تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 4 از 18 نخستنخست 123456789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 172

موضوع: دانلود استایل فوق العاده زیبای GigaDL ( گیگا دانلود ) ویبولتین 3.8 طراحی توسط وی بی ایران Exclusive

    1. توضیحات دانلود استایل فوق العاده زیبای GigaDL ( گیگا دانلود ) ویبولتین 3.8 طراحی توسط وی بی ایران Exclusive »»

      دانلود استایل فوق العاده زیبای GigaDL ( گیگا دانلود ) ویبولتین 3.8 طراحی توسط وی بی ایران Exclusive

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: انتخاب نشده امتیاز:  نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2010/11/10 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .
      نمونه :

      برای استایل زحمت زیادی کشیدم ( 6 ساعت ) .
      خواهش میکنم اگر کپی میکنید با ذکر منبع و طراح یعنی VBIran همراه باشه .
      نحوه نصب استایل :
      1. XML را ایمپورت کنید .
      2. به ادمین سی پی --> دانلود / آپلود Plugins --> انتهای صفحه بروید و فایل giga-plugin.xml را ایمپورت کنید ! دقت داشته باشید که هک نیست بلکه پلاگین هست .
      شاید جالب باشه براتون که این چی هست ! این همان قسمت بالای سایت هست که اطلاعات انجمن را به نمایش در می آورد .
      3. فایل ها را درون هاست بریزید .
      4. لذت ببرید .
      درخواست توسط : چندی از دوستان در یاهو و Par30Web
      این استایل اختصاصی بود و باید از اول طراحی میشد !
      توجه...توجه...
      #1. اگر می خواید آخرین ارسال هاتون مثل آخرین ارسال های gigadl (یعنی سایت اصلی) بشه، طبق تاپیک دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir عملی کنید با این تفاوت که به جای فایل موجود در پیوست اون پست، از این فایل استفاده کنید. همین! (در واقع استایل تغییر یافته و دستوراتی هم حذف شدند!)
      دانلود آخرین ارسال ها مطابق با سایت gigadl
      مرحله : بتا !
      منبع : VBIran
      طراح : VBIran
      استایل بخاطر رعایت قوانین کپی رایت در ایران حذف شد .
      باز هم رایگان و تقدیم به تمام کاربران عزیز وی بی ایران .
      منتظر پیشنهادات و انتقادات هستیم .
      موفق باشید .

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #32
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    171
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    سلام...
    اول تشكر بابت قالب بسيار زيبا....

    يه پيشنهاد:
    بهتر نيست كاري كنيد كه عكس ها رو از سرور خودمون بخونه و از سرور گيگادانلود نخونه.....!!

    اگه اونا قالبو پاك كنند....
    هر سايتي كه از اين قالب استفاده كرده داغون ميشه....
    اگر يه نفر زحمتش رو بكشه عالي ميشه...
    موفق باشيد...
    يا علي

    کاربر مقابل از mha1368 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #33
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,769 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    به زودی فول ورژن رو هم میذارم .

    3 تشکر توسط:

    توسعه دهنده

  4. Top | #34
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    سلام و ممنون از قالب و راهنمایی های خوبتون ..

    یه چند تا مشکل دارم که تو تصویر دورش خط کشیدن برای من نمایش داده نمیشه این قسمت ها مشکل در چیه :؟؟

    0r2u46qo50.png

    کاربر مقابل از programmer69 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #35
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    171
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    به زودی فول ورژن رو هم میذارم .
    ممنون آقا

    کاربر مقابل از mha1368 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #36
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    به زودی فول ورژن رو هم میذارم .
    فقط اگر میشه جداگانه کنار هر ورژن توضیح بدید که کجاش و چطوری نسبت به قبل تغییر کرده که اونایی که مثل من می خوان به صورت دستی آپدیت کنن دچار مشکل نشن... ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط programmer69 نمایش پست ها
    سلام و ممنون از قالب و راهنمایی های خوبتون ..

    یه چند تا مشکل دارم که تو تصویر دورش خط کشیدن برای من نمایش داده نمیشه این قسمت ها مشکل در چیه :؟؟

    0r2u46qo50.png
    در مورد اون بالا، اگر می خواید فقط اون گزینه ادامه بشه، به تنظیمات استایل قالبتون برید و در قالب header دنبال کد:
    کد PHP:
    تعداد پست ها$totalposts در حال حاضر $totalonline آنلاين هستند .&nbsp
    که حدودا خط 15ام باید باشه... بعد یه خط پایین ترش این کد رو بذارید:
    کد PHP:
        کاربر جديد: <a href="member.php?$session[sessionurl]u=$newuserid" target="_blank">$newusername<br></a
    ولی اگر می خواید کلا اون مشخصات مثل سایت اصلی بشه تو همین قالب header به جای:
    کد PHP:
    کاربران انجمن$numbermembers<br>
            
    تعداد موضوعات$totalthreads<br>
            
    تعداد پست ها$totalposts در حال حاضر $totalonline آنلاين هستند .&nbsp
    این کد رو بذارید:
    کد PHP:
        موضوعات: <b>$totalthreads</b><br>
        
    نوشته ها: <b>$totalposts</b><br>
        
    کاربران: <b>$numbermembers</b><br>
        
    آنلاين ها: <b>$totalonline</b><br>
        
    کاربر جديد: <a href="member.php?$session[sessionurl]u=$newuserid" target="_blank"><b>$newusername</b><br></a
    در مورد کادر دومتون، سمت چپش یک همچین فایل فلشی تعبیه شده به آدرس: http://forum.gigadl.net/images/gigadl/images/forum.swf
    که شما می تونید یه همچین چیزی با مقیاس 430 در 120 بسازید، مثلا واسه من این شکلی شد:http://erepublik.ir/forum/images/ere/forum.swf
    که فکر کنم به جاش با همین سایز میشه یه عکسی گذاشت!
    در مورد کادر سمت راستی، مربوط میشه به آخرین ارسال ها که جوابش رو دادن:

    و اینکه من هم گفتم که اگر می خواید عین همون سایت اصلی بشه این فایلی رو که دانلود کردید، محتویاتش رو با این کد زیر جایگزین کنید:
    کد PHP:
    <?php 
    print 
    <html dir="rtl">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <style>
    .bannertext {
    color:#F3F9FB;
    font-family:Tahoma,Verdana,Arial,sans-serif;
    font-size:12px;
    font-style:normal;
    font-weight:bold;
    line-height:17px;
    text-decoration:none;
    }
    .bannertext a:active, .bannertext a:visited, .bannertext a:hover, .bannertext_ahover {
    color:#024978;
    text-decoration:none;
    },
    .bannertext a:link, .bannertext_alink {
    color:#F3F9FB;
    text-decoration:none;
    }

    </style>
    '
    ;

    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host "localhost"// Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name ""// Change this to the name of your database.
    $db_user ""// Change this to your database username.
    $db_pw ""// Change this to your database password.

    $forum_url "."// Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id ""
    $limit "20"// Number of posts displayed.
    $titlecolor "#F3F9FB"// This is the color of the title.
    $postedcolor "#F3F9FB"// This is the color of the bottom text.
    $txtlimit "100"// This is the character limit.
    #######################################

    // Connecting to your database
    mysql_connect($db_host$db_user$db_pw
    OR die (
    "Cannot connect to your database"); 
    mysql_select_db($db_name) OR die("Cannot connect to your database"); 

    // Below is the beginning of a table. If you feel you don't need it, you may remove it.
    echo"<marquee onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start()  dir=\"rtl\" direction=\"up\" scrollAmount=\"1\" scrolldelay=\"1\">";
    echo 
    "<table dir=\"rtl\" border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"2\">";

    if (
    $forum_id) {
        
    $forumid "AND forumid=$forum_id";
    }

    if (
    $limit) {
        
    $limited "LIMIT $limit";
    }
    $thread_sql mysql_query("SELECT  threadid,title,lastpost,lastposter,replycount,views FROM thread WHERE  visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost DESC $limited");

    while(
    $thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
    {
    $lastpost $thread_get['lastpost'];
    $tid $thread_get['threadid'];
    $psql mysql_query("SELECT postid FROM post WHERE threadid=$tid ORDER BY postid DESC");
    $getp=mysql_fetch_array($psql);
    $pid $getp['postid'];
    $title $thread_get['title'];
    $title substr($title,0,$txtlimit);
    echo 
    "<table class=\"bannertext\" border=\"0\" width=\"100%\"  id=\"table1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"><tr>     <td width=\"400\"><a class=\"bannertext\" target=_blank  href=\"$forum_url/showthread.php?t=$tid&p=$pid\">\n";
    echo 
    "<span>»&nbsp;$title</span></a></td>\n";
    }
    echo 
    "</table>";
    echo
    "</marquee>";

    ?>
    و در نهایت معذرت از همه پیشکسوتان که عین دمپایی پ**** وسط و تو کارتون دخالت کردم

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #37
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    این هم یه مثال از اینی که رو سایت خودم زدم:

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #38
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط programmer69 نمایش پست ها
    سلام و ممنون از قالب و راهنمایی های خوبتون ..

    یه چند تا مشکل دارم که تو تصویر دورش خط کشیدن برای من نمایش داده نمیشه این قسمت ها مشکل در چیه :؟؟

    0r2u46qo50.png
    اگر میشه راهنمایی شود دوستان راهنمایی کردن تنطیمات سایت به هم ریخت ...

  9. Top | #39
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    کجاش به هم ریخت؟! من رو همین قالب این کارا رو کردم درست شد دیگه! شما کد قالب header ات رو بده به من...

  10. Top | #40
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط par30web نمایش پست ها
    کجاش به هم ریخت؟! من رو همین قالب این کارا رو کردم درست شد دیگه! شما کد قالب header ات رو بده به من...
    قسمت دوم رو می گم کجا باید تغییرات بدم ؟؟ می خوام دقیق عین سایت بشه .

  11. Top | #41
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط programmer69 نمایش پست ها
    قسمت دوم رو می گم کجا باید تغییرات بدم ؟؟ می خوام دقیق عین سایت بشه .
    شما تو قالب بگرد، هر جا کد

    کد:
    /images/gigadl/images/forum.swf
    بود به جاش آدرس کاملش یعنی
    کد:
    http://forum.gigadl.net/images/gigadl/images/forum.swf
    رو بذارید... برای قسمت سمت راست هم باید این آدرس برید و دانلودش کنید:
    دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir
    بعد کل کدای اون فایل php رو پاک کنید و آخرین کد php که من پست کردم تو یکی دو تا پست پیش رو جایگزینش کنید
    بعد تو همون کد توی
    کد PHP:
    $db_name "" 
    بین "" اسم دیتابیس
    و در کد:
    کد PHP:
    $db_user "" 
    و بین این دو تا "" یوز دیتابیس و در نهایت در این کد:
    کد PHP:
    $db_pw "" 
    بین "" رمز عبور دیتابیستون رو بنویسید.
    در نهایت فایل php رو توی روت قالبتون آپلود کنید... همین! حله!!




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  2. پاسخ: 64
    آخرين نوشته: 2012/10/16, 04:37 PM
  3. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2012/06/03, 09:23 AM
  4. پاسخ: 239
    آخرين نوشته: 2012/05/02, 01:33 AM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •