ساعت 11:55 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #206
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یکی نیست جواب ما رو بده

  7. Top | #207
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خوب خدا رو شکر هیچ ## پاسخ گو نیست به این میگن سایت داری

  8. Top | #208
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    21
    نوشته ها
    1,145
    مورد پسند
    852 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    135

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط K!NG نمایش پست ها
    خوب خدا رو شکر هیچ ## پاسخ گو نیست به این میگن سایت داری
    بفرمایید :

    کد:
    <div style="position:absolute;left:110px;top:3px;z-index:3000;font-size:11px;color:white;font-family:tahoma">
    ما را دنبال کنید : 
    </div>
    
    <div id="pageWrapper"><div class="pageWrap">
    <div class="divvv">
    4.1.10
    </div>
    <div class="divvv2">
    4.1.10
    </div>
    <div style="position:absolute;left:82px;top:1px;background:#49b300;font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;padding:5px;border:1px solid #358300;-webkit-border-radius: 3px;-moz-border-radius: 3px;border-radius: 3px;z-index:4000;">
    <a href="http://www.vbiran.ir/vBulletin.Suite.v4.1.10.PHP.NULL-DGT[www.vbiran.ir].zip"><font color="white">دریافت آخرین نسخه ویبولتین - Suite</font></a>
    </div>
    <div style="position:absolute;left:367px;top:1px;background:#49b300;font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;padding:5px;border:1px solid #358300;-webkit-border-radius: 3px;-moz-border-radius: 3px;border-radius: 3px;z-index:4000;">
    <a href="http://www.vbiran.ir/vBulletin.Forum.v4.1.10.PHP.NULL-DGT[www.vbiran.ir].zip"><font color="white">دریافت آخرین نسخه ویبولتین - Classic</font></a>
    </div>
    <div style="position:absolute;left:268px;top:1px;background:#d10000;font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;padding:5px;border:1px solid #830000;-webkit-border-radius: 3px;-moz-border-radius: 3px;border-radius: 3px;z-index:4000;">
    <a href="plus.php"><font color="white">تبادل گوگل پلاس</font></a>
    </div>
    <div class="above_body"> <!-- closing tag is in template navbar -->
    <div id="header" class="floatcontainer doc_header">
        <div style="position:absolute;right:0px;top:-20px;z-index:3000;"><a name="top" href="http://www.vbiran.ir" id="logo"><img src="/images/styles/VBIranV3/style/header_new.png" width="369" height="124" alt="نخستین مرجع رایگان ویبولتین در ایران" /></a></div>
        <div class="textLink"></div>
    <div class="sokhan" style="font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;-webkit-border-radius: 4px;-moz-border-radius: 4px;border-radius: 4px;">
    <img src="/images/styles/VBIranV3/style/didyouknow.png" width="9" height="14" alt="پیام امروز" />
    </div>
    <div class="sokhan" style="font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;-webkit-border-radius: 4px;-moz-border-radius: 4px;border-radius: 4px;margin-right:15px;">
    آیا میدانید : <script type="text/javascript" src="didyouknow.js"></script>
    <!--<b>برای کمک کردن به وی بی ایران با یک <a href="">کلیک</a> قوانین آن را مطالعه کنید .</b>-->
     &nbsp;&nbsp;
    </div>
        <div class="socialBox" style="font-size:11px;color:white;font-family:tahoma;">
            <a href="http://www.facebook.com/vbiran.ir" title="Facebook"><img src="/images/styles/VBIranV3/style/iconFacebook-sm.png" width="16" height="16" alt="Follow us on Facebook" /></a>
            <a href="http://www.twitter.com/vbiran" title="Twitter"><img src="/images/styles/VBIranV3/style/iconTwitter-sm.png" width="16" height="16" alt="Follow us on Twitter" /></a>
            <a href="ymsgr:sendim?vbiran.info" title="Yahoo"><img src="http://up.vbiran.ir/images/7d0szhjftzyeoymmg4dl.png" width="16" height="16" alt="Contact us!" /></a>
    
        </div>
        <div style="position: relative; clear: right; float: right; top: 25px">
        </div>
    </div>
    
    <div style="position:absolute;left:82px;top:30px;">
    <a href="http://www.mahanhost.com"><img src="http://up.vbiran.ir/images/bolfw3z2magdecem0t3.gif" width="468" height="60" alt="پیشنهاد وی بی ایران - ماهان هاست" /></a>
    </div>

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #209
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشکر ات ویزه کارم بدجور گیر بود مرسی

    کاربر مقابل از K!NG بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #210
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام .
    لطف میکنید راهنماییم کنید .
    مشکلی ک الان من دارم اینه که طبق اموزش http://www.vbiran.ir/services/learni...yle/Style.html دارم جلو میرم و واقعا هیچی بلد نیستم در حد 0 ^_^
    همین اول کار پوشه ای که دانلود کردم (2 تا قالب)شامل 3 تا فایل مذکور نمیشه .چه باید کرد ؟



  11. Top | #211
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    68 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nonoise نمایش پست ها
    سلام .
    لطف میکنید راهنماییم کنید .
    مشکلی ک الان من دارم اینه که طبق اموزش http://www.vbiran.ir/services/learni...yle/Style.html دارم جلو میرم و واقعا هیچی بلد نیستم در حد 0 ^_^
    همین اول کار پوشه ای که دانلود کردم (2 تا قالب)شامل 3 تا فایل مذکور نمیشه .چه باید کرد ؟


    سلام
    فایل VBIranV3_FTA.zipاز ضمیمه دانلود کن و داخل روت فروم >پوشه image اپلودش کن و اکسترکتش کن
    بعد فایلVBIran-v3-style.xml از ضمیمه دانلود کن و از قسمت استایل ها (ادمین سی پی >استایل و قالب>دانلود و نصب استایل>چشم پوشی از ورژن استایل رو تیک بزن و ایمپورت کن)




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اموزش تصویری نصب ویبولتین روی سرور برای اولین بار در VBiran
    توسط Amir در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 101
    آخرين نوشته: 2016/02/29, 06:16 PM
  2. پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/08/26, 05:22 PM
  3. آموزش نصب ویبولتین نسخه کیجن دار (برای اولین بار در vBIran)
    توسط H0sseiN در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2012/11/10, 11:25 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •