تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 9 از 65 نخستنخست 123456789101112131415161718192021222359 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 646

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.x رتبه :  (9 رای ، میانگین : 4.89 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/04/11 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 881 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود .



      ورژن جدید در این تاپیک :http://www.vbiran.ir/thread32791.html







      پیش نمایش استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)



      امکانات و ویژگی ها :
      1.بسیار سبک .
      2.سئو و بهینه شده .
      3.پیوست فونت B koodak
      4.پست بیت بسیار زیبا .
      5.سرچ گوگل .
      6.دارای فوتر زیبا .
      7.دارای قسمت تبادل لینک .
      8.سازگار با ویبولتین VB 4.1.X
      9.فایل لایه باز PSD هدر
      10. افکت زیبای Hover لوگو




      مشکلات و پرسش های کاربران :


      نکته بسیار مهم : در صورتی که از هک تشکر استفاده میکنید , حتماً مراحل گفته شده در تاپیک زیر رو انجام بدید .
      آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4



      برای تغییر یا حذف بنر بالای سایت به جست و جوی قالب بروید و header را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div class="norooz4">
      <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a>
      </div>




      برای تغییر یا حذف دو بنر در ناوبار سایت به جست و جوی قالب بروید و navbar را جست و جو کنید , حال کد زیر را ویرایش یا حذف نمائید .
      کد:
      <div style="
      background: white;
      background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%, rgba(243, 243, 243, 1) 50%, rgba(237, 237, 237, 1) 51%, rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255, 255, 255, 1)), color-stop(50%,rgba(243, 243, 243, 1)), color-stop(51%,rgba(237, 237, 237, 1)), color-stop(100%,rgba(255, 255, 255, 1)));
      background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -o-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      background: linear-gradient(top, rgba(255, 255, 255, 1) 0%,rgba(243, 243, 243, 1) 50%,rgba(237, 237, 237, 1) 51%,rgba(255, 255, 255, 1) 100%);
      ******: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#ffffff',GradientType=0 );
      border: 1px solid #DFDFDF;
      padding: 8px;
      text-align: center;
      -webkit-border-radius: 5px;
      -moz-border-radius: 5px;
      border-radius: 5px;
      margin-top: 5px;
      ">
      <center>
      <a href="http://diacoweb.ir"><img src="http://diacoweb.ir/Diaco.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      <a href="http://www.appget.ir"><img src="http://www.appget.ir/appget.gif" width="468" height="60" alt="ads" /></a>
      </center>
      </div>



      برای تغییر سرچ سایت شما از وی بی ایران به آدرس استی خود باید به آدرس زیر رفته و کد کاستوم خود را دریافت نمائید :
      http://www.google.com/cse
      اطلاعات سایتتان را وارد کنید , نهایتاً یک کد به این شکل خواهید داشت :
      009841572602654027766:7ippmd-aqr0
      کپيش کنيد , به قالب navbar بريد و کد زير رو ويرايش کنيد , قسمت قرمز رنگ رو جاش کد خوتونو بذاريد .
      <input type="hidden" name="cx" value="009841572602654027766:7ippmd-aqr0" />





      برای تغییر لینک ها و نوشته های پایین سایت به جست و جوی قالب ها رفته و footer را سرچ کنید .





      برای کادر بندی هک تشکر
      سرچ کنید post_thanks_postbit_info
      محتویاتش رو با
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .
      برای نوشته های وبلاگ :
      به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادربندی هک حالت من :
      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /></div>

      برای تغییر سیستم Alt گذاری خودکار به این صورت عمل کنید :
      و روی تصاویری که Alt ندارن به طور خودکار Alt میزنه " vbiran pro !
      تصاویری که وجود ندارند رو , به جای عکس ... Alt رو قرار میده !
      برای تغغیر یا حذف به استایل و قالب ها | تنظیمات منتغیر های جایگذین | جلوی استیال مورد نشظ | متغیر alt='' رو ویرایش کنید و به جای vbiran pro در تنظیمات , نام سایت خودتونو بزنید .
      برای کادر بندی تشکر هم توی تاپیک پیج هرو بخونید هست !









      فایل لایه باز هدر , و پیام خوش آمد گویی در فایل پیوست شده موجود هست .

      دوستان لطفاً نظراتتون رو بیان کنید .
      مشکلات استایل رو حتماً بیان کنید ...
      لطفاً کپی رایت VBIran رو حذف نفرمائید .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #82
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    6.X.X
    نوشته ها
    607
    مورد پسند
    384 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    عکس های ادیتور لود نمیشه.

    کاربر مقابل از software بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #83
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه داداش برای کسی مشکلی نیس دوباره بررسی کن و اگه نشد

    مشکل لود نشدن ادیتور

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #84
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    74
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 4.0.1
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    دوست عزیز چت باکس ما وقتی استایل رو عوض کردیم کادر دور متنیکه میخوای تایپ کنی از صفحه زده بیرون چکاریش کنیمuntitled.JPG

  5. Top | #85
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abito نمایش پست ها
    دوست عزیز چت باکس ما وقتی استایل رو عوض کردیم کادر دور متنیکه میخوای تایپ کنی از صفحه زده بیرون چکاریش کنیمuntitled.JPG
    پست 67 همین تاپیک رو بخونید

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #86
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    من میخوام این قسمت که تو عکس نمایش داده شده حذف کنم کلا.
    لطفا برام انجام دهید.




    کد:
    <div class="above_body"> <!-- closing tag is in template navbar --><div id="header" class="floatcontainer doc_header"><div class="#####1"><div class="#####2"><div class="#####3"><img src="http://www.vbiran.ir/images/vbiranpro/pro-wellcome.png" /></div> <div id="toplinks" class="toplinks"> <vb:if condition="$show['member']"> <ul class="isuser"> <li><a href="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=logout&amp;logouthash={vb:raw bbuserinfo.logouthash}" onclick="return log_out('{vb:rawphrase sure_you_want_to_log_out}')">{vb:rawphrase log_out}</a></li> <vb:if condition="$show['registerbutton']"> <li><a href="register.php{vb:raw session.sessionurl_q}" rel="nofollow">{vb:rawphrase register}</a></li> </vb:if> <li><a href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase user_control_panel}</a></li> <li><a href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">{vb:rawphrase your_profile}</a></li> <vb:if condition="$notifications_total"> <li class="popupmenu notifications" id="notifications"> <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase your_notifications}: <span class="notifications-number"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></a> <ul class="popupbody popuphover"> {vb:raw notifications_menubits} </ul> </li> <vb:else /> <li class="popupmenu nonotifications" id="nonotifications"> <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase your_notifications}</a> <ul class="popupbody popuphover"> <li>{vb:rawphrase no_new_messages}</li> <vb:if condition="$show['pmmainlink']"><li><a href="private.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase inbox}</a></li></vb:if> </ul> </li> </vb:if> <li class="welcomelink">{vb:rawphrase welcome_x_link_y, {vb:raw bbuserinfo.username}, {vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}}</li> <vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']"> {vb:raw facebook_header} </vb:if> </ul> {vb:raw template_hook.header_userinfo} <vb:comment><p>{vb:rawphrase last_visited_x_at_y, {vb:raw pmbox.lastvisitdate}, {vb:raw pmbox.lastvisittime}}</p></vb:comment> <vb:else /> <ul class="nouser"> <vb:if condition="$show['registerbutton']"> <li><a href="register.php{vb:raw session.sessionurl_q}" rel="nofollow">{vb:rawphrase register}</a></li> </vb:if> <li><a rel="help" href="faq.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase help}</a></li> <li> <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script> <form id="navbar_loginform" action="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, {vb:raw show.nopasswordempty})"> <fieldset id="logindetails" class="logindetails"> <div> <div> <input type="text" class="textbox<vb:if condition="!$username"> default-value</vb:if>" name="vb_login_username" id="navbar_username" size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>" /> <input type="password" class="textbox" tabindex="102" name="vb_login_password" id="navbar_password" size="10" /> <input type="text" class="textbox default-value" tabindex="102" name="vb_login_password_hint" id="navbar_password_hint" size="10" value="{vb:rawphrase password}" style="display:none;" /> <input type="submit" class="loginbutton" tabindex="104" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" /> </div> </div> </fieldset> <div id="remember" class="remember"> <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label> </div> <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionhash}" /> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="login" /> <input type="hidden" name="vb_login_md5password" /> <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" /> </form> <script type="text/javascript"> YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "inline"); YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "none"); vB_XHTML_Ready.subscribe(function() { // YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "focus", navbar_username_focus); YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "blur", navbar_username_blur); YAHOO.util.Event.on('navbar_password_hint', "focus", navbar_password_hint); YAHOO.util.Event.on('navbar_password', "blur", navbar_password); }); function navbar_username_focus(e) { // var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e); if (textbox.value == '<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>') { // textbox.value=''; textbox.style.color='{vb:stylevar input_color}'; } } function navbar_username_blur(e) { // var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e); if (textbox.value == '') { // textbox.value='<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>'; textbox.style.color='{vb:stylevar shade_color}'; } } function navbar_password_hint(e) { // var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e); YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "none"); YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "inline"); YAHOO.util.Dom.get('navbar_password').focus(); } function navbar_password(e) { // var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e); if (textbox.value == '') { YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "inline"); YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "none"); } } </script> </li> <vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']"> {vb:raw facebook_header} </vb:if> </ul> </vb:if> </div> </div> <div class="#####5"> <a name="top" href="{vb:link forumhome}"><img src="http://www.vbiran.ir/images/vbiranpro/vbiran-pro.png"></a> </div> <div class="arm"></div> <div class="#####4"> <a href="http://www.vbiran.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/banner2.gif" /></a> </div> </div> <div class="ad_global_header"> {vb:raw ad_location.global_header1} {vb:raw ad_location.global_header2} </div> <hr />

    </div>
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 22.jpg (82.5 کیلو بایت, 28 نمایش)

  7. Top | #87
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    قالبو ندارم والا برات درستش میکردم
    رو عکس مورد نظر کلیک راست کن وادرسشو پیدا کن بعدش برو تو ادمین سی پی -->قالبها --> جستجو-->ادرس عکس رو سرچ کن
    حالا ادرس رو حذف کن با کدش

  8. Top | #88
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط A.YOU.L نمایش پست ها
    پست 67 همین تاپیک رو بخونید
    بنده هم همین مشکل را داشتم انجام دادم درست نشد

  9. Top | #89
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
    قالبو ندارم والا برات درستش میکردم
    رو عکس مورد نظر کلیک راست کن وادرسشو پیدا کن بعدش برو تو ادمین سی پی -->قالبها --> جستجو-->ادرس عکس رو سرچ کن
    حالا ادرس رو حذف کن با کدش
    عکس با لوگو را حذف کردم.
    اما کادر را نتونستم حذف کنم.
    راهنمایی میکنی؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 3.jpg (25.7 کیلو بایت, 10 نمایش)

  10. Top | #90
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    vb 4.2.0
    نوشته ها
    280
    مورد پسند
    33 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 3.5b99
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    درود من بچه ها نصب کردم خیلی عالی بود .ممنون

    اینم زندش :انجمن تخصصی آموزش کامپیوتر و اینترنت

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #91
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    به چه دردت میخوره
    نوشته ها
    718
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1017.2
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    دوستان چطوری اون کادر سیاه رنگ فوتر رو بزرگتر کنم
    ارتفاعش رو بیشتر کنم
    ؟؟؟؟
    یاد دارم در غروبی سردسرد ; می گذشت از کوچه مادوره گرد ;داد میزد کهنه قالی میخرم;دست دوم جنس عالی میخرم;کاسه و ظرف سفالی میخرم;گرنداری کوزه خالی میخرم ;اشک درچشمان باباحلقه بست;عاقبت اهی کشید;بغضش شکست;اول ماهست ونان درسفره نیست;ای خداشکرت ولی این زندگیست ;بوی نان تازه هوشش برده بود;اتفاقا مادرم هم روزه بود;خواهرم بی روسری بیرون دوید ;گفت :
    اقا سفره خالی هم میخرید ؟؟




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 10:13 AM
  2. پاسخ: 77
    آخرين نوشته: 2013/10/20, 03:13 PM
  3. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/03/14, 10:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/11/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 01:07 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •