تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 25 از 33 نخستنخست ... 1112131415161718192021222324252627282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 241 به 250 از 325

موضوع: دانلود استایل VBIran - V4 همراه با تمام تغییرات ( + مجوز استفاده بصورت عمومی )

    1. توضیحات دانلود استایل VBIran - V4 همراه با تمام تغییرات ( + مجوز استفاده بصورت عمومی ) »»

      دانلود استایل VBIran - V4 همراه با تمام تغییرات ( + مجوز استفاده بصورت عمومی )

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: انتخاب نشده رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/05/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: بار
      پشتیبانی نمی شود

      درود.

      استایل فعلی وی بی ایران برای دانلود در این بخش قرار میگیرد .

      اعضای عادی میتوانند این استایل را روی انجمن بصورت قانونی روی انجمن خود نصب کنند .

      اسکرین شات :


      امکانات استایل :

      + Validate بودن قالب

      + طراحی زیبا با گفته کاربران

      + دارای گوگل پلاس اختصاصی

      + پست بیت اختصاصی

      + شیوه نوین در نمایش قسمت های مختلف

      + فوتر اختصاصی

      + ..

      استایل پیوست شده است .

      وی بی ایران

      پسورد فایل : vipd1


      علی جان من ۲ تا مشکل دارم با استایل روی VB 4.1.12 ، اولی مثل عکس فقط وقتی داری توی یک انجمن رو میبینی Body_wraper درست لود نمیشه:


      پاسخ مدیریت سایت : توی css ها سی اس اس مخصوص .footer رو پیدا کنید یک قسمت داره برای float اون رو بردارید .

      یا این تاپیک را مشاهده کنید :

      مشکل در قالب فعلی وی بی ایران (ویژه کاربران VIP)

      یکی هم فوتر از کناره ها فاصله داره:


      پاسخ مدیریت سایت : قبل از فوترتون ( شروع قالب فوتر ) چند تا

      </div>

      بزنید.


      برای تغییر لوگو در پست بیت :


      1. آدرس عکس ( http://up.vbiran.ir/images/avfvrfx0x3lvv7xgxn13.png )

      در Additional.css هست عوض کنید .

      2.
      برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با :

      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">    <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید .

      1-(سوال) : برای کادر بندی حالت من چیکار کنم ؟ می خوام مثل بقیه بشه

      جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" />
      </div>

      دانلود رایگان دانلود استایل VBIran - V4 همراه با تمام تغییرات ( + مجوز استفاده بصورت عمومی ) از وی بی ایران


      تصاویر مطلب


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #242
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    80
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط programmer69 نمایش پست ها
    سلام
    خسته نباشید یه مشکلی دارم با این قالب
    وقتی پست می زارم و کسی جواب میده جواب در بالای پست قرار می گیره چطوری درستش کنم

    یعنی برعکش مطالب میشه اول جواب میشه بعد پست اصلی
    درود

    شما از پنل کاربریتون نوع نمایش خطی رو حتما تغییر دادید !

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  3. Top | #243
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    درود

    شما از پنل کاربریتون نوع نمایش خطی رو حتما تغییر دادید !
    چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم
    و اینکه یکم فونت پست ها رو بزرگتر کنم

  4. Top | #244
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    80
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط programmer69 نمایش پست ها
    چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم
    و اینکه یکم فونت پست ها رو بزرگتر کنم
    وارد کنترل پنل کاربری خودتون بشید و سپس تنظیمات شخصی>>>تنظیمات نمایش موضوعات >>>حالت نمایش تاپیک ها >>>خطی -ابتدا قدیمی ترین

    ادرس انجمن؟

    منظورتون محتویات تاپیکه ؟

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  5. Top | #245
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    وارد کنترل پنل کاربری خودتون بشید و سپس تنظیمات شخصی>>>تنظیمات نمایش موضوعات >>>حالت نمایش تاپیک ها >>>خطی -ابتدا قدیمی ترین

    ادرس انجمن؟

    منظورتون محتویات تاپیکه ؟
    انجمن بیکاری

    کاربر مقابل از programmer69 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #246
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    80
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #247
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    یه مشکل دیگه اون بالای سایت فارسی نیست

    قسمت
    کنترل پنل
    خروج
    و...


    چطوری فارسی کنم

    کسی جواب نمیده ؟؟؟


    یه مشکل دیگه اون بالای سایت فارسی نیست

    قسمت
    کنترل پنل
    خروج
    و...


    چطوری فارسی کنم
    ویرایش توسط programmer69 : 2013/10/04 در ساعت 05:14 PM دلیل: ادغام دو پست

  8. Top | #248
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    100
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    کسی جواب نمیده ؟

    اون گوگل پلاس مشکل داره چطوری باید درستش کنم ؟
    ویرایش توسط programmer69 : 2013/10/06 در ساعت 11:20 PM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #249
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.14
    نوشته ها
    68
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    سلام
    من یک مشکل دارم
    می خواهم لوگوهای وی بی ایران در بالا قالب رو پاک کنم و پایین قالب هم مثل بقیه قالب ها بشه حالا چیکار کنم؟

  10. Top | #250
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    Suite.v4.2.2
    نوشته ها
    200
    مورد پسند
    54 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    سلام کسی هست به من توی این قسمت کمک کنه؟

    علی جان من ۲ تا مشکل دارم با استایل روی VB 4.1.12 ، اولی مثل عکس فقط وقتی داری توی یک انجمن رو میبینی Body_wraper درست لود نمیشه:


    پاسخ مدیریت سایت : توی css ها سی اس اس مخصوص .footer رو پیدا کنید یک قسمت داره برای float اون رو بردارید .

    یا این تاپیک را مشاهده کنید :

    من اصلا پاسخ مدیر محترم رو متوجه نشدم؟ این css کجاست؟منظورم اسمه کامل درستش چی میشه؟ و اینکه مخصوصی footer یعنی چیه؟بیشتر گیج شدم من این کد float اسمه دقیق چی میشه؟کجاست؟اووووووف

    این قسمت هم گفتن این تاپیک رو نگاه کنید هم نگاه کردیم هیچ فایده نداشت بیشتر بهم ریخت قالب؟
    خواهشن کسی که وارد هست و تجربه داره بیاد یکی یکی توضیع بده تا چیکار کنیم ما؟



    این قسمت موضوع ها/ارسال ها رو چطور میشه فارسی کردش؟

    ویرایش توسط محمود : 2013/10/26 در ساعت 02:03 AM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #251
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    353
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    44

    پیش فرض

    سلام دوستان
    من این قالب رو نصب کردم ولی سایدر بار می افته پایین انجمن
    لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 149
    آخرين نوشته: 2013/06/03, 02:06 AM
  2. پاسخ: 265
    آخرين نوشته: 2013/04/25, 06:19 PM
  3. دانلود پک 66 مگی بازی های ibproarcade بصورت مستقیم از وی بی ایران
    توسط VBIran در انجمن دانلود بازی های IbProArcade و V3 Arcade
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/12/15, 05:25 PM
  4. درخواست استایل threadbit با تغییر جزئی به این صورت
    توسط bme87 در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/07/09, 03:32 PM
  5. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/04/02, 06:46 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •