تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 37 از 65 نخستنخست ... 2324252627282930313233343536373839404142434445464748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 361 به 370 از 646

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.x رتبه :  (9 رای ، میانگین : 4.89 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/04/11 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 881 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .



      ورژن جدید در این تاپیک :http://www.vbiran.ir/thread32791.html







      پیش نمایش استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)



      امکانات و ویژگی ها :
      1.بسیار سبک .
      2.سئو و بهینه شده .
      3.پیوست فونت B koodak
      4.پست بیت بسیار زیبا .
      5.سرچ گوگل .
      6.دارای فوتر زیبا .
      7.دارای قسمت تبادل لینک .
      8.سازگار با ویبولتین VB 4.1.X
      9.فایل لایه باز PSD هدر
      10. افکت زیبای Hover لوگو




      مشکلات و پرسش های کاربران :


      نکته بسیار مهم : در صورتی که از هک تشکر استفاده میکنید , حتماً مراحل گفته شده در تاپیک زیر رو انجام بدید .
      آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4



      برای تغییر یا حذف بنر بالای سایت به جست و جوی قالب بروید و header را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div class="norooz4">
      <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a>
      </div>




      برای تغییر یا حذف دو بنر در ناوبار سایت به جست و جوی قالب بروید و navbar را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div style="
      background: white;
      background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%, rgba(243, 243, 243, 1) 50%, rgba(237, 237, 237, 1) 51%, rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255, 255, 255, 1)), color-stop(50%,rgba(243, 243, 243, 1)), color-stop(51%,rgba(237, 237, 237, 1)), color-stop(100%,rgba(255, 255, 255, 1)));
      background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -o-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      ******: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#ffffff',GradientType=0 );
      border: 1px solid #DFDFDF;
      padding: 8px;
      text-align: center;
      -webkit-border-radius: 5px;
      -moz-border-radius: 5px;
      border-radius: 5px;
      margin-top: 5px;
      ">
      <center>
      <a href="http://diacoweb.ir"><img src="http://diacoweb.ir/Diaco.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      <a href="http://www.appget.ir"><img src="http://www.appget.ir/appget.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      </center>
      </div>



      برای تغییر سرچ سایت شما از وی بی ایران به آدرس استی خود باید به آدرس زیر رفته و کد کاستوم خود را دریافت نمائید :
      http://www.google.com/cse
      اطلاعات سایتتان را وارد کنید , نهایتاً یک کد به این شکل خواهید داشت :
      009841572602654027766:7ippmd-aqr0
      کپيش کنيد , به قالب navbar بريد و کد زير رو ويرايش کنيد , قسمت قرمز رنگ رو جاش کد خوتونو بذاريد .
      <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />





      برای تغییر لینک ها و نوشته های پایین سایت به جست و جوی قالب ها رفته و footer را سرچ کنید .





      برای کادر بندی هک تشکر
      سرچ کنید post_thanks_postbit_info
      محتویاتش رو با
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .
      برای نوشته های وبلاگ :
      به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادربندی هک حالت من :
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div>

      برای تغییر سیستم Alt گذاری خودکار به این صورت عمل کنید :
      و روی تصاویری که Alt ندارن به طور خودکار Alt میزنه " vbiran pro !
      تصاویری که وجود ندارند رو , به جای عکس ... Alt رو قرار میده !
      برای تغغیر یا حذف به استایل و قالب ها | تنظیمات منتغیر های جایگذین | جلوی استیال مورد نشظ | متغیر alt='' رو ویرایش کنید و به جای vbiran pro در تنظیمات , نام سایت خودتونو بزنید .
      برای کادر بندی تشکر هم توی تاپیک پیج هرو بخونید هست !









      فایل لایه باز هدر , و پیام خوش آمد گویی در فایل پیوست شده موجود هست .

      دوستان لطفاً نظراتتون رو بیان کنید .
      مشکلات استایل رو حتماً بیان کنید ...
      لطفاً کپی رایت VBIran رو حذف نفرمائید .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #362
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    265
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    دست گلت درد نکنه اقا رامین.
    نصبش کردم ولی یه چندتا مشکل دارم
    انجمنی علمی تفریحی ایرانیان

    تصویر زیر رو ببین مشخص کردم ایرادات رو چطوری درستشون کنم؟

    لوگو هم کمی بالاست اونم باید بیاد پایین تر.

    زنده باشید


    نـمـایـنـدگـی مـسـتـقـل پیام کوتاه با تـعـرفـه پـیـامـک 8.6 تـومـان--->>ایـنـجـا

    مـاژول whmcs-->>ایـنـجا || ماژول وردپرس --->> اینجا ||ماژول فریر--->>اینجا
    نـظرات مـشــتـریـان ما --->>اینجا

    id yahoo: ariaideh





  3. Top | #363
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasss نمایش پست ها
    دست گلت درد نکنه اقا رامین.
    نصبش کردم ولی یه چندتا مشکل دارم
    انجمنی علمی تفریحی ایرانیان

    تصویر زیر رو ببین مشخص کردم ایرادات رو چطوری درستشون کنم؟

    لوگو هم کمی بالاست اونم باید بیاد پایین تر.

    زنده باشید


    http://www.vbiran.ir/images/vbiranv4...n/post_new.png
    http://www.vbiran.ir/images/vbiranv4...n/post_old.png


    عکس های جدید و قدیم رو به ترتیب توی این ادرس بریزید

    http://kord-city.ir/images/vbiranpro...n/post_new.gif
    http://kord-city.ir/images/vbiranpro...n/post_old.gif

    کاربر مقابل از Overlord بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #364
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1132.11
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    درود .
    برای مشکل سرچ باید ته additional.css این کد رو قرار بدید :
    کد:
    .globalsearch {top:0px;}

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #365
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    265
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    اقا رامین لوگو رو چطور درست کنم؟

    نـمـایـنـدگـی مـسـتـقـل پیام کوتاه با تـعـرفـه پـیـامـک 8.6 تـومـان--->>ایـنـجـا

    مـاژول whmcs-->>ایـنـجا || ماژول وردپرس --->> اینجا ||ماژول فریر--->>اینجا
    نـظرات مـشــتـریـان ما --->>اینجا

    id yahoo: ariaideh





  6. Top | #366
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasss نمایش پست ها
    اقا رامین لوگو رو چطور درست کنم؟

    اگه میخای کیپ بشینه،شما همون لوگو اصلی رو ادیت کن.
    فایل لایه باز داره تو قالب

    کاربر مقابل از Zirmizi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #367
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    265
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Zirmizi نمایش پست ها
    اگه میخای کیپ بشینه،شما همون لوگو اصلی رو ادیت کن.
    فایل لایه باز داره تو قالب
    ?


    راه دیگه ای نداره دوستان؟

    نـمـایـنـدگـی مـسـتـقـل پیام کوتاه با تـعـرفـه پـیـامـک 8.6 تـومـان--->>ایـنـجـا

    مـاژول whmcs-->>ایـنـجا || ماژول وردپرس --->> اینجا ||ماژول فریر--->>اینجا
    نـظرات مـشــتـریـان ما --->>اینجا

    id yahoo: ariaideh





  8. Top | #368
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasss نمایش پست ها
    ?


    راه دیگه ای نداره دوستان؟
    کد css مربوط به اون قسمت رو پیدا کنید و

    کد:
    margin-top:20px;
    اضافه کنید ، البته به جای 20 یک عدد بدید که درست تنظیم بشه

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #369
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    درود .
    شما باید در css کلاس زیر رو ویرایش کنید :
    کد:
    .arm {
    	width:119px;
    	height:126px;
    	float:right;
    	background:url(images/vbiranpro/arm.png) no-repeat;
            opacity : 0.5;
    	position:absolute;
    	top:10px;
    	right:135px;
    	transition-property:transform;
    	transition-duration:1s;
    	-moz-transition-property:-moz-transform;
    	-moz-transition-duration:1s;
    	-webkit-transition-property:-webkit-transform;
    	-webkit-transition-duration:1s;
    	-o-transition-property:-o-transform;
    	-o-transition-duration:1s;
    	z-index:10
    }
    و دو مقدار زیر رو تغییر بدید :
    top:10px;
    right:135px;

    خط اول فاصله از بالا هست , مثلا بگذارید : 35 px
    خط دوم هم فاصله از سمت راست هست که الان مناسبه
    موفق باشید .

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #370
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    265
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    تغییر دادم ولی بازم همونطوریه!

    نـمـایـنـدگـی مـسـتـقـل پیام کوتاه با تـعـرفـه پـیـامـک 8.6 تـومـان--->>ایـنـجـا

    مـاژول whmcs-->>ایـنـجا || ماژول وردپرس --->> اینجا ||ماژول فریر--->>اینجا
    نـظرات مـشــتـریـان ما --->>اینجا

    id yahoo: ariaideh





  11. Top | #371
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    شما اون لوگوی خودتون رو به جای arm.png بذار ,
    حتماً به جای vbiran-pro.png گذاشتید .
    اگه آره به جای arm.png بذارید حتماً تغییر میکنه .

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  2. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  3. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/03/14, 10:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/11/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •