تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: درخواست راهنمایی در محل قرار گرفتن دکمه گوگل پلاس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 5.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض درخواست راهنمایی در محل قرار گرفتن دکمه گوگل پلاس

    با سلام
    از دوستان و اساتید خواستم بپرسم چطور میشه این دکمه گوگل پلاس رو کمی به طرف چپ برد اخه گوشه چپ فضاش خالیه
    تو اسکرین شات علامت زدم کجا میخوام باشه
    با سپاس
    اینم کدها

    کد PHP:
    <style type="text/css">
    .
    kadr {
        
    background:#f9fbfc;
        
    border:1px solid #d7dee3;
        
    color:#7f663a;
        
    font-size:11px;
        
    line-height:16px;
        
    padding-top8px;
        
    padding:5px 14px;
        -
    webkit-border-radius5px;
        -
    moz-border-radius5px;
        
    border-radius5px;    
        
    text-align:left;
        
    width:220px;
    }
    .
    kadr .gptitle{
        
    font:12px tahoma ;
        
    float:left;
        
    padding4px 0 0 0;
    }
    </
    style>
    <
    div class="kadr" style="position:fixed;left:2px;bottom:27px;z-index:1000;">
    در گوگل محبوب کنید :
    <
    g:plusone href="http://cinemacity.ir/forum"></g:plusone>
    </
    div
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    کد:
    padding:5px 14px;
    از چپ و راست 14px فاصله داره

    اینطوری بذارید:
    کد:
    padding:5px 14px 5px 5px;

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 5.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    بازهم درست نشد مدیر عزیز هنوز هم فاصله داره

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 & 4.1.12
    سن
    22
    نوشته ها
    410
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    کد خودتون باشه
    فقط
    width:220px;


    رو بردارید

    کاربر مقابل از surakia بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 5.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    مرسی و سپاس ولی بازهم نشد الان این کد رو گزاشتم ولی نشد
    کد PHP:
    <style type="text/css">
    .
    kadr {
        
    background:#f9fbfc;
        
    border:1px solid #d7dee3;
        
    color:#7f663a;
        
    font-size:11px;
        
    line-height:16px;
        
    padding-top5px;
        
    padding:5px 14px 5px 5px;
        -
    webkit-border-radius5px;
        -
    moz-border-radius5px;
        
    border-radius5px;    
        
    text-align:left;
       
    }

    </
    style>
    <
    div class="kadr" style="position:fixed;left:2px;bottom:35px;z-index:1000;">
    در گوگل محبوب کنید :
    <
    g:plusone href="http://cinemacity.ir/forum"></g:plusone>
    </
    div

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 & 4.1.12
    سن
    22
    نوشته ها
    410
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط peranses نمایش پست ها
    مرسی و سپاس ولی بازهم نشد الان این کد رو گزاشتم ولی نشد
    کد PHP:
    <style type="text/css">
    .
    kadr {
        
    background:#f9fbfc;
        
    border:1px solid #d7dee3;
        
    color:#7f663a;
        
    font-size:11px;
        
    line-height:16px;
        
    padding-top5px;
        
    padding:5px 14px 5px 5px;
        -
    webkit-border-radius5px;
        -
    moz-border-radius5px;
        
    border-radius5px;    
        
    text-align:left;
       
    }

    </
    style>
    <
    div class="kadr" style="position:fixed;left:2px;bottom:35px;z-index:1000;">
    در گوگل محبوب کنید :
    <
    g:plusone href="http://cinemacity.ir/forum"></g:plusone>
    </
    div
    دوست عزیز فکر کنم براتون کش اومده یه بار کش های مرورگرتون رو خالی کنید من رو لوکال هاست تست کردم همینو مشکلی ندیدم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست راهنمایی در مورد یک پلاگین ...
    توسط siavash7 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/16, 08:48 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/01/03, 04:20 AM
  3. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 12:50 PM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/23, 12:16 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/06/19, 07:26 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •