تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 11 از 65 نخستنخست 1234567891011121314151617181920212223242561 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 646

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.x رتبه :  (9 رای ، میانگین : 4.89 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/04/11 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 881 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .



      ورژن جدید در این تاپیک :http://www.vbiran.ir/thread32791.html







      پیش نمایش استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)



      امکانات و ویژگی ها :
      1.بسیار سبک .
      2.سئو و بهینه شده .
      3.پیوست فونت B koodak
      4.پست بیت بسیار زیبا .
      5.سرچ گوگل .
      6.دارای فوتر زیبا .
      7.دارای قسمت تبادل لینک .
      8.سازگار با ویبولتین VB 4.1.X
      9.فایل لایه باز PSD هدر
      10. افکت زیبای Hover لوگو




      مشکلات و پرسش های کاربران :


      نکته بسیار مهم : در صورتی که از هک تشکر استفاده میکنید , حتماً مراحل گفته شده در تاپیک زیر رو انجام بدید .
      آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4



      برای تغییر یا حذف بنر بالای سایت به جست و جوی قالب بروید و header را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div class="norooz4">
      <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a>
      </div>




      برای تغییر یا حذف دو بنر در ناوبار سایت به جست و جوی قالب بروید و navbar را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div style="
      background: white;
      background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%, rgba(243, 243, 243, 1) 50%, rgba(237, 237, 237, 1) 51%, rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255, 255, 255, 1)), color-stop(50%,rgba(243, 243, 243, 1)), color-stop(51%,rgba(237, 237, 237, 1)), color-stop(100%,rgba(255, 255, 255, 1)));
      background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -o-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      ******: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#ffffff',GradientType=0 );
      border: 1px solid #DFDFDF;
      padding: 8px;
      text-align: center;
      -webkit-border-radius: 5px;
      -moz-border-radius: 5px;
      border-radius: 5px;
      margin-top: 5px;
      ">
      <center>
      <a href="http://diacoweb.ir"><img src="http://diacoweb.ir/Diaco.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      <a href="http://www.appget.ir"><img src="http://www.appget.ir/appget.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      </center>
      </div>



      برای تغییر سرچ سایت شما از وی بی ایران به آدرس استی خود باید به آدرس زیر رفته و کد کاستوم خود را دریافت نمائید :
      http://www.google.com/cse
      اطلاعات سایتتان را وارد کنید , نهایتاً یک کد به این شکل خواهید داشت :
      009841572602654027766:7ippmd-aqr0
      کپيش کنيد , به قالب navbar بريد و کد زير رو ويرايش کنيد , قسمت قرمز رنگ رو جاش کد خوتونو بذاريد .
      <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />





      برای تغییر لینک ها و نوشته های پایین سایت به جست و جوی قالب ها رفته و footer را سرچ کنید .





      برای کادر بندی هک تشکر
      سرچ کنید post_thanks_postbit_info
      محتویاتش رو با
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .
      برای نوشته های وبلاگ :
      به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادربندی هک حالت من :
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div>

      برای تغییر سیستم Alt گذاری خودکار به این صورت عمل کنید :
      و روی تصاویری که Alt ندارن به طور خودکار Alt میزنه " vbiran pro !
      تصاویری که وجود ندارند رو , به جای عکس ... Alt رو قرار میده !
      برای تغغیر یا حذف به استایل و قالب ها | تنظیمات منتغیر های جایگذین | جلوی استیال مورد نشظ | متغیر alt='' رو ویرایش کنید و به جای vbiran pro در تنظیمات , نام سایت خودتونو بزنید .
      برای کادر بندی تشکر هم توی تاپیک پیج هرو بخونید هست !









      فایل لایه باز هدر , و پیام خوش آمد گویی در فایل پیوست شده موجود هست .

      دوستان لطفاً نظراتتون رو بیان کنید .
      مشکلات استایل رو حتماً بیان کنید ...
      لطفاً کپی رایت VBIran رو حذف نفرمائید .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #102
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1096.1
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط goonigooni نمایش پست ها
    توی پست بیتش دور موبایل کادر نمی افته چیکار کنم؟؟؟
    چه ربطی به قالب داره !
    باید اون طوری که خودتون میخواهید کادربندی کنید !
    اینو جایگزین کنم یا خودم اندازشو تغییر بدم منظورم اینه بزرگترش کردی
    دستت طلا داداش دمت گرم
    برای تغییر رنگ پس زمینه صفحه اصلی هم باید اینو تغییر بدیم درسته
    ---------------------
    یه چیز داداش
    من خیلی سعی کردم براش یه منوی تغییر قالب اون پایین بزارم ولی نشد که نشد
    ایا راهی هست
    برای بکگراند عکس :textile

    در مرود سوال دومتون هم , خیر نمیشه ! من کد اون قسمت رو اضافه نکردم .

    ---------- ارسال شده در 01:26 PM ---------- ارسال قبلی در 01:23 PM ----------

    الله

    حالا من خودم یه سوال دارم چطور میشه اون متنی که زیره عنوان تاپیکها در صفحه تالار میاره رو حذف کرد
    دوست گرامی !
    این قالب هیچ مشکلی نداره ! شما یه پلاگین نصب کردی حتماً
    !!

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #103
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 18.0.1025.162
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    داخل سایت کوچ برای من سرچ افتاده بود پائین این کد رو ته additional.css بزنید درست میشه :

    کد:
    .globalsearch {
    top:0px;
    }

    4 تشکر توسط:


  4. Top | #104
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    به چه دردت میخوره
    نوشته ها
    718
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1017.2
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط princo نمایش پست ها
    الله

    باید این رو به همون اسم قبلی در همون مکانی که هست جایگزین کنی . که وقتی سایت خواست این عکسو لود کنه ، عکس جدید رو لود کنه و بزرگتر بشه.
    و چون معمولا کش میشه باید کمی صبر کنی اما تغییرات انجام میشه بعد از جایگزینی


    هر عکسی رو که خواستی عوض کنی باید مکان عکس و اسمش رو در بیاری در هاستت ، بعد عکس جایگزین رو با همون اسم و ادرس و البته فرمت عکس جایگزین کنی باهاش.



    برای اینکه تغییر قالب و ادمین سی پی و مد سیپی رو اضافه کنی باید لینکای اخر سمت چپ رو به این کار اختصاص بدی .
    مثل من که توی انجمنم هست در امضام.

    ---------- ارسال شده در 11:48 AM ---------- ارسال قبلی در 11:42 AM ----------

    الله

    حالا من خودم یه سوال دارم چطور میشه اون متنی که زیره عنوان تاپیکها در صفحه تالار میاره رو حذف کرد
    دوست عزیز مال من درست شد
    فقط میخوام به صورت انتخابی باشه مثل بقیه قالبها
    اگه هم نشد بیخیال
    و اما من در سایت شما مشکلی نمیبینم و این عکسی که نشون دادی نیست و هیچ مشکلی نداره

    ---------- ارسال شده در 01:35 PM ---------- ارسال قبلی در 01:26 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    داخل سایت کوچ برای من سرچ افتاده بود پائین این کد رو ته additional.css بزنید درست میشه :

    کد:
    .globalsearch {
    top:0px;
    }
    دست شما درد نکنه علی جون فدات مشکل منو هم حل کردی
    راستی راهی هست نوشته های اخرین ارسالی رو یکم چاقتر کنیم بولد بشن
    اینطوری زیاد خوب دیده نمیشن

    کاربر مقابل از LOVE Is LiE بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    یاد دارم در غروبی سردسرد ; می گذشت از کوچه مادوره گرد ;داد میزد کهنه قالی میخرم;دست دوم جنس عالی میخرم;کاسه و ظرف سفالی میخرم;گرنداری کوزه خالی میخرم ;اشک درچشمان باباحلقه بست;عاقبت اهی کشید;بغضش شکست;اول ماهست ونان درسفره نیست;ای خداشکرت ولی این زندگیست ;بوی نان تازه هوشش برده بود;اتفاقا مادرم هم روزه بود;خواهرم بی روسری بیرون دوید ;گفت :
    اقا سفره خالی هم میخرید ؟؟

  5. Top | #105
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    734
    مورد پسند
    593 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها



    دوست گرامی !
    این قالب هیچ مشکلی نداره ! شما یه پلاگین نصب کردی حتماً
    !!
    اخه همچین پلاگینی نصب نیست وگرنه خودم باید میدونستم .
    روی باقی استایلهامم اینجوری نیست .
    حالا باید بگردم ببینم چرا اینجوری شده .
    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    داخل سایت کوچ برای من سرچ افتاده بود پائین این کد رو ته additional.css بزنید درست میشه :

    کد:
    .globalsearch {
    top:0px;
    }
    الله

    سلام علی اقا
    ممنونم از راهنمای و تذکرتون
    حتما درستش میکنم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط LOVE Is LiE نمایش پست ها
    دوست عزیز مال من درست شد
    فقط میخوام به صورت انتخابی باشه مثل بقیه قالبها
    اگه هم نشد بیخیال
    و اما من در سایت شما مشکلی نمیبینم و این عکسی که نشون دادی نیست و هیچ مشکلی نداره
    حالا باید حالت انتخابیش رو درست کنم بعد بزارم همونجا و تست کنم ببینم میشه یا نه اگر شد براتون میفرستم .

    ینی شما توی تالارها که میرید تاپیکهارو اونجوری نشون نمیده که متن تاپیکو زیره عنوان بیاره ؟

  6. Top | #106
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    30
    نوشته ها
    13
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 8.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    چه ربطی به قالب داره !
    باید اون طوری که خودتون میخواهید کادربندی کنید !
    ربطی به قالب نداره اما من هر کار میکنم نمیتونم موبایل رو توی کادر بندازم !!!!!!!
    [IMG]http://151.0.*****.net/out.php/i312286_lop1.png[/IMG]

  7. Top | #107
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    لطفا این پست هم پاسخ بدهید

    کاربر مقابل از Hamid2013 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #108
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.162
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    استایل زیبایی شده. مرسی رامین جان

    فقط "تشکر" و "تشکر شده" و "حالت من" توی کادر نیست.
    و همچنین میخوام که "علایق" و "شغل" کاربر هم توی پست بیت اضافه شه.
    باید چیکار کنم؟

    تشکر

  9. Top | #109
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوستان من یه مشکل کوچکی تو هدر دارم ممنون میشم کمک کنید



  10. Top | #110
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    به چه دردت میخوره
    نوشته ها
    718
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1017.2
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط goonigooni نمایش پست ها
    ربطی به قالب نداره اما من هر کار میکنم نمیتونم موبایل رو توی کادر بندازم !!!!!!!
    از فیلد مشخصات استفاده میکنی
    کد رو بده برات درست کنم
    مشکلی نباید باشه من چند تا فیلد اضافه کردم و مشکلی نداشتم البته باید درست اضافه کنی وگرنه دردسر میشه



    ---------- ارسال شده در 05:27 PM ---------- ارسال قبلی در 04:52 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط princo نمایش پست ها
    حالا باید حالت انتخابیش رو درست کنم بعد بزارم همونجا و تست کنم ببینم میشه یا نه اگر شد براتون میفرستم .

    ینی شما توی تالارها که میرید تاپیکهارو اونجوری نشون نمیده که متن تاپیکو زیره عنوان بیاره ؟
    بله درسته و هیچ مشکلی نداشت .نوشته و ادرس رو عوض کن
    برای اون تبلیغات هم اینم کد
    کد:
    <a href="http://blogku.ir/"><img src="http://up.daneshjusar.ir/images/86t4r5h84mmpwx3thwy5.gif" width="468" height="60" alt="بلاگ کورد سردشت" /></a>
    <a href="http://www.daneshjusar.ir"><img src="http://up.daneshjusar.ir/images/jd1i4b69o5fp8j094.gif" width="468" height="60" alt="انجمن علمی دانشجویان سردشت" /></a>
    نقل قول نوشته اصلی توسط کامروا نمایش پست ها
    استایل زیبایی شده. مرسی رامین جان

    فقط "تشکر" و "تشکر شده" و "حالت من" توی کادر نیست.
    و همچنین میخوام که "علایق" و "شغل" کاربر هم توی پست بیت اضافه شه.
    باید چیکار کنم؟

    تشکر
    برای تشکر سرچ کن و جایگزین کنpost_thanks_postbit_info

    کد:
    <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>

    برای حالت من سرچ و جایگزین کن vmoods_postbit
    کد:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" />
    
    </div>
    برای بقیه هم از فیلد مشخصات استفاده کن ودر پست لاجرسی بریز

    ---------- ارسال شده در 05:29 PM ---------- ارسال قبلی در 04:52 PM ----------

    دوستان حالا خودم اینو چطوری درست کنم
    نتونستم درست کنم
    و مشکل از قالب است
    ویرایش توسط LOVE Is LiE : 2012/04/17 در ساعت 05:04 PM
    یاد دارم در غروبی سردسرد ; می گذشت از کوچه مادوره گرد ;داد میزد کهنه قالی میخرم;دست دوم جنس عالی میخرم;کاسه و ظرف سفالی میخرم;گرنداری کوزه خالی میخرم ;اشک درچشمان باباحلقه بست;عاقبت اهی کشید;بغضش شکست;اول ماهست ونان درسفره نیست;ای خداشکرت ولی این زندگیست ;بوی نان تازه هوشش برده بود;اتفاقا مادرم هم روزه بود;خواهرم بی روسری بیرون دوید ;گفت :
    اقا سفره خالی هم میخرید ؟؟

  11. Top | #111
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1096.1
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    باید به 4.1.10 آپگرید کنید شما !

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  2. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  3. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/03/14, 10:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/11/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •