تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: vBulletin 3 - آموزش ایجاد امکان نقل قول متن هنگام هایلایت کردن آن { iQuote } ویبولتین 3

    1. توضیحات vBulletin 3 - آموزش ایجاد امکان نقل قول متن هنگام هایلایت کردن آن { iQuote } ویبولتین 3 »»

      vBulletin 3 - آموزش ایجاد امکان نقل قول متن هنگام هایلایت کردن آن { iQuote } ویبولتین 3

      نگارش: 1.00 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 3.8.x امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2010/11/23 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 71 بار
      پشتیبانی نمی شود سیستم هک و پلاگین تغییرات اتوماتیک در قالب تغییرات در کد ها
      فایل های اضافی

      درود.
      ابتدا فایل زیپ را دانلود کنید .
      هک را ایمپورت کنید و پوشه Clientscript رو توی روت قرار بدید.
      موفق باشید.

      دانلود رایگان vBulletin 3 - آموزش ایجاد امکان نقل قول متن هنگام هایلایت کردن آن { iQuote } ویبولتین 3 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    مثل اینکه این یه چند تا عکس می خواد ولی من نتونستم عکساشو تو فولدر آپلود پیدا کنم!!

    2 تشکر توسط:


  3. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,678
    مورد پسند
    54,786 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3115

    پیش فرض

    چه عکسی؟
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    توی css اش که دیدم توی فولدر sam انگار باید چند تا عکس باشه مثل sprite.png و menubaritem_submenuindicator.png
    به هر حال خیلی ممنون

    حالا که امتحان کردم دیدم درسته! عکسی نخواست... حالا این استایلی که شما براش استفاده کردید چیه؟ همونی که دورش حاشیه هست... چون واسه شما ظاهرش قشنگ تره...
    ویرایش توسط Par30web : 2010/11/23 در ساعت 08:09 PM

  5. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,678
    مورد پسند
    54,786 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3115

    پیش فرض

    برای من از ظاهر خود وی بی استفاده میکنه .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود به شما و این سایت پر بار
    من این هک رو نصب کردم توی استایل پیش فرض کار می کنه ولی توی استایل خودم نه
    توی راهنما هم اینو نوشته یعنی باید چکار کنم
    If this doesn't work for you, check to make sure that the appropriate template hook is found in your SHOWTHREAD template

    کاربر مقابل از ampoursha بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    سن
    24
    نوشته ها
    69
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نصب که میکنم ، با قالب دیفالت کار میکنه ، اما قالب خودمون نه ... چیکار کنم ؟

  8. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این کد رو به SHOWTHREAD اضافه کن
    کد PHP:
    $template_hook[showthread_after_activeusers
    من هم همین مشکل رو داشتم برطرف شد می تونی توی سایت من ببینیش:
    سایت من :
    http://forum.cnczone.ir/
    ویرایش توسط ampoursha : 2011/04/15 در ساعت 03:46 PM

    کاربر مقابل از ampoursha بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    سن
    24
    نوشته ها
    69
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    کجای posbtit ?
    اضافه کردم به تهش. درست نشد

  10. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از طریق جستجو در قالبها برو SHOWTHREAD
    پیدا کن:
    کد PHP:
    <!-- end currently active users -->
    </if> 
    پایینش اضافه کن:
    کد PHP:
    $template_hook[showthread_after_activeusers

    کاربر مقابل از ampoursha بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2015/06/22, 02:14 PM
  2. چگونگی تغییر قوانین ثبت نام در سایت در ویبولتین vBulletin
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/10/22, 06:59 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/11/30, 09:16 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/08/09, 03:51 PM
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/07/19, 09:15 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •