تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 36

موضوع: چرا قالب کنونی وی بی ایران رو نمیزارید برای فروش

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    236 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    59

    چرا قالب کنونی وی بی ایران رو نمیزارید برای فروش

    سلام
    با تشکر از مدیران و خسته نباشید برای همه شما عزیزان
    من نزدیک به یک ساله در وی بی ایران هستم
    تا کنون خیلی چیزا ها از شما عزیزان
    آموختم و تشکر میکنم
    ولی تا کنون درخواست های داده شده من چه در تایپیک چه در ایمیل خصوص تیکت و و و و جوابی به صورت کامل نگرفتم
    واقعیتش یه قالب خواستم اختصاصی اوایل برام تهیه کردن
    بعدش هر چه انجمن ساز ورژن جدید داد هرچه ما گفتیم آپدیت کنید نکردید خصوص ایمیل داد بیدا اشک ناله آه خلاصه آپدیت نشد
    قالب اختصاصی جدید خواستم ایمیل تلگراف خصوص عمومی هرچی باز نشد
    خوب من گله ندارم چون کار سخت قالب اختصاصی سخت و زمانبره و شما هم با تعداد درخواست بالایی مواجه هستید
    حق میدم و خدا قوت میگم
    حالا که شما وقت ندارید این قالب بزارید برای فروش نه دانلود رایگان تا اونایی که قدرت مالی کم دارن یا وقت ندادید بهشون قالب بزنید از این استفاده کنن و تغیراتی که میدید آموزش بدید بریم رو همین قالب پیاده کنیم (یه قالب برای آموزش تغیرات به صورت ثابت )
    چون نیت کار شما آموزش و جلوگیری از سواستفاده یه عده افراد از کاربران تازه کار هستید من این پیشنهاد رو دادم
    به خدا ما حسرت به دلمون موند یه قالب داشته باشیم جدید این همه قالب خوشگل نسازید اه
    پیشاپیش به جهت حذف یا عدم پاسخوگویی مدیران تشکر میکنم
    در ضمن این پوینت های مارو یا بردارید یا در ازاش برامون کاری بکنید ممنون باز

    2 تشکر توسط:

    بســم الله الرحمن الرحیم




    هر روز یک اس ام اس

    هر هفته یک مسابقه با جایزه نقدی

    فقط به این شماره اس ام اس بزن تا ثبت نام کنی

    30009900090006




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 & 4.1.12
    سن
    22
    نوشته ها
    410
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بنده براتون اختصاصی هر مدلی که دوست داشتید طراحی میکنم
    برای سفارش میتونید پخ بدید

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    236 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    بحث خرید یا نخریدن نیست
    این مشکل فالب باید حل بشه دیگه
    نمیشه که هر هفته یه بار قالب جدید بزارن و امکانات جدید
    من میگم یه قالب اختصاصی بزارن واسه تغیرات
    که ما هم اونو برداریم بریم روش تغیرات بدیم جواب بگیریم
    الان برای مثال این فوتر انجمن ویبی ایرانو نمیشه روقالب های قدیمی اظافه کرد چرا که هم سنگین یشه قالب هم ولید نیست
    همین قالب وی بی ایران به صورت ولید شده و سئو شده با قیمت مناسب در اختیار کاربران بزارن و رو این هم تغیرات بدن تا کاربران هم این همه دنبال آپدیتو تغیر قالب نباشن
    ممنون
    بســم الله الرحمن الرحیم




    هر روز یک اس ام اس

    هر هفته یک مسابقه با جایزه نقدی

    فقط به این شماره اس ام اس بزن تا ثبت نام کنی

    30009900090006

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 18.0.1025.162
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    سلام
    این قالب vbiran هست دیگه >>>>>> استایل بسیار زیبای thunderstorm به سبک facebook طرحی نو در vbulletin

    کاملا رایگان + پشتیبانی
    (دست طراحش درد نکنه واقعا)

    کاربر مقابل از meti بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    16.25 صدم
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    66 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 11.50
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درود شما هر استایل رو طراحی و استفاده کنید بعد از آپگرید ویبولیتن خودتون باید به طبع اون استایل رو هم آپدیت کنید .

    کاربر مقابل از Norman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 & 4.1.12
    سن
    22
    نوشته ها
    410
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Norman نمایش پست ها
    درود شما هر استایل رو طراحی و استفاده کنید بعد از آپگرید ویبولیتن خودتون باید به طبع اون استایل رو هم آپدیت کنید .
    اگه تمام کد نویسی های استایل رو از حالت استاندارد خارج کرده و خودتون کد هاشو بنویسید دیگه با اپگرید به مشکل بر نمیخورید چون تو اپگرید ها بعضی از متغیر ها تغییر میکنن برای همین نیاز به اپگرید دارن! که اگه کد هاشو همه رو خودتون بنویسید و کد ها به صورت دیفالت نباشن بعد اپگرید از نظر قالب به مشکل بر نمیخورید یا خیلی خیلی خیلی کمتر بر میخورید!

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    16.25 صدم
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    66 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 11.50
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط surakia نمایش پست ها
    اگه تمام کد نویسی های استایل رو از حالت استاندارد خارج کرده و خودتون کد هاشو بنویسید دیگه با اپگرید به مشکل بر نمیخورید چون تو اپگرید ها بعضی از متغیر ها تغییر میکنن برای همین نیاز به اپگرید دارن! که اگه کد هاشو همه رو خودتون بنویسید و کد ها به صورت دیفالت نباشن بعد اپگرید از نظر قالب به مشکل بر نمیخورید یا خیلی خیلی خیلی کمتر بر میخورید!
    آیا سایت هایی همانند Purevb و ... کد نویسی استایل رو از حالت استاندارد خارج نمیکنند ؟

    اصلأ میتونم بپرسم این حرف یعنی چی ؟؟ !!

    یعنی کسی که استایلی رو طراحی میکنه به صورت توهمی یک دفعه یک کد رو قرار میده و یک استایل درست میکنه که از حالت استاندارد خارج میشه ؟

    و دیگر اینکه معمولأ میشنویم و میبینیم وقتی چیزی از حالت استاندارد خودش خارج میشه با مشکل رو به رو میشه ، حالا چطوره که کلأ استایل های ویبولتین با این قانون تضاد دارند.

    یک توضیح میدید ؟

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    236 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    عزیز من به صورت تخصصی نمیتونم وارد بحث شما بشم وسوالاتتونو جواب بدم
    من در همین حد بگم منظور از ایجاد این تایپیک قرر دادن یه قالب و انجام تغیرات بر روی اونه
    در ضمن به نظر شما الان قالب هایی که مبتدیان تغیرات میدیم ولید هستند ؟
    به هر صورت بهتر هست در مسیری حرکت بشه که برای یجاد امکانات جدید نیاز به تعویض قالب متعدد در زمان کوتاه نباشه
    ممنون (جواب سوال خودتون رو هم جواب بدید ما هم دو کلمه یاد بگیریم )
    ویرایش توسط bayat : 2012/04/29 در ساعت 12:04 AM
    بســم الله الرحمن الرحیم




    هر روز یک اس ام اس

    هر هفته یک مسابقه با جایزه نقدی

    فقط به این شماره اس ام اس بزن تا ثبت نام کنی

    30009900090006

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    16.25 صدم
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    66 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 11.50
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط bayat نمایش پست ها
    عزیز من به صورت تخصصی نمیتونم وارد بحث شما بشم وسوالاتتونو جواب بدم
    من در همین حد بگم منظور از ایجاد این تایپیک قرر دادن یه قالب و انجام تغیرات بر روی اونه
    در ضمن به نظر شما الان قالب هایی که مبتدیان تغیرات میدیم ولید هستند ؟
    به هر صورت بهتر هست در مسیری حرکت بشه که برای یجاد امکانات جدید نیاز به تعویض قالب متعدد در زمان کوتاه نباشه
    ممنون (جواب سوال خودتون رو هم جواب بدید ما هم دو کلمه یاد بگیریم )
    درود دگر بار

    دوست گرامی بنده جواب پرسش های خودم رو ( با در نظر گرفتن پست خودم ) 5 پست بالا تر دادم .

    یک بحث دیگه که این جا باید اعلام کنم اینه که من متخصص نیستم فقط چیزی رو که مدتی هست دنبالش رفتم دارم به نحوی اشتراک گزاری میکنم .

    طراحی یک استایل با ولیدیت کردن اون تفاوت دار شما همین استایل های Purevb و وبسایت های امثال اون رو هم اگر مشاهده کنید و بررسی کنید میبینید که اصلأ ولید و معتبر سازی نشده اند .

    در مورد اینکه قالبی قرار بگیره و تغییرات هر کاربر به صورت اختصاصی بر روی اون انجام بگیره ف هم نظری نمیتونم بده چون در کل این میشه همون کاستومایز و یا شخصی سازی کردن یک استایل که با استایل اختصاصی تفاوتی نخواهد کرد .

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 & 4.1.12
    سن
    22
    نوشته ها
    410
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Norman نمایش پست ها
    آیا سایت هایی همانند Purevb و ... کد نویسی استایل رو از حالت استاندارد خارج نمیکنند ؟

    اصلأ میتونم بپرسم این حرف یعنی چی ؟؟ !!

    یعنی کسی که استایلی رو طراحی میکنه به صورت توهمی یک دفعه یک کد رو قرار میده و یک استایل درست میکنه که از حالت استاندارد خارج میشه ؟

    و دیگر اینکه معمولأ میشنویم و میبینیم وقتی چیزی از حالت استاندارد خودش خارج میشه با مشکل رو به رو میشه ، حالا چطوره که کلأ استایل های ویبولتین با این قانون تضاد دارند.

    یک توضیح میدید ؟
    سایت هایی مثل Purevb فقط تغییراتی که لازم دارن رو ایجاد میکنن و بقیه استایل رو به حالت استاندارد میزارن
    دقیق نمیدونم چطور توضیح بدم به شما
    ببینید مثلا این کد توی یکی از استایل های CompletevB به صورت دیفالت یا همون استاندارد هست
    کد PHP:
    .notices li {
        
    background: {vb:stylevar notices_background};
        
    font-size: {vb:math {vb:stylevar font.fontSize}-1}px;
        
    color: {vb:stylevar body_color};
        
    padding:{vb:math {vb:stylevar padding}/2} {vb:stylevar padding};
        
    margin-bottom:{vb:math {vb:stylevar padding}/2};
        -
    moz-box-shadow: -2px 2px 2px {vb:stylevar notices_shadow_color};
        -
    webkit-box-shadow: -2px 2px 2px {vb:stylevar notices_shadow_color};
        
    box-shadow: -2px 2px 2px {vb:stylevar notices_shadow_color};
        
    text-align: {vb:stylevar left};
        
    clear:both;

    مثلا من اینو از حالت استاندارد خراج میکنم
    کد PHP:
    .notices li {
        
    background#ffda75 url(images/test/not.gif) repeat-x right top;
        
    border:solid 1px #fed156;
        
    font-size11px;
        
    color#3e3e3e;
        
    padding:5px 10px;
        
    margin-bottom:5px;
        
    text-alignright;
        
    clear:both;
        
    border-radius8px;
        -
    moz-border-radius8px;
        -
    webkit-border-radius8px;
        
    box-shadow1px 2px 3px rgba(0,0,0,.4);
        -
    moz-box-shadow1px 2px 3px rgba(0,0,0,.4);
        -
    webkit-box-shadow1px 2px 3px rgba(0,0,0,.4);

    حالا اگه بعد از اپگرید متغییر های وی بی تغییر کردن این css بنده نیاز به تغییر نداره چون از حالت استاندارد در اومد
    امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/03/02, 12:15 PM
  2. چطوری وی بی ایران روی فایلاهاش پسورد میزاره؟؟
    توسط Pashe_pashe2 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/21, 03:43 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/17, 11:19 AM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/01, 12:05 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •