تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: ردايركت كردن لينك سايت

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض ردايركت كردن لينك سايت

    سايت ######.ir صفحه اول سايتش يه ثانيه شمار ردايركت به انجمن گذاشته
    من هم ميخواهم اين كار رو بكنم البته با چند تا لينك بيشتر كه حق انتخاب داشته باشم و يك لينك به عنوان اصلي كه اتوماتيك بره
    كسي ميتونه اين كار رو بكنه با 4 لينك اضافه

    كد ######

    کد:
    <html><head> 
     
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> 
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa"> 
    <meta http-equiv="Designer" content="E.A.S HaCkEr"> 
    <meta http-equiv="Designer-Email" 
    content="[email protected]"> 
    <title>انجمنهایی تخصصی و اموزشی ویبولتین</title> 
     
    <style type="text/css"> 
    <!--
    body {
        background-color: #FFFFFF;
        font-family:Tahoma, "Tahoma", Verdana;
        font-size:13px;
        font-weight:bold;
    }
    .style1 {
    font-size:13px;
    color: #0033CC;
    font-weight:bold;
    }
    .style2 {
    font-size:13px;
    color: #CC0000;
    font-weight:bold;
    }
     
    .style3 {
    font-size:11px;
    direction:rtl;
    }
     
    a:link {
        color: #0033CC;
        text-decoration: none;
    }
    a:visited {
        text-decoration: none;
        color: #0033CC;
    }
    a:hover {
        text-decoration: underline;
        color: #0033CC;
    }
    a:active {
        text-decoration: none;
        color: #0033CC;
    }
    -->
    </style> 
    <meta name="keywords" content=" طراحی سایت , ساخت تالار گفتمان در کرج و 
    ایران , انجمن سازی و طراحی حرفه ای سایت , مرجع تمام وب مستر ها و طراحان 
    سایتnews, news, new, new, technology, technology, headlines, headlines, 
    nuke, nuke, php-nuke, phpnuke, php-nuke, linux, linux, windows, windows,
     software, software, download, download, downloads, downloads, free, 
    free, free, community, community, forum, forum, forums, forums, 
    bulletin, bulletin, board, board, boards, boards, php, php, survey, 
    survey, kernel, kernel, comment, comment, comments, comments, portal, 
    portal, odp, odp, open, open, open source, opensource, opensource, 
    opensource, open source, free software, freesoftware, freesoftware, free
     software, gnu, gnu, gpl, gpl, license, license, unix, unix, nix, unix, 
    mysql, mysql, sql, sql, database, database, blogs, blogs, blog, blog, 
    database, mandrake, mandrake, red hat, redhat, red hat, slackware, 
    slackware, suse, suse, suse, debian, debian, gnome, gnome, gnome, kde, 
    kde, kde, enlightenment, enlightenment, interactive, interactive, 
    programming, programming, extreme, extreme, game, game, games, games, 
    web site, web site, weblog, weblog, weblog, guru, guru, guru, oracle, 
    oracle, db2, db2, odbc, odbc, plugin, plugins plugin, pluginsانجمنهای 
    تخصصی و آموزشی طراحی سایت و انجمن ویبولیتین پشتیبانی فارسی سیستم انجمن 
    ساز ویبولتین  vbulletin, Mr.bahram , 3.7 x, 3.6 x, vb, 3.8, ویبولتین, 
    فارسی, انجمن ساز, نصب ویبولتین vBulletin اموزش هک ها و پلاگین ها استایل 
    های ویبولیتین و دانلود برنامه های روز دنیا به صورت آزاد  3.7.0  
    vBulletin ساخت انجمن vBulletin 3.7.X - 3.6.X Professional associations 
    and educational vBulletin Forum Web Site Design and Support Systems 
    Society Persian instrument vBulletin vbulletin, Mr.bahram, 3.7 x, 3.6 x,
     vb, 3.8, vBulletin, Persian, Association maker, you install vBulletin 
    vBulletin training and style of vBulletin plugins Day programs and 
    download the free world to build 3.7.0 vBulletin Forum vBulletin 3.7.X -
     3.6.X - 4 "> 
    <meta name="description" content="انجمنهایی تخصصی و اموزشی ویبولتین"> 
    <meta name="Microsoft Theme" content="zero 1011"> 
    <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"></head><body> 
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" 
    height="100%"> 
      <tbody><tr> 
        <td align="center" valign="middle"> 
     
        
            <img 
    src="%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%20%D9%88%20%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%86_files/######.gif"
     border="0" width="400" height="392"><table dir="rtl" cellpadding="0" 
    cellspacing="0" width="500" height="38"> 
                 <tbody><tr style="border: 1px dashed rgb(0, 0, 0);"> 
                <td style="border-left: 0px none; border-right: 1px dashed rgb(0, 
    0, 0); border-width: 1px 1px 1px 0px; border-style: dashed dashed dashed
     none; border-color: rgb(0, 0, 0) rgb(0, 0, 0) rgb(0, 0, 0) 
    -moz-use-text-color;" align="center" valign="middle" width="4">
                &nbsp;</td> 
     
                <td style="border-left: 1px dashed rgb(0, 0, 0); border-right: 0px 
    none; border-width: 1px 0px 1px 1px; border-style: dashed none dashed 
    dashed; border-color: rgb(0, 0, 0) -moz-use-text-color rgb(0, 0, 0) 
    rgb(0, 0, 0); font-size: 15px; font-weight: bold;" align="center" 
    valign="middle" width="494"> 
                   <p class="style3"> 
                <span lang="fa"><font face="Tahoma"> 
                <a style="text-decoration: none; font-weight: 400;" 
    href="http://www.######.ir/hellp.htm"> 
                <font color="#008000" size="3">آموزش وارد شدن به سایت انجمنهایی 
                تخصصی و آموزشی ویبولتین</font></a></font></span></p></td> 
     
               </tr> 
            </tbody></table> 
        
            <table dir="rtl" cellpadding="0" cellspacing="0" width="500" 
    height="150"> 
                 <tbody><tr style="border: 1px dashed rgb(0, 0, 0);"> 
                <td style="border-left: 0px none; border-right: 1px dashed rgb(0, 
    0, 0); border-width: 1px 1px 1px 0px; border-style: dashed dashed dashed
     none; border-color: rgb(0, 0, 0) rgb(0, 0, 0) rgb(0, 0, 0) 
    -moz-use-text-color;" align="center" valign="middle" width="122"><p> 
                <img 
    src="%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%20%D9%88%20%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%86_files/246t1l4.gif"
     border="0" width="42" height="42"></p> 
     
                  <form name="redirect"> 
                    <p><input value="1" size="1" name="redirect2" tabindex="0" 
    type="text"></p> 
                </form></td> 
     
                <td style="border-left: 1px dashed rgb(0, 0, 0); border-right: 0px 
    none; border-width: 1px 0px 1px 1px; border-style: dashed none dashed 
    dashed; border-color: rgb(0, 0, 0) -moz-use-text-color rgb(0, 0, 0) 
    rgb(0, 0, 0); font-size: 15px; font-weight: bold;" align="center" 
    valign="middle" width="376"> 
                   <p class="style3"><font color="#ff0000" face="Tahoma">تا چند لحظه 
                    ديگر به صورت خودكار به 
                    <span lang="fa">انجمن</span> منتقل خواهيد شد.</font></p> 
                <p class="style3"><span lang="fa"><font color="#000000" face="Tahoma">
     
                در صورتی که بعد از اتمام شمارش معکوس به انجمن منتقل نشدید ،بروی </font></span><font
     color="#000000" face="Tahoma"></font></p> 
                <p class="style3"><span lang="fa"><font color="#000000" face="Tahoma">
     
                لینک زیر کلیک کنید </font></span><font color="#000000" face="Tahoma"></font></p>
     
                <p class="style3"> 
                <a href="http://######.ir/forums/index.php"> 
                <span lang="en-us"> 
                <font color="#9900ff" face="Times New Roman" size="4">######</font></span></a></p></td>
     
     
               </tr> 
            </tbody></table> 
        </td> 
      </tr> 
    </tbody></table> 
    <script> 
    var targetURL="forums/index.php"
    var countdownfrom=35
    var currentsecond=document.redirect.redirect2.value=countdownfrom+1
    function countredirect(){
    if (currentsecond!=1){
    currentsecond-=1
    document.redirect.redirect2.value=currentsecond
    }
    else{
    window.location=targetURL
    return
    }
    setTimeout("countredirect()",1000)
    }
    countredirect()
    </script> 
     
     
    <p align="center"><!-- PersianStat --> 
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%20%D9%88%20%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%86_files/stat.js"></script>
     
    <script language="javascript" type="text/javascript"> 
    persianstat(10045844, 0);
    </script><iframe 
    src="%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%20%D9%88%20%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%86_files/Stats.htm"
     marginwidth="0" allowtransparency="true" marginheight="0" 
    name="PersianStat" width="16" frameborder="no" height="16" 
    scrolling="no"></iframe> 
    <!-- /PersianStat --> 
    </p> 
    </body></html>
    اين هم فايل هاش كه ذخيره شدن
    انجمنهایی تخصص&#17.zip

    کاربر مقابل از Ebsmob بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    خوب چرا از خودشون نمیپرسی؟

    کاربر مقابل از Bestboy999 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    تا جايي كه با اونها آشنايي دارم فكر كنم نپرسم بهتر باشه

    کاربر مقابل از Ebsmob بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    264
    مورد پسند
    499 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    اگر ميخواي علاوه بر اون لينك اصلي لينك هاي ديگه زيرش اضافه بشه راحت ميتوني ادرس صفحات مورد نظرت رو زير لينك اصلي در كدهاي بالا جايگزين كني.

    کاربر مقابل از Kabinet بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    قبلاً کاملاً درباره این صحبت شده .
    درخواست اسکریپ سایت وی بـی اسکـین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ايجاد افكت شبيه وي بي ايران
    توسط JOKER_P در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/11/10, 09:45 PM
  2. خدمات ثبت دامنه شركت وانیز وب
    توسط vanizweb در انجمن معرفی فروشندگان دومین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/13, 01:07 PM
  3. كانكت وايرلس
    توسط Razagh در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/09/19, 03:47 PM
  4. شراكت در سايت
    توسط TizBook در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/03/16, 03:38 AM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/12/06, 07:05 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •