تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 57

موضوع: آموزش افزودن واترمارک خودکار به آپلودسنتر mihalism (برای نخستین بار در وی بی ایران)

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    My Own Version
    سن
    33
    نوشته ها
    2,440
    مورد پسند
    3,845 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    361

    پیش فرض آموزش افزودن واترمارک خودکار به آپلودسنتر mihalism (برای نخستین بار در وی بی ایران)

    درود رفقا..

    برای این کار، فایل upload.php رو ویرایش می کنیم، سپس میام :
    کد:
    $mmhclass->image->create_thumbnail($filename);
    زیرش اضافه می کنیم :
    کد HTML:
    $path = "images/";
    $mmhclass->image->add_watermark($extension, $path, $filename);
    

    فایل imagemagick.php رو از مسیر \source\includes ویرایش می کنیم،
    انتهای کدها، پیش از کد :
    کد:
          }
    ?>
    ، کد زیر رو اضافه می کنیم :
    کد:
    //New function to Add Watermark
            function add_watermark($extension, $path, $filename)
            {
                global $mmhclass;
                $image_upfile = $path.$filename;
     
                if($extension == "jpeg" || $extension == "jpg")
                {
                    $watermark = imagecreatefrompng('css/watermark.png');
                    imageAlphaBlending($watermark, false);
                    imageSaveAlpha($watermark, true);
                    $watermark_width = imagesx($watermark);
                    $watermark_height = imagesy($watermark);
                    $image = imagecreatetruecolor($watermark_width, $watermark_height);
                    $image = imagecreatefromjpeg($image_upfile);
                    $size = getimagesize($image_upfile);
                    $dest_x = $size[0] - $watermark_width - 5;
                    $dest_y = $size[1] - $watermark_height - 5;
                    imagecopymerge($image, $watermark, $dest_x, $dest_y, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height, 100);
     
                    if(@imagejpeg($image, $image_upfile, 90))
                    {
                        $img_watermakred = "yes";
                    }
     
                    imagedestroy($image);
                    imagedestroy($watermark);
                }
     
                if($extension == "png")
                {
                    $watermark = imagecreatefrompng('css/watermark.png');
                    $watermark_width = imagesx($watermark);
                    $watermark_height = imagesy($watermark);
                    $image = imagecreatetruecolor($watermark_width, $watermark_height);
                    $image = imagecreatefrompng($image_upfile);
                    $size = getimagesize($image_upfile);
                    $dest_x = $size[0] - $watermark_width - 5;
                    $dest_y = $size[1] - $watermark_height - 5;
                    imagecopymerge($image, $watermark, $dest_x, $dest_y, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height, 100);
     
                    if(@imagepng($image, $image_upfile))
                    {
                        $img_watermakred = "yes";
                    }
     
                    imagedestroy($image);
                    imagedestroy($watermark);
                }
     
                if($extension == "gif")
                {
                    $watermark = imagecreatefrompng('css/watermark.png');
                    $watermark_width = imagesx($watermark);
                    $watermark_height = imagesy($watermark);
                    $image = imagecreatetruecolor($watermark_width, $watermark_height);
                    $image = imagecreatefromgif($image_upfile);
                    $size = getimagesize($image_upfile);
                    $dest_x = $size[0] - $watermark_width - 5;
                    $dest_y = $size[1] - $watermark_height - 5;
                    imagecopymerge($image, $watermark, $dest_x, $dest_y, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height, 100);  
     
                    if(@imagegif($image, $image_upfile))
                    {
                        $img_watermakred = "yes";
                    }
     
                    imagedestroy($image);
                    imagedestroy($watermark);
                }
            }
    در آخر، فایل تصویر واترمارک خودمون رو که watermark.png باشه، توی فولدر css می ریزیم..



    منبع انگل ایسیش :
    Add watermark to Mihalism Image Hosting Script Images | Web Tips, SEO, Personal Computers

    نکته اینکه :
    متأسّفانه، نمی شه تصویری که وسط هاش خالی داره رو استفاده کرد، و بطور خودکار، اون وسط های خالی، سفیدرنگ می شند :
    یعنی


    میشه


    بهمین خاطر، بایستی تصویر واتروارکمون رو پر طرّاحی کنیم..

    نکته دوّم نیز اینکه، از بعد از تغییرات بالا، هر عکسی آپلود کنیم، واترمارکمون اضافه می شه به تصاویرمون.
    قدیمی ها رو نیز میشه واترمارک زد، لیک، توسّط افزونه واترمارک وردپرس، و توسّط وردپرس اضافه میشه کرد دیگه..

    کلبه دار
    ویرایش توسط کلبه دار : 2013/01/27 در ساعت 12:36 AM
    ..




    فروش هک "ثبت نام فوق فوق فوق سریع" فقط 4000 تومان !!

    فروشگاه خرید کارت شارژ دردونه نیز راه افتاد !
    http://www.charge.dorduneh.ir



    برای نصب وی بولتین (راه اندازی انجمن) و نصب هک پ.خ دهید..




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.2
    نوشته ها
    402
    مورد پسند
    186 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 9.0.1
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    واترمارك رو كجاي عكس ميندازه ؟
    چپ پايين چپ بالا راست پايين راست بالا وسط ؟

    اندازه عكس ما چقدر بايد باشه نهايتا ؟

    کاربر مقابل از pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    877
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    داداشی یه شاتی چیزی؟
    اینکارو تو اپ سنتر خودت انجام دادی؟

    ---------- ارسال شده در 08:50 PM ---------- ارسال قبلی در 08:44 PM ----------

    باو خیلی نافرم میشه داداشی

    کاربر مقابل از khaspashaeifans بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    108 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    انجام دادم نشد !!‌ تنها تغییری که دادم تو این کد
    کد:
    $path = "http://www.vbiran.ir/images/";
    آدرس سایت خودمو دادم !!

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    31
    نوشته ها
    119
    مورد پسند
    53 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    بنده هم موفق نشدم

    ---------- ارسال شده در 10:24 PM ---------- ارسال قبلی در 09:30 PM ----------

    بنده اپلود سنتر شما رو چک کردم به درستی کار میکنه فکر کنم یه جای کار رو من اشتباه میکنم امکانش هست محتویات این دو فایل که برای خودتون قرار دادید رو اینجا بزارید که جایگزین کنیم

    ---------- ارسال شده در 10:52 PM ---------- ارسال قبلی در 09:30 PM ----------

    مشکل من حل شد تشکر

    فقط یه مورد اینکه بعد از قرار دادن این کد تصویر کوچکی که بعد از اپلود نشون میداد رو نشون نمیده

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    My Own Version
    سن
    33
    نوشته ها
    2,440
    مورد پسند
    3,845 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    361

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Naghsh-Negar نمایش پست ها
    انجام دادم نشد !!‌ تنها تغییری که دادم تو این کد
    کد:
    $path = "http://www.vbiran.ir/images/";
    آدرس سایت خودمو دادم !!
    من نمی دونم چرا توی پستم وقتی این کد زیر رو توی کد CODE زدم، آدرس وی ایران رو زد پشتش !
    دوباره ویرایش کردم، لیک باز نیز آدرس رو زد !!
    اینه، که اون کد خاص رو، از داخل کد CODE خارج کردم الانه تو پست نخست..
    شما، اصلاً نمی بایستی لینک کامل بدید بهش.
    این نیز، از اون دست کدهاست، که "فقط" از این حالت می بایست استفاده بشه :
    $path = "/images/";
    داداشی یه شاتی چیزی؟
    اینکارو تو اپ سنتر خودت انجام دادی؟

    ---------- ارسال شده در 08:50 PM ---------- ارسال قبلی در 08:44 PM ----------

    باو خیلی نافرم میشه داداشی
    خب می تونی واترمارکت رو کوچک و باریک در نظر بگیری، یا یک لوگوی کوچک..
    الان، من همین کار رو انجام دادم..
    می تونید امتحان کنید.
    این نیز نمونه ش :

    فقط یه مورد اینکه بعد از قرار دادن این کد تصویر کوچکی که بعد از اپلود نشون میداد رو نشون نمیده
    رفیق، لطفاً، با "دقّت" از ابتدا دوباره کدها رو "درست" و "دقیق دقیق دقیق" چک کن.
    چراکه من انجامش دادم، لیک، نشون میده و مشکلی نیز نداره..
    کلبه دار

    3 تشکر توسط:

    ..




    فروش هک "ثبت نام فوق فوق فوق سریع" فقط 4000 تومان !!

    فروشگاه خرید کارت شارژ دردونه نیز راه افتاد !
    http://www.charge.dorduneh.ir



    برای نصب وی بولتین (راه اندازی انجمن) و نصب هک پ.خ دهید..

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.2
    نوشته ها
    402
    مورد پسند
    186 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 9.0.1
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    واسه من صفحه سفيد مياد ...
    پاكشون هم كردم اين مراحل رو اما باز هم سفيده !!!!

    کاربر مقابل از pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    S_N
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    454
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pouya نمایش پست ها
    واسه من صفحه سفيد مياد ...
    پاكشون هم كردم اين مراحل رو اما باز هم سفيده !!!!
    • شما آدرس آپلودسنتر رو قرار بدید چک کنیم.
    • با یک مرورگر دیگه هم تست کنید بنید بازم تصویر سفید میاره؟ ممکنه تصویر بخاطر سیو شدن کوکی ها باشه

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.2
    نوشته ها
    402
    مورد پسند
    186 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 9.0.1
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    مشكل از كوكي هاي مرورگر نيست ...
    تموم عكس ها هم كه توي اپلود سنتر اپ شده بالا مياد فقط صفحه اولش و مديريتش سفيده .
    ویرایش توسط pouya : 2012/04/25 در ساعت 12:22 PM

  11. Top | #10
    S_N
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    454
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    واسه من که صفحه اول آپلودسنتر شما بالا میاد.

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. (کمک) اموزش نصب اسکریپت Mihalism Multi Host ؟
    توسط Dark در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 2013/12/19, 02:08 PM
  2. [سوال] اتصال کاربران وی بی به آپلود سنتر Mihalism
    توسط کامروا در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/04/21, 11:17 AM
  3. آموزش افزودن بوک مارک
    توسط secret63 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 10:05 AM
  4. آموزش افزودن بوک مارک
    توسط secret63 در انجمن درخواست های کاربران ویژه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 11:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •