تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: عدم اجازه اپلود عکس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    24
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض عدم اجازه اپلود عکس

    دوستان با توجه به اینکه هاست من ظرفیتش پایینه چطوری می تونم گزینه اپلود تصاوید در هاست رو غیر فعال بکنم؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    24
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض


    یه تیک به نام Retrieve remote file and reference locally هست که اگه فعال بشه نمی شه عکس گذاشت . در قسمت پلود از URL

    نمیشه اینو غیر فعال کرد؟
    ممنون

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط molen نمایش پست ها

    یه تیک به نام Retrieve remote file and reference locally هست که اگه فعال بشه نمی شه عکس گذاشت . در قسمت پلود از URL

    نمیشه اینو غیر فعال کرد؟
    ممنون
    برای غیر فعال کردنش :


    نقل قول نوشته اصلی توسط Ariyan نمایش پست ها

    جناب sajad.barghi چند بار اسپم دادید گذشت کردیم دلیل نمیشه توی هر تاپیکی که میرید تاپیک رو به اسپم بکشید ./

    @ picasso : اگر منظورتون اینه که تیک گزینه ی Retrieve remote file and reference locally به صورت پیشفرض فعال هست و عکس ها رو به هاست منتقل میکنه برای این که به صورت پیشفرض غیر فعال کنید (تیکش رو بردارید ) کد زیر رو از قسمت
    clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js

    پیدا کنید :

    کد PHP:
    ,{ type: 'checkbox', id: 'remote_file', label: 'Retrieve remote file and reference locally', labelLayout: 'horizontal', setup: function() { if (vBulletin.attachinfo) { this.setValue(true); } } }


    و در قسمت

    کد PHP:
    this.setValue(false);


    true رو با false عوض کنید

    کش رو تخلیه کنید و امتحان کنید
    این پست 5 در لینک اولی هست که دادم.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    24
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط A.YOU.L نمایش پست ها
    برای غیر فعال کردنش :




    این پست 5 در لینک اولی هست که دادم.
    اینارو باید تو کدوم قسمت صفحه مدیریت انجمن تغییر داد؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط molen نمایش پست ها
    اینارو باید تو کدوم قسمت صفحه مدیریت انجمن تغییر داد؟؟
    به فایل منیجر هاست برید و بعدش به این آدرس : clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js

    و تغییرات رو بدهید.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    24
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تغییرات بالایی رو انجام دادم.ولی درست نشده
    چطوری کش کنترل پنل رو خالی کنم؟؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •