تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: مشکل در مورد کادر بندی پست بیت

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    469
    مورد پسند
    697 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض مشکل در مورد کادر بندی پست بیت

    با سلام

    من از آموزش زیبا کردن پست بیت ورژن 2 استفاده کردم.
    راست چین هم کردم ولی دو مشکل وجود دارد:


    1) سپاس بدون کادربندی می باشد!!!
    2) امتیاز و سپاس شده 0 در 0 پست، درون یک کادر هستند!!!

    چگونه میتوانم درون post_thanks_postbit_inf کلاس بندی کنم؟؟؟!!!

    کد اولیه بصورت زیر است لطفا اگه ممکنه اصلاح کنید. با تشکر

    کد:
    <vb:if condition="$post['userid']">
        <dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd>
        <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">
            <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar left};">{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd>
        <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />
            <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar left};">{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd>
        <vb:else />
            <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar left};">{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd>
        </vb:if>
    </vb:if>




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    469
    مورد پسند
    697 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    من حدود چندین ساعت منتظر یه پیام بودم. حتی یه پیام که آقا انجام نمیدیم. ولی متاسفانه ...
    قربون خدا برم هرجا تابحال گیر افتادم کمک کرده.

    موفق و موید باشید.
    تو ای بال و پر من، رفیق سفر من، میمیرم اگه سایه ت، نباشه رو سر من

    تو ای خود خود عشق، که بی تو نفسم نیست، کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست

    اهل کدوم دیاری،کجا تو خونه داری، که قبله گاهم اونجاست،هرجا که پا میزاری

    اهل کدوم دیاری،گل کدوم بهاری،که حتی فصل پاییز باغ ترانه داری


  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    از چه classی برای کادر بندی استفاده کردید؟
    بگید تا براتون درست کنم.

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    برای من هم بهم ریختست اون اموزش رو هم انجام دادم ولی تغییری نکرد. علی اقا برام درست میکنید؟ بگید چه کدی رو بدم؟

    اندازه اواتار هم بزرگ باشه از قسمت کادرش میاد بیرون و میره به سمت متن های مطلب.
    قسمت وضعیت انلاین و افلاین بودن رو چجوری میشه با رنگ دیگه ای مشخص کرد؟



    ویرایش توسط Dark Knight : 2010/11/29 در ساعت 02:31 PM
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    راهنمایی لطفا...
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    All VB
    سن
    29
    نوشته ها
    935
    مورد پسند
    901 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    112

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط TopForum نمایش پست ها
    اندازه اواتار هم بزرگ باشه از قسمت کادرش میاد بیرون و میره به سمت متن های مطلب.
    اندازه اواتور رو باید از تنظیمات گروه های کاربری درست کنید.

    نقل قول نوشته اصلی توسط TopForum نمایش پست ها
    قسمت وضعیت انلاین و افلاین بودن رو چجوری میشه با رنگ دیگه ای مشخص کرد؟
    باید Postbit_onlinestatus رو ویرایش کنید و کد رنگ دلخواهتان رو بدید

    کاربر مقابل از Peyman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    مرسی داداش .
    برای بهم ریختگی و کادر بندی چیکارش کنم؟ کد پست بیت رو بدم میتونی برام درستش کنی؟
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    All VB
    سن
    29
    نوشته ها
    935
    مورد پسند
    901 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    112

    پیش فرض

    شما برای تشکر توی post_thanks_postbit_info هر چی هست پاک کنید و این کد رو بذارید تا بره توی کادر


    <div class="eti_postbit"><vb:if condition="$post['userid']">
    <dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>
    <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">
    <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar right};">{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd>
    <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />
    <dd style="white-space:nowrap; display:inline; float: {vb:stylevar right};">{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd>
    <vb:else />
    </vb:if>
    </vb:if>
    <div class="eti_postbit">
    <dd style="white-space:nowrap; display:inline;">{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd>
    </div>

    برای هک امتیاز توی سایت هست

    کاربر مقابل از Peyman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    برای تشکر رو تونستم درست کردم . فقط کادربندی امتیاز ، تجربه و درجه مونده!
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    249 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    اونو باید از توی پست بیت تنظیم کنید کد های مربوط به تجربه و ... رو باید توی class مورد نظر بزارید و بعد توی پست بیت بزارید

    کاربر مقابل از oiil بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/08/27, 03:53 AM
  2. پاسخ: 57
    آخرين نوشته: 2012/05/10, 02:44 PM
  3. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/03/25, 04:06 PM
  4. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 05:50 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 01:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •