تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 8 از 22 نخستنخست 12345678910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 215

موضوع: دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (4 رای ، میانگین : 4.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/03/17 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 501 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.


      ضمن تبریک پیشاپیش نوروز سال 1391 قصد داریم استایل قبلی وی بی ایران را تقدیم حضورتان کنیم .









      این استایل مدتی پیش هم توسط افرادی پخش شده بود که مورد رضایت ما نبود .


      امیدوارم از این استایل لذت ببرید و کپی رایت آن را حفظ کنید .




      وی بی ایران با هر گونه تغییر در رنگ و شکل استایل مشکلی ندارد و از این پس تمامی افراد مجاز به استفاده از این قالب هستند .




      در ضمن من این ها رو مستقیم از هاست و دیتابیس وی بی ایران در آوردم اگر چیز اضافی داشت خودتون حذف کنید .


      نکات درخواستی و پاسخ داده شده :

      Q : من مشکل فونت دارم چیکار باید کنم ؟


      A : برای حل شدن مشکل فونت ها سه قایل زیر رو در هاست خودتون آپلود کنید و آدرسش رو در اول Additional.css جایگزین قبلی کنید.

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...odakBold.eot?#

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...oodakBold.woff

      http://www.vbiran.ir/images/styles/V...KoodakBold.ttf


      Q : علی آخرین ارسالات مثل عکس کادرش سیاه نیست چه طور میشه کادر بندیش کرد ؟


      A : ادمین سی پی --> جستجوی قالب --> جستجوی عنوان ؟ بله --> vietvbb_topstats_main


      کد:
      <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    <div class="forumBitBoxTop"><div class="forumbitBoxTL"><div class="forumBitBoxTR"><div class="forumBitBoxTWrap"></div></div></div></div>
      <div class="forumbitBoxLeft"><div class="forumbitBoxRight"><div class="forumbitBox">
      <div class="tcat tcat2">
          <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
              <h2>
                  <span class="forumtitle"> {vb:raw content.title} </span>
                  {vb:raw content.moreresult}
              </h2>
      <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="/images/styles/VBIranV3/buttons/collapse_tcat.png" alt="" title="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
          </div></div>
      </div>
          <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
              <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                  <div class="left-mainbox">
                      <div class="mainbox">
                          <ul class="tabs">
                              <li class="current">
                                  <span style="padding: 0px 5px;">
                                      <select id="vietvbb_topstats_s">
                                          {vb:raw content.menulist}
                                      </select>
                                  </span>
                              </li>
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>
                          <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.gif) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                              <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                  {vb:raw content.menu_content}
                              </div>                            
                          </div>
                      </div>
                  </div>
                  <div class="right-mainbox">
                      <div class="mainbox">                            
                          <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                              {vb:raw content.tablist}
                              <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                          </ul>                            
                          <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
      {vb:raw content.tab_content}
                          </div>
                      </div>
                  </div>
      <div class="clear"></div>
              </div>            
          </div>    
      </div>
              <div class="bottomBar" style="width:99.8%;margin: 0 auto 0 auto;"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
      
      
      
      
      </div></div></div>
      
      
      
      
      <div class="forumBitBoxTB"><div class="forumbitBoxBL"><div class="forumBitBoxBR"><div class="forumBitBoxBWrap"></div></div></div></div>





      موفق باشید ،


      وی بی ایران

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran v3 برای ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #72
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    قالب navbar رو باز کنید .
    پیدا کنید :
    کد:
    <form action="http://www.google.com/cse" id="cse-search-box" target="_blank">
      <div>
        <input type="hidden" name="sa" value="Search" />
        <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />
        <input type="hidden" name="ie" value="UTF-8" />
        <div class="searchButton"><input type="text" class="searchinput" name="q" size="35" style="padding: 0 0 0 5px !important; border: 1px solid #ccc !important; -webkit-border-radius: 3px; -moz-border-radius: 3px; border-radius: 3px; width: 200px; margin-right: -220px; position: absolute; height: 28px;" /></div>
        <input type="image" name="butn" value="Search" src="/images/styles/VBIranV3/style/searchButton.png" style="margin-right: 5px;"/>
      </div>
    </form>
    توی این خط باید کد کاستوم سرچتونو وارد کنید :
    کد:
        <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />
    من براتون یک کد کاستوم گرفتم
    کد:
    016509079954725038779:yjzi5wrksa8
    شما برید و خط زیر رو
    کد:
        <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />
    عوض کنید با :
    کد:
        <input type="hidden" name="cx" value="016509079954725038779:yjzi5wrksa8" />
    خسته نباشید .
    برای دریافت کد کاستوم هم باید برید به :
    http://www.google.com/cse

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  3. Top | #73
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    285
    مورد پسند
    118 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    زنده باشي داداش دمت گرم درست شد

  4. Top | #74
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahintak نمایش پست ها
    زنده باشي داداش دمت گرم درست شد
    خواهش میکنم عزیز
    پ.ن : آقا علی لطفا پست 1 رو آپدیت کنید .

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #75
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا اون کاستوم گوگل رو از کجا میگیری؟

    این مشکل تب های ما همچنان حل نشد !!

    ضمن اینکه تب های چت باکس رو هم خالی نمایش میده

  6. Top | #76
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ARAS نمایش پست ها
    آقا اون کاستوم گوگل رو از کجا میگیری؟

    این مشکل تب های ما همچنان حل نشد !!

    ضمن اینکه تب های چت باکس رو هم خالی نمایش میده
    کار سختی نیست
    برای دریافت کد کاستوم هم باید برید به :
    http://www.google.com/cse


  7. Top | #77
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    رامین جان من رفتم اینجا.ولی خودش برمیداره یه جستجوی دیفالت میده که کدش رو باید بزاری.هر چی کردم کد مشتری از اون وسط ندیدم که بردارم

  8. Top | #78
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    29
    نوشته ها
    196
    مورد پسند
    22 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    ما یه مشکل کوچیک داریم تو این قالب ... عکسو میزارم ببینید ...

    عکس : http://up.vbiran.ir/images/0qnjlg9iuwe0n1t00uol.jpg

    این مشکل مارو هنوز کسی یه راهنمایی دقیق نکرده و ما 2 روزه منتظریم

  9. Top | #79
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    273
    مورد پسند
    141 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    قالب قشنگیه ...
    مرسی بابت پابلیک

  10. Top | #80
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    69
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط matiou نمایش پست ها
    ما یه مشکل کوچیک داریم تو این قالب ... عکسو میزارم ببینید ...

    عکس : http://up.vbiran.ir/images/0qnjlg9iuwe0n1t00uol.jpg

    این مشکل مارو هنوز کسی یه راهنمایی دقیق نکرده و ما 2 روزه منتظریم
    اسم سایتتون رو پاک نمیکردید توی عکس تا چک کنیم...
    از پر.وکسی استفاده نمیکنید ؟

  11. Top | #81
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    29
    نوشته ها
    196
    مورد پسند
    22 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نخیر استفاده نمیکنم از ... اینم آدرس سایت www.pastorize.in




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اموزش تصویری نصب ویبولتین روی سرور برای اولین بار در VBiran
    توسط Amir در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 101
    آخرين نوشته: 2016/02/29, 06:16 PM
  2. پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/08/26, 05:22 PM
  3. آموزش نصب ویبولتین نسخه کیجن دار (برای اولین بار در vBIran)
    توسط H0sseiN در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2012/11/10, 11:25 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •