تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: آموزی قرار دادن دکمه گوگل پلاس.(به هر شکل ممکن)

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.32
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض آموزی قرار دادن دکمه گوگل پلاس.(به هر شکل ممکن)

    سلام دوستان خوب
    من همه هک های موجود و نصب کردم و خلاصه هر کاری که میتونستم برای این دکمه گوگل پلاس انجام دادم

    بعضی هک ها که کلا نشون نمیده
    بعضی ها برای عده ای نشون میده و برای عده ای نشون نمیده


    یه اموزشی هست که دستی بذاریم؟؟
    مثلا مثل همین وی بی ایران بذاریم بالای سایت یا یه جایی شناور باشه؟؟؟
    یکی میتونه منت سرم بذاره و اموزش بده؟؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    شما تا چه حد با CSS اشنایی دارید ؟

    نمونه کد شناور (!) :

    <div style="background:#f1f1f1;box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;-webkit-border-radius: 10px;-moz-border-radius: 10px;border-radius: 10px;border:2px dashed #cecece;position:absolute;top:0px;right:0px">کد های گوگل پلاس</div>

    میتونید منطقه گوگل پلاس رو با عوض کردن مقادیر top:0px و right:0px عوض کنید .

    مثلاً از سمت راستی 100 پیکسل فاصله داشته باشه از بالا هم 50 پیکسل !

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.32
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    مرسی علی جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــون

    میگم من حالا این و کجا قرار بدم؟؟؟؟
    خیلی ببخشیدا

    ---------- ارسال شده در 12:11 AM ---------- ارسال قبلی در 12:10 AM ----------

    و این که کد گوگل پلاسم رو از کجا بگیرم؟؟؟؟

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 18.0.1025.168
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    توی هدر بذارید !

    +1 Your Website - Google

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 16.0.912.32
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    علی جان ممنون از راهنماییت
    یدونه هم راهنمایی کنی تمومه ها

    اینجا دونوع کد میده
    کد اولی که این هستش
    کد HTML:
    <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
    <g:plusone size="tall"></g:plusone>
    کد اولی باید جایی قرار داده بشه که قصد داریم دکمه اونجا به نمایش بیاد(این به کنار..این و بلدم)

    کد دوم که این هست
    کد HTML:
    <!-- Place this render call where appropriate --><script type="text/javascript">  window.___gcfg = {lang: 'fa'};
      (function() {    var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;    po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);  })();</script><!-- Place this render call where appropriate --><script type="text/javascript">  window.___gcfg = {lang: 'fa'};
      (function() {    var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;    po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);  })();</script>
    گفته شده باید بین تگ های <head> و <head/> قرار داده بشه

    اما من تو کد های هیدرم این تگ ها رو مشاهده نکردم
    پس من کجا بذارم؟؟؟

    این هم کد هیدرم
    کد HTML:
     <div id="pageWrapper"> <div class="pageLeft"><div class="pageRight"><div class="pageTopLeft"><div class="pageTopRight"> <div class="pageBody"><div id="topBar"> <div class="topWelcome">		{vb:rawphrase welcome_to_the_x, {vb:raw vboptions.bbtitle}}	</div> <div class="memberBox"> <vb:if condition="$show['member']"> <div id="toplinks" class="toplinks"> <ul class="isuser"> <li><a href="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=logout&amp;logouthash={vb:raw bbuserinfo.logouthash}" onclick="return log_out('{vb:rawphrase sure_you_want_to_log_out}')">{vb:rawphrase log_out}</a></li> <li><a href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase user_control_panel}</a></li> <li><a href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">{vb:rawphrase your_profile}</a></li> <vb:if condition="$notifications_total"> <li class="popupmenu notifications" id="notifications"> <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase your_notifications}: <span class="notifications-number"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></a> <ul class="popupbody popuphover">						{vb:raw notifications_menubits}					</ul> </li> <vb:else /> <li class="popupmenu nonotifications" id="nonotifications"> <a class="popupctrl" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase your_notifications}</a> <ul class="popupbody popuphover"> <li>{vb:rawphrase no_new_messages}</li> <li><a href="private.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase inbox}</a></li> </ul> </li> </vb:if> <li class="welcomelink">{vb:rawphrase welcome_x_link_y, {vb:raw bbuserinfo.username}, {vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}}</li> <vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']">					{vb:raw facebook_header}				</vb:if> </ul>            {vb:raw template_hook.header_userinfo}			<vb:comment><p>{vb:rawphrase last_visited_x_at_y, {vb:raw pmbox.lastvisitdate}, {vb:raw pmbox.lastvisittime}}</p></vb:comment> </div> <vb:else /> <vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']"> <div class="loginLeft"> <ul>					{vb:raw facebook_header}				</ul> </div> </vb:if> <div class="loginLeft"> <!-- login form --> <form action="login.php?do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, 0)"> <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v=384"></script> <ul> <vb:if condition="$show['registerbutton']"> <li><a href="register.php{vb:raw session.sessionurl_q}" rel="nofollow" class="notreg">{vb:rawphrase register}</a></li> </vb:if> <li ><span class="loginTxt">ورود:</span></li> <li class="inputPad"><input type="text" class="loginInput" name="vb_login_username" id="navbar_username" size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>" /><input type="text" class="textbox default-value" tabindex="102" name="vb_login_password_hint" id="navbar_password_hint" size="10" value="{vb:rawphrase password}" style="display:none;" /></li> <li class="inputPad"><input type="password" class="loginInput" tabindex="102" name="vb_login_password" id="navbar_password" size="10" /></li> <li class="rememberMe"><label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label></li> <li class="inputPad"><input type="image" src="images/styles/EyeEasy/style/loginButton.gif" tabindex="104" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" /></li> </ul>
    		<input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionhash}" /> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="login" /> <input type="hidden" name="vb_login_md5password" /> <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" /> </form> <script type="text/javascript">			YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_username', "color", "#828282");			vB_XHTML_Ready.subscribe(function()			{			//				YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "focus", navbar_username_focus);				YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "blur", navbar_username_blur);			});						function navbar_username_focus(e)			{			//				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);				if (textbox.value == '<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>')				{				//					textbox.value='';					textbox.style.color='black';				}			}
    			function navbar_username_blur(e)			{			//				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);				if (textbox.value == '')				{				//					textbox.value='<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>';					textbox.style.color='#828282';				}			}			</script> <!-- / login form --> </div> </vb:if> </div> </div><div class="above_body"> <!-- closing tag is in template navbar --><div id="header" class="floatcontainer doc_header">	{vb:raw ad_location.ad_header_logo}	<a name="top" href="{vb:raw vboptions.forumhome}.php{vb:raw session.sessionurl_q}" id="logo"><img src="{vb:stylevar titleimage}" alt="{vb:rawphrase x_powered_by_vbulletin, {vb:raw vboptions.bbtitle}}" /></a> <div class="bannerBox">		{vb:raw ad_location.global_header1}	</div>
    	{vb:raw ad_location.ad_header_end}</div>
    <vb:if condition="$show['registerbutton']"><style>.kadresabtenam{     background: #000000;
         -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;    color:#ffffff;    font-size:11px;    line-height:22px;    padding-top: 3px;    padding:5px 14px;    -webkit-border-radius: 8px;    -moz-border-radius: 8px;    border-radius: 8px;        text-align:center;}.kadresabtenam:hover {     background: #00ecec;     -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;     color:#000000;     font-size:11px;     margin-top:10px;     margin-bottom:10px;    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;    -moz-transition : all 0.5s ease-in;    -o-transition : all 0.5s ease-in;}</style><div class="kadresabtenam" style="position:fixed;left:50px;bottom:2px;z-index:1000;">درود شما به صورت میهمان وارد شده اید. جهت استفاده از امکانات لازم است <blink><body><ka><a target="_blank" href="register.php"><font color="#fb0171">عضو شوید</font></a></ka></body></blink></div></vb:if> <div style="position:fixed;right:7px;bottom:2px;z-index:1000"> <a href="http://www.ads.pat-o-mat.com" target="_blank" title="تبلیغات با کمترین هزینه"> <img src="http://www.pat-o-mat.com/+banerhamun/ADSBanner.png" border="0" /> </a> </div>

    ممنون میشم کمک کنی تموم کنیم

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    گفته شده باید بین تگ های <head> و <head/> قرار داده بشه
    بذارید اول هدر

    کاربر مقابل از Overlord بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    783
    مورد پسند
    1,638 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    115

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Overlord نمایش پست ها
    بذارید اول هدر
    داداش من تست کردم نشد

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    طبق این برید شاید پیروز شدید

    ولی کد های بالا رو قرار بدید

    آموزش قرار دادن +1 ( Plus One ) در گوشه انجمن ویبولتین ( آپدیت شد )

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پک درجات کاربری نوروزی
    توسط JaaM در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/19, 05:38 PM
  2. افزایش رتبه الکسای شما روزی 7هزار تضمینی
    توسط Par30DL در انجمن بازارچه
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/09, 03:46 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/29, 12:49 PM
  4. ♥★♥ مسابقه بزرگ عکس های نوروزی انجمن sat2hd ♥★♥
    توسط Mr.Mohammad در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/20, 03:55 PM
  5. سه قالب واسه انجمن دانش آموزی میخوام
    توسط سینا در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/02/23, 11:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •