تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 8 از 21 نخستنخست 123456789101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 201

موضوع: دانلود کننده پست های ویبولتین از ویبولتین دیگر ( ویژه عید قربان اختصاصی وی بی ایران/تمام ورژن ها)

    1. توضیحات دانلود کننده پست های ویبولتین از ویبولتین دیگر ( ویژه عید قربان اختصاصی وی بی ایران/تمام ورژن ها) »»

      دانلود کننده پست های ویبولتین از ویبولتین دیگر ( ویژه عید قربان اختصاصی وی بی ایران/تمام ورژن ها)

      نگارش: 1 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 3&4 امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2010/11/24 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 438 بار
      پشتیبانی می شود

      درود.
      این اسکریپت توسط تیم ترکیه ویبولتین ساخته شد است و به مناسبت عید سعید قربان برای شما قرار دادم.
      نخستین انتشار فارسی آن در سایت وی بی ایران است .
      این اسکریپت را میتوانید از فایل پیوست دریافت کنید.
      ساپورت : ویبولتین 3.7 و ویبولتین 3.8 و ویبولتین 4
      شما با استفاده از این میتوانید پست ها و تاپیک ها و انجمن های فروم های دیگر را در انجمن خود کپی کنید .
      نحوه نصب :
      1) در انجمن سایت مقابل ثبت نام کنید .
      برای مثال :
      کد:
      نام کاربری: vbiran
      پسورد: test
      2) درون هاست انجمنتان یک پوشه به نام bot ایجاد کنید .
      حالا محتویات پوشه upload را درون پوشه bot بریزید.
      دسترسی پوشه bot و cookie.txt و kullanici.txt را روی 777 بگذارید .
      3) در یک ادیتور مناسب bilgiler.php را باز کنید .
      کد:
      $mysqlhost="localhost";
      $mysqluser="یوزر دیتابیس";
      $mysqlpass="پسورد دیتابیس";
      $mysqldatabase="نام دیتابیس";
      مقادیر معین را عوض کنید . ( نام ، یوزرنیم ، پسورد دیتابیس ویبولتین )
      حالا ayarlar.php را باز کنید :
      کد:
      // Foruma verileri ekleyecek kullanıcı ismi
      $forum_member="نام کاربری";
      بجای نام کاربری نام کاربری خود را در انجمنتان بزنید .
      کد:
      // Bot adress (EX. http://vbiran.ir/bot/)
      $bot_adres="آدرس جایی که پوشه bot وجود دارد .";
      درود آدرس بات را بصورت کامل وارد کنید .
      5) install.php را از روت پوشه بات اجرا کنید .
      مثلاً vbiran.ir/bot/install.php
      بعد از نصب install.php را حذف کنید .
      سپس میتوانید به راحتی لینک انجمن مورد نظر را درون آن بزنید .
      http://www.site.com/bot/kullanici.php
      در اینجا باید اطلاعات انجمن مقابل را بدهید .
      Other Forum User Name = نام کاربری شما در انجمن دیگر
      Other Forum User Password = پسورد شما در انجمن دیگر
      Other Forum Home = آدرس صفحه اول آن
      موضوع را انتخاب کنید تا پست شود !
      منبع : وی بی ایران
      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود کننده پست های ویبولتین از ویبولتین دیگر ( ویژه عید قربان اختصاصی وی بی ایران/تمام ورژن ها) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #72
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    325
    مورد پسند
    131 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cybergam/public_html/forum/bot/bilgiler.php on line 11
    Backup install.php and delete your server.

  3. Top | #73
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خط 11 اون فایل رو بذارید.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #74
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    154
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    خط 11 اون فایل رو بذارید.
    $e=mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT charset FROM language"))

    اون ارور به خاطر پاک نکردن install,php و 777 نبودن فولدر bot بود که حل شد
    ویرایش توسط gasem_h : 2011/07/21 در ساعت 08:48 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از gasem_h بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #75
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    284
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    mysql'e bağlanılamıyor!

    این رو میگه یعنی چه

    کاربر مقابل از amirghaemi بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    دامین .com فقط 32000 با مالکیت 100 درصد

  6. Top | #76
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    یعنی اتصال به mysql ندارد

  7. Top | #77
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    69 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    من با این ارور مواجه شدم :


    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '****_****'@'localhost' (using password: YES) in /home/***/public_html/4.1.1/vBulletin Suite v4.1.4/upload/bot/bilgiler.php on line 9
    mysql'e baًlan‎lam‎yor!

    لطفا بگین چطور درستش کنم

    کسی نبود کمک کنه ؟
    ویرایش توسط mr.salar : 2011/07/23 در ساعت 11:05 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از mr.salar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #78
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    69 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    واقعا کسی نیست به پرسش ما جواب بده ؟

  9. Top | #79
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    69 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آپ

  10. Top | #80
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    380
    مورد پسند
    375 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    مقادیر معین را عوض کنید . ( نام ، یوزرنیم ، پسورد دیتابیس ویبولتین )بخشید یوزرنیم پسورد دیتا بیس میشه چی از کجا باید بیارم
    ----------------------------------------------------------------------------
    انجمن سریال سنتر *دانلود فیلم وسریال *زیرنویس پارسی*
    -----------------------------------------------------------

  11. Top | #81
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    : mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '****_****'@'localhost' (using password: YES) in/home/***/public_html/4.1.1/vBulletin Suite v4.1.4/upload/bot/bilgiler.php on line 9
    mysql'e baًlan‎lam‎yor!

    لطفا بگین چطور درستش کنم

    کسی نبود کمک کنه ؟
    اطلاعات دیتابیس صحیح نیست .

    بخشید یوزرنیم پسورد دیتا بیس میشه چی از کجا باید بیارم
    Config.php در پوشه includes

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/01/13, 03:44 PM
  2. پلاگین اختصاصی فال حافظ برای ویبولتین 4 توسط وی بی ایران
    توسط VBIran در انجمن هک و آموزش های مخصوص
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2014/10/03, 11:28 AM
  3. پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 2014/03/30, 01:08 AM
  4. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2011/09/24, 01:26 AM
  5. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2010/10/14, 06:29 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •