تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: ایا میشه برای وی بولتن چنین کاری کرد؟!!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    28
    نوشته ها
    1,204
    مورد پسند
    213 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض ایا میشه برای وی بولتن چنین کاری کرد؟!!!

    درود بر دوستان

    همین الان تو یه سایت دیدم وقتی رو یه عکس با ماوس میریم عکس ب طور خاصی زوم میشه و نوشته ها هم کنار میرن و عکس در حال چشمک زدن هست
    من خیلی خوشم اومد.
    ایا میشه برای وی بی هم چنین کاری کرد؟
    این سایتش هست

    تغییر دائمی MAC Address کارت شبکه

    میخوام دقیقا مث همین سایت بشه

    در قسمت مطالب مرتبط هم ک میریم نوشته ها ی طور خاصی آبی میشن
    میخوام تو وی بولتن هم بشه
    مثلا توی عنوان پست ها یا صفحه اصلی
    هوش واستعداد خود را پرورش ده ولی نه ازراه مطالعه صرف بلکه به وسیله تفکر توام با عمل تمایل اکثر فضلا به مطالعه شبیه تلمبه است خالی بودن مغزها ی خودشان موجب می شود که افکارمردم دیگر را به سوی خود بکشند هر زیاد مطالعه کند بتدریج قدرت تفکر را از دست می دهد.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2


    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    21
    نوشته ها
    631
    مورد پسند
    244 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.152
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    فکر کنم این کدش هست:


    کد:
    .imm {
    
    • margin-top: 10px;
    • margin-left: 10px;
    • transition: width 1s , height 1s;
    • -moz-transition: width 1s, height 1s;
    • -webkit-transition: width 1s, height 1s;
    • -o-transition: width 1s, height 1s;
    • -webkit-transition: width 1s, height 1s;
    • width: 140px;
    • height: 90px;
    • box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -webkit-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -moz-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -o-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • border-radius: 5px;
    • animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -moz-animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -webkit-animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -o-animation: myfirst 0.5s infinite;
    }

    کاربر مقابل از #Mr.OK# بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    برای اونایی که باور نکردن و بهم چیزی هم گفتن|





    کد:
    http://up.hamidsiadat.ir/uploads/13449384271.jpg



  4. Top | #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    22
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    522 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    156

    پیش فرض

    مطمونيد انجمنمش ويبولتينه ؟!

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    28
    نوشته ها
    1,204
    مورد پسند
    213 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 3.6.28
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hoshyar نمایش پست ها
    فکر کنم این کدش هست:


    کد:
    .imm {
    
    • margin-top: 10px;
    • margin-left: 10px;
    • transition: width 1s , height 1s;
    • -moz-transition: width 1s, height 1s;
    • -webkit-transition: width 1s, height 1s;
    • -o-transition: width 1s, height 1s;
    • -webkit-transition: width 1s, height 1s;
    • width: 140px;
    • height: 90px;
    • box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -webkit-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -moz-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • -o-box-shadow: 0px 0px 10px black;
    • border-radius: 5px;
    • animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -moz-animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -webkit-animation: myfirst 0.5s infinite;
    • -o-animation: myfirst 0.5s infinite;
    }
    من این کد را باید کجا قرار بدم؟ ک بدونم میشه یا نه
    نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohamad نمایش پست ها
    مطمونيد انجمنمش ويبولتينه ؟!
    دوست عزیز شما اصلا سوال منو دقت کردید؟ من کی گفتم اون لینک انجمنش وی بولتنیه !!!!
    من گفتم میشه مث اون سایت با وی بولتن چنین کاری کرد؟
    هوش واستعداد خود را پرورش ده ولی نه ازراه مطالعه صرف بلکه به وسیله تفکر توام با عمل تمایل اکثر فضلا به مطالعه شبیه تلمبه است خالی بودن مغزها ی خودشان موجب می شود که افکارمردم دیگر را به سوی خود بکشند هر زیاد مطالعه کند بتدریج قدرت تفکر را از دست می دهد.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    50 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    فک کنم css باید قرار بدی

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    28
    نوشته ها
    1,204
    مورد پسند
    213 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 3.6.28
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط meysam_8070 نمایش پست ها
    فک کنم css باید قرار بدی
    ممنون
    توی قسمت ادیشنال ریختم ولی عکس ها اون طوری ک میخواستم نشد
    یعنی اصلا نشد
    همون مث اول ثابت هست
    هوش واستعداد خود را پرورش ده ولی نه ازراه مطالعه صرف بلکه به وسیله تفکر توام با عمل تمایل اکثر فضلا به مطالعه شبیه تلمبه است خالی بودن مغزها ی خودشان موجب می شود که افکارمردم دیگر را به سوی خود بکشند هر زیاد مطالعه کند بتدریج قدرت تفکر را از دست می دهد.

  8. Top | #7


    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    21
    نوشته ها
    631
    مورد پسند
    244 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.152
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    خب باید دیو کلاس عکس ها رو بدید که دیو کلاسش میشه
    imm
    برای اونایی که باور نکردن و بهم چیزی هم گفتن|





    کد:
    http://up.hamidsiadat.ir/uploads/13449384271.jpg



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    میشه کامل توضیح بدید باید چگونه این تغییرات رو انجام بدیم؟

    اگه میشه کامل تر توضیح دهید. برای قرار دادن در دیگر وبلاگ ها نظیر بلگفا و بلاگ اسکای و ... باید چکار کرد؟

  10. Top | #9


    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    21
    نوشته ها
    631
    مورد پسند
    244 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.152
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    ببینید فکر کنم تو وی بی فقط تو قسمت کلاس بندی انجام بشه

    مثل همین بنر وی بی ایران فکر کنم رو اون بشه انجام داد
    برای اونایی که باور نکردن و بهم چیزی هم گفتن|





    کد:
    http://up.hamidsiadat.ir/uploads/13449384271.jpg



  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    61 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.63
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    کدهاش ایناست
    کد:
    .imm {    -moz-animation: 0.5s ease 0s normal none infinite myfirst;
        -moz-transition: width 1s ease 0s, height 1s ease 0s;
        border-radius: 5px 5px 5px 5px;
        box-shadow: 0 0 10px black;
        height: 90px;
        margin-left: 10px;
        margin-top: 10px;
        width: 140px;
    }
    .imm:hover {
        border-radius: 5px 5px 5px 5px;
        box-shadow: 0 0 10px black;
        height: 240px;
        width: 400px;
    }
    این کد ها باید توی css اصلی قرار بگیره
    و بعد هنگام گذاشتن عکس کلاس imm رو بهش بدید
    البته کار سختیه و پیشنهاد نمیشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM
  2. استایل وی بی 3 آپدیت شده برای وی بی 4.1.10 - vBulletin 3 Style Updated vB 4.1.10
    توسط Mystogan در انجمن استایل انگلیسی 4.1 | English Style
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/02/01, 02:37 PM
  3. پاسخ: 54
    آخرين نوشته: 2011/11/04, 08:19 PM
  4. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •