تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: این خطای دیتابیس چی میگه؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.963.78
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض این خطای دیتابیس چی میگه؟؟؟

    سلام

    امروز که فایل Log مربوط به خطاهای دیتابیس سایت رو چک میکردم متوجه شدم که این فایل سرشار شده از گزارش خطای دیتابیسی که در سایت رخ میده و اون خطا:

    کد:
    Database error in vBulletin :
    کد:
    
    
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)
    /home/-----/public_html/includes/class_core.php on line 314


    هست.

    من موقع پریدن از این انجمن به این انجمن با ارور دیتابیسی مواجه نشدم ، حالا شاید دیگر کاربرا دیده باشن.

    میشه بفرمائید این خطا چی هست و چطوری میشه برطرفش کرد؟

    خطا از سرور هست یا خود ویبولتین مشکل داره؟

    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    از mysql سرور هست. احتمالا دیداس میشید.

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.963.78
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    اوه

    پس داره به سرور حمله میشه.

    خدا به خیر کنه

    فکر کنم تو اینجور حمله ها (DDOS) ، حمله کننده میخواد دسترسی کاربرایی مثل منو رو به سرور قطع کنه و خودش بیاد جای ما و ما دیگه برای سرور غریبه باشیم.

    ممنون حسین جان

    پس دیگه برای پیشگیری از دست ما کاری بر نمیاد نه؟

    لزومی داره به هاستینگمون اطلاع بدیم یا خیر؟
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ◄ŦØЯΠΆĎØ► نمایش پست ها
    اوه

    پس داره به سرور حمله میشه.

    خدا به خیر کنه

    فکر کنم تو اینجور حمله ها (DDOS) ، حمله کننده میخواد دسترسی کاربرایی مثل منو رو به سرور قطع کنه و خودش بیاد جای ما و ما دیگه برای سرور غریبه باشیم.

    ممنون حسین جان

    پس دیگه برای پیشگیری از دست ما کاری بر نمیاد نه؟

    لزومی داره به هاستینگمون اطلاع بدیم یا خیر؟
    با مشکلات مثل این موارد حتما با مدیریت هاستینگتون تماس بگیرید

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/31, 09:13 PM
  3. چطوری دیتابیس بسازم؟؟؟
    توسط sajad baraghi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/12/09, 02:43 PM
  4. انتقال کاربران از دیتابیس قبلی به جدید ؟؟؟
    توسط pkdownload در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/08, 11:59 PM
  5. مشکل عجیب با دیتابیس..لطفا کمک!!!
    توسط milad sasha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/05/06, 11:38 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •