تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 39 از 65 نخستنخست ... 2526272829303132333435363738394041424344454647484950515253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 381 به 390 از 646

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.x رتبه :  (9 رای ، میانگین : 4.89 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/04/11 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 881 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .



      ورژن جدید در این تاپیک :http://www.vbiran.ir/thread32791.html







      پیش نمایش استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)



      امکانات و ویژگی ها :
      1.بسیار سبک .
      2.سئو و بهینه شده .
      3.پیوست فونت B koodak
      4.پست بیت بسیار زیبا .
      5.سرچ گوگل .
      6.دارای فوتر زیبا .
      7.دارای قسمت تبادل لینک .
      8.سازگار با ویبولتین VB 4.1.X
      9.فایل لایه باز PSD هدر
      10. افکت زیبای Hover لوگو




      مشکلات و پرسش های کاربران :


      نکته بسیار مهم : در صورتی که از هک تشکر استفاده میکنید , حتماً مراحل گفته شده در تاپیک زیر رو انجام بدید .
      آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4



      برای تغییر یا حذف بنر بالای سایت به جست و جوی قالب بروید و header را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div class="norooz4">
      <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a>
      </div>




      برای تغییر یا حذف دو بنر در ناوبار سایت به جست و جوی قالب بروید و navbar را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div style="
      background: white;
      background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%, rgba(243, 243, 243, 1) 50%, rgba(237, 237, 237, 1) 51%, rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255, 255, 255, 1)), color-stop(50%,rgba(243, 243, 243, 1)), color-stop(51%,rgba(237, 237, 237, 1)), color-stop(100%,rgba(255, 255, 255, 1)));
      background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -o-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      ******: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#ffffff',GradientType=0 );
      border: 1px solid #DFDFDF;
      padding: 8px;
      text-align: center;
      -webkit-border-radius: 5px;
      -moz-border-radius: 5px;
      border-radius: 5px;
      margin-top: 5px;
      ">
      <center>
      <a href="http://diacoweb.ir"><img src="http://diacoweb.ir/Diaco.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      <a href="http://www.appget.ir"><img src="http://www.appget.ir/appget.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      </center>
      </div>



      برای تغییر سرچ سایت شما از وی بی ایران به آدرس استی خود باید به آدرس زیر رفته و کد کاستوم خود را دریافت نمائید :
      http://www.google.com/cse
      اطلاعات سایتتان را وارد کنید , نهایتاً یک کد به این شکل خواهید داشت :
      009841572602654027766:7ippmd-aqr0
      کپيش کنيد , به قالب navbar بريد و کد زير رو ويرايش کنيد , قسمت قرمز رنگ رو جاش کد خوتونو بذاريد .
      <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />





      برای تغییر لینک ها و نوشته های پایین سایت به جست و جوی قالب ها رفته و footer را سرچ کنید .





      برای کادر بندی هک تشکر
      سرچ کنید post_thanks_postbit_info
      محتویاتش رو با
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .
      برای نوشته های وبلاگ :
      به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادربندی هک حالت من :
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div>

      برای تغییر سیستم Alt گذاری خودکار به این صورت عمل کنید :
      و روی تصاویری که Alt ندارن به طور خودکار Alt میزنه " vbiran pro !
      تصاویری که وجود ندارند رو , به جای عکس ... Alt رو قرار میده !
      برای تغغیر یا حذف به استایل و قالب ها | تنظیمات منتغیر های جایگذین | جلوی استیال مورد نشظ | متغیر alt='' رو ویرایش کنید و به جای vbiran pro در تنظیمات , نام سایت خودتونو بزنید .
      برای کادر بندی تشکر هم توی تاپیک پیج هرو بخونید هست !









      فایل لایه باز هدر , و پیام خوش آمد گویی در فایل پیوست شده موجود هست .

      دوستان لطفاً نظراتتون رو بیان کنید .
      مشکلات استایل رو حتماً بیان کنید ...
      لطفاً کپی رایت VBIran رو حذف نفرمائید .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #382
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Zirmizi نمایش پست ها
    این کد واسه سازگاری با فایرفاکس و مرورگرها هست.
    حذف کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

    ---------- ارسال شده در 08:42 PM ---------- ارسال قبلی در 08:40 PM ----------

    آره درست شد.مرسی
    ولی مشکلی پیش نمیاد؟
    نه مشكلي ايجاد نميشه

  3. Top | #383
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط JOKER_P نمایش پست ها
    اين مشكل قالب كلا با مرورگر فايرفوكس هستش رامين هم اصلا قبول نميخواد بكنه اين مشكل هستش

    راحلش اين هستش به قالب additional.css برويد :

    اين كد ازش حذف كنيد :

    کد:
    @font-face {
      font-family: 'BKoodakBold';
      src: url('images/pn/font/BKoodakBold.eot?#') format('eot'),  /* IE6-8 */
           url('images/pn/font/BKoodakBold.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
           url('images/pn/font/BKoodakBold.ttf') format('truetype');  /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }
    چرا شما متوجه نمیشی ؟؟!
    با حذف این کد فونت b koodak از بین میره !! یعنی شما میتونی ببینیش ولی بازدید کننده جدید نمیتونه اون فونت هارو ببینه !
    برای حل این مشکل باید فونت سرتیتر ها و چتباکس رو Tahoma کنید .
    توی استایل وارز هست , فکر کنم یکی از زیر مجموعه های
    forumhead

    ---------- ارسال شده در 07:49 PM ---------- ارسال قبلی در 07:48 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmirabi نمایش پست ها
    میشه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم
    توضیح خاصی وجود نداره ! فقط شما به جای بنر هایی که وجود دارند بنر خودتون رو قرار میدید .

    ---------- ارسال شده در 07:49 PM ---------- ارسال قبلی در 07:48 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط JOKER_P نمایش پست ها
    نه مشكلي ايجاد نميشه
    ببینید اگه این کد بیهوده بود , من مریض نبودم که قرار بدم !

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #384
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    چرا شما متوجه نمیشی ؟؟!
    با حذف این کد فونت b koodak از بین میره !! یعنی شما میتونی ببینیش ولی بازدید کننده جدید نمیتونه اون فونت هارو ببینه !
    برای حل این مشکل باید فونت سرتیتر ها و چتباکس رو Tahoma کنید .
    توی استایل وارز هست , فکر کنم یکی از زیر مجموعه های
    forumhead
    درسته از بین میره

    می تونید بعد از فونت bkoodakbold ،

    فونت tahoma رو بنویسید تا حروف انگلیسی رو با فونت tahoma بنویسه و مشکلی پیش نیاد

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #385
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    چرا شما متوجه نمیشی ؟؟!
    با حذف این کد فونت b koodak از بین میره !! یعنی شما میتونی ببینیش ولی بازدید کننده جدید نمیتونه اون فونت هارو ببینه !
    برای حل این مشکل باید فونت سرتیتر ها و چتباکس رو Tahoma کنید .
    توی استایل وارز هست , فکر کنم یکی از زیر مجموعه های
    forumhead

    ببینید اگه این کد بیهوده بود , من مریض نبودم که قرار بدم !
    شما كه داري به اين قشنگي ميگي مشكل از كجاست لطف كن يه توضيح دقيق بده كه شايد كسي كه مشكل داره مشكلش برطرف بشه عزيز

    نه اينكه يك مشكل بنيادي كه باعث ميشه يه قالب هم زشت بشه باقي بمونه


    درسته از بین میره

    می تونید بعد از فونت bkoodakbold ،

    فونت tahoma رو بنویسید تا حروف انگلیسی رو با فونت tahoma بنویسه و مشکلی پیش نیاد
    شما يك توضيح دقيق بدي شايد جواب ما هم بودش عزيزم

  6. Top | #386
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4
    نوشته ها
    23
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    چرا شما متوجه نمیشی ؟؟!
    با حذف این کد فونت b koodak از بین میره !! یعنی شما میتونی ببینیش ولی بازدید کننده جدید نمیتونه اون فونت هارو ببینه !
    برای حل این مشکل باید فونت سرتیتر ها و چتباکس رو Tahoma کنید .
    توی استایل وارز هست , فکر کنم یکی از زیر مجموعه های
    forumhead

    ---------- ارسال شده در 07:49 PM ---------- ارسال قبلی در 07:48 PM ----------


    توضیح خاصی وجود نداره ! فقط شما به جای بنر هایی که وجود دارند بنر خودتون رو قرار میدید .

    ---------- ارسال شده در 07:49 PM ---------- ارسال قبلی در 07:48 PM ----------


    ببینید اگه این کد بیهوده بود , من مریض نبودم که قرار بدم !
    دوتا سوال دیگه:
    1. باید از این به بعد برای اضافه کردن تبلیغاتم باید هر بار برم توی قسمت ویرایش navbar?
    2. الان وقتی روی دکمه بستن برچسپها کلیک میکنی بسته میشه؟

  7. Top | #387
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط JOKER_P نمایش پست ها
    شما كه داري به اين قشنگي ميگي مشكل از كجاست لطف كن يه توضيح دقيق بده كه شايد كسي كه مشكل داره مشكلش برطرف بشه عزيز

    نه اينكه يك مشكل بنيادي كه باعث ميشه يه قالب هم زشت بشه باقي بمونه




    شما يك توضيح دقيق بدي شايد جواب ما هم بودش عزيزم

    به stylevar قالب برید و جستجو کنید :

    blockhead_font

    بازش کنید و نوع فونت رو

    کد:
    bkoodakbold,tahoma
    وارد کنید و ذخیره کنید بعدش روش پست 67 همین تاپیک رو انجام بدید

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #388
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط A.YOU.L نمایش پست ها
    به stylevar قالب برید و جستجو کنید :

    blockhead_font

    بازش کنید و نوع فونت رو

    کد:
    bkoodakbold,tahoma
    وارد کنید و ذخیره کنید بعدش روش پست 67 همین تاپیک رو انجام بدید
    نميشه دوست عزيز

  9. Top | #389
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    سلام من میخوام تبلیغ های بنر رو از ناوبار بردارم کد رو سرچ میکنم پیدا میکنم حذفش که میکنم بعد از ذخیره یه پیغام میاد نمیدونم برای چی هست....

    Untitled-1.jpg

  10. Top | #390
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iroption نمایش پست ها
    سلام من میخوام تبلیغ های بنر رو از ناوبار بردارم کد رو سرچ میکنم پیدا میکنم حذفش که میکنم بعد از ذخیره یه پیغام میاد نمیدونم برای چی هست....

    Untitled-1.jpg
    lمربوط به سرور هست !
    ربطی به استایل نداره .
    نميشه دوست عزيز
    میشه دوست عزیز

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  11. Top | #391
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    305 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iroption نمایش پست ها
    سلام من میخوام تبلیغ های بنر رو از ناوبار بردارم کد رو سرچ میکنم پیدا میکنم حذفش که میکنم بعد از ذخیره یه پیغام میاد نمیدونم برای چی هست....

    Untitled-1.jpg
    فکر کنم شما کد رو تو قسمت سرچ وارد میکند

    درسته؟




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  2. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  3. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/03/14, 10:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/11/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •