تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 58 از 65 نخستنخست ... 844454647484950515253545556575859606162636465 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 571 به 580 از 646

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.x رتبه :  (9 رای ، میانگین : 4.89 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/04/11 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 881 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .



      ورژن جدید در این تاپیک :http://www.vbiran.ir/thread32791.html







      پیش نمایش استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)



      امکانات و ویژگی ها :
      1.بسیار سبک .
      2.سئو و بهینه شده .
      3.پیوست فونت B koodak
      4.پست بیت بسیار زیبا .
      5.سرچ گوگل .
      6.دارای فوتر زیبا .
      7.دارای قسمت تبادل لینک .
      8.سازگار با ویبولتین VB 4.1.X
      9.فایل لایه باز PSD هدر
      10. افکت زیبای Hover لوگو




      مشکلات و پرسش های کاربران :


      نکته بسیار مهم : در صورتی که از هک تشکر استفاده میکنید , حتماً مراحل گفته شده در تاپیک زیر رو انجام بدید .
      آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4



      برای تغییر یا حذف بنر بالای سایت به جست و جوی قالب بروید و header را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div class="norooz4">
      <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a>
      </div>




      برای تغییر یا حذف دو بنر در ناوبار سایت به جست و جوی قالب بروید و navbar را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div style="
      background: white;
      background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%, rgba(243, 243, 243, 1) 50%, rgba(237, 237, 237, 1) 51%, rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255, 255, 255, 1)), color-stop(50%,rgba(243, 243, 243, 1)), color-stop(51%,rgba(237, 237, 237, 1)), color-stop(100%,rgba(255, 255, 255, 1)));
      background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -o-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      ******: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#ffffff',GradientType=0 );
      border: 1px solid #DFDFDF;
      padding: 8px;
      text-align: center;
      -webkit-border-radius: 5px;
      -moz-border-radius: 5px;
      border-radius: 5px;
      margin-top: 5px;
      ">
      <center>
      <a href="http://diacoweb.ir"><img src="http://diacoweb.ir/Diaco.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      <a href="http://www.appget.ir"><img src="http://www.appget.ir/appget.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      </center>
      </div>



      برای تغییر سرچ سایت شما از وی بی ایران به آدرس استی خود باید به آدرس زیر رفته و کد کاستوم خود را دریافت نمائید :
      http://www.google.com/cse
      اطلاعات سایتتان را وارد کنید , نهایتاً یک کد به این شکل خواهید داشت :
      009841572602654027766:7ippmd-aqr0
      کپيش کنيد , به قالب navbar بريد و کد زير رو ويرايش کنيد , قسمت قرمز رنگ رو جاش کد خوتونو بذاريد .
      <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />





      برای تغییر لینک ها و نوشته های پایین سایت به جست و جوی قالب ها رفته و footer را سرچ کنید .





      برای کادر بندی هک تشکر
      سرچ کنید post_thanks_postbit_info
      محتویاتش رو با
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .
      برای نوشته های وبلاگ :
      به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادربندی هک حالت من :
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div>

      برای تغییر سیستم Alt گذاری خودکار به این صورت عمل کنید :
      و روی تصاویری که Alt ندارن به طور خودکار Alt میزنه " vbiran pro !
      تصاویری که وجود ندارند رو , به جای عکس ... Alt رو قرار میده !
      برای تغغیر یا حذف به استایل و قالب ها | تنظیمات منتغیر های جایگذین | جلوی استیال مورد نشظ | متغیر alt='' رو ویرایش کنید و به جای vbiran pro در تنظیمات , نام سایت خودتونو بزنید .
      برای کادر بندی تشکر هم توی تاپیک پیج هرو بخونید هست !









      فایل لایه باز هدر , و پیام خوش آمد گویی در فایل پیوست شده موجود هست .

      دوستان لطفاً نظراتتون رو بیان کنید .
      مشکلات استایل رو حتماً بیان کنید ...
      لطفاً کپی رایت VBIran رو حذف نفرمائید .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #572
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز
    خلاصه بگو چی می خوای اون عکس ونوشته هات ادم گیج میکنه







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  3. Top | #573
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    خیلی !
    نوشته ها
    859
    مورد پسند
    256 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    95

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    خلاصه بگو چی می خوای اون عکس ونوشته هات ادم گیج میکنه
    خب عزیز من ، اون عکس ها بعنوان اسکرین شات گذاشتم که مشکل چت باکس بهتر معلوم شه ، کجاش آخه شلوغ!

    کاربر مقابل از parsaria بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    گر حکم شود که مست گیرند ـ در شهر هر آن که هست گیرند





  4. Top | #574
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    خب بیا یاهو دسترسی بده تا برات درستش کنم بازم برمیگیریدم به وی بی ایران







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  5. Top | #575
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    خیلی !
    نوشته ها
    859
    مورد پسند
    256 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    95

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    خب بیا یاهو دسترسی بده تا برات درستش کنم بازم برمیگیریدم به وی بی ایران
    دسترسی به کسی نمیدم عزیز

    منتظر میمونم خود رامین جواب رو بده

    کاربر مقابل از parsaria بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    گر حکم شود که مست گیرند ـ در شهر هر آن که هست گیرند





  6. Top | #576
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    دوست عزیز اسم انگلیسی چت باکس تون را بزارید تا کدشو براتون پیدا کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط parsaria نمایش پست ها
    دسترسی به کسی نمیدم عزیز

    منتظر میمونم خود رامین جواب رو بده
    سلام دوست عزیز

    ادمین سی پی >>> جستجوی قالب >>> Navbar رو پیدا کنید >>> این کد رو در آخرش قرار بدید {vb:raw vsachatbox}
    ویرایش توسط omid1744 : 2013/01/17 در ساعت 03:16 PM دلیل: ادغام دو پست







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  7. Top | #577
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    خیلی !
    نوشته ها
    859
    مورد پسند
    256 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    95

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها

    ادمین سی پی >>> جستجوی قالب >>> Navbar رو پیدا کنید >>> این کد رو در آخرش قرار بدید {vb:raw vsachatbox}
    متاسفانه نیومد زیر آخرین ارسالات

    کاربر مقابل از parsaria بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    گر حکم شود که مست گیرند ـ در شهر هر آن که هست گیرند





  8. Top | #578
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    32
    نوشته ها
    179
    مورد پسند
    82 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    24

    Question من چنتی سوال داشتم

    سلام
    من چنتی سوال داشتم
    1 ) این ایرور برای چیه
    Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: FORUMDISPLAY_Separate2 in [path]/includes/functions.php on line 4734
    2) رنگ بخش پاسخ سریع چه جوری تغییر بدم

    Untitled-1.png

    3) رنگ بخش پاسخ پیشرفته چه جوری تغییر بدم (رنگ آبی که تو عکس میبینین )

    Untitled-2.png

    اینار بخوام مثل پیش فرض قالب در بیارم چیکار باید بکنم ؟

    مچکرم از حمایت گرمتون

    کاربر مقابل از SpyMan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #579
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    67
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 4.0.1
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    ببخشید اون بالا که دکمه ها هست نوشته قونین سایت اونو باید از کجا عوض کنم؟

    کاربر مقابل از ghasemy50 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #580

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SpyMan نمایش پست ها
    سلام
    من چنتی سوال داشتم
    1 ) این ایرور برای چیه
    Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: FORUMDISPLAY_Separate2 in [path]/includes/functions.php on line 4734
    2) رنگ بخش پاسخ سریع چه جوری تغییر بدم

    Untitled-1.png

    3) رنگ بخش پاسخ پیشرفته چه جوری تغییر بدم (رنگ آبی که تو عکس میبینین )

    Untitled-2.png

    اینار بخوام مثل پیش فرض قالب در بیارم چیکار باید بکنم ؟

    مچکرم از حمایت گرمتون
    برای تغییر رنگ این قسمت باید از تنظیمات خود هک اقدام کنید و به قالب ربطی نداره

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemy50 نمایش پست ها
    ببخشید اون بالا که دکمه ها هست نوشته قونین سایت اونو باید از کجا عوض کنم؟
    تنظیمات / مدیریت مسیر ها (تب ها)
    اگه همچین چیزی نبود توی قالب navbar دنبالش بگردید

    2 تشکر توسط:



  11. Top | #581
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    با سلام من این مشکل رو دارم که کاربر تا لاگین نکنه نمیتونه اخری ارسال هر تاپیک رو ببینه
    عکس های قبل و بعد رو گذاشتم ممنون میشم مشکل قالب رو حل کنید با قالب دیفالت مشکل وجود نداره

    Untitled-2.jpg2.jpg

    کاربر مقابل از iroption بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  2. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  3. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/03/14, 10:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/11/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •