تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل در کادر بندی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    38
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در کادر بندی

    با سلام

    دوستان مشکل اول اینکه توی پست میخوام اون میزان امتیاز رو ببرم پایین مشخصات و مشکل دوم این هستش که اواتار یکم از پست میزنه بیرون و مشکل سوم این که حالت من توی کادر نمیره و همه اون اموزشارو خوندم و کدارو هم وارد کردم شاید اشتباه کردم ولی تغییر نکرد اگه میشه راهنمایی کنین!


    من تصاویر رو از هر سه مشکل میزارم:

    1:
    i8zbfivy0l###jr5o5co.jpg

    2:
    97h91bljhsfapumt73vo.jpg

    3:
    pt953obrltidn4ffz8ns.jpg




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    38
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    up

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    38
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کدهای قالب postbit_legacy رو اینجا قرار بدید.
    از چه قالب بندی استفاده می کنید؟
    و اینکه برای حل مشکل بیرون زدن آواتار باید به گروه های کاربری برید و عرض اواتار رو از اونجا برای گروه مربوطه کم کنی.

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 18.0.1025.151
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    1. برای مشکل اول در قالب postbit_legacy کد
    کد PHP:
    <vb:if condition="$show['reputation']"><div class="eti_postbit_merkezli">ميزان امتياز:   {vb:raw post.reputation}<span class="postbit_reputation"  id="repdisplay_{vb:raw post.postid}_{vb:raw post.userid}">{vb:raw  post.reputationdisplay}</span></div>            </vb:if> 
    رو بیارید پایین.ممکنه کد شما دقیقا همین نباشه.ولی شبیه اینه.


    2. برای کادر بندی هک حالت من:



    برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
    کد PHP:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div
    3. برای مشکل سوم : به استایلوارز قالب مورد نظر برید و عرض postbitlegacy_userinfo_widthy رو افزایش بدید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •