تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: گرفتن خروجی JS از آخرین ارسال های انجمن ، چطور ؟ و چگونه ؟

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض گرفتن خروجی JS از آخرین ارسال های انجمن ، چطور ؟ و چگونه ؟

    درود به اساتید وی بی ایران ،

    فکر کنم ، دیگه همه انجمن های مجید آنلاین و آشیانه رو میشناسند!

    ببینید ، صفحه ی اول مجید آنلاین و آشیانه ، هر دو با استفاده از این کد :

    آشیانه :

    کد:
    <script src="http://ashiyane.org/forums/external.php?type=JS" type="text/javascript"></script>
    مجید آنلاین :

    کد:
    <script src="http://forum.majidonline.com/external.php?type=JS" type="text/javascript"></script>
    از آخرین ارسال ها شون ، خروجی JS میگیرند!

    حالا ، منم یک صفحه ی HTML طراحی کردم ، شبیه اینا! فقط تنها مشکلم خروجی JS ه !

    چطور باید از آخرین ارسالهای وی بی خروجی JS بگیرم ؟


    با تشکر ،

    امید

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    راستی ، نظر دوستان و اساتید ، درباره ی این صفحه ، چیه ؟؟؟

    من دامین رو ریدایرکت کردم رو این صفحه ، چرا وقتی آشیانه و یا مجید آنلاین رو باز میکنی !

    URL سایت در آدرس بار مرور گر ، اینطوریه :http://ashiyane.org

    ولی مال من اینطوری میشه : http://www.omidx.com/Main.html

    راستی ، این خروجی JS هم نشد که نشد ! علی اقا شما نظری نداری ؟

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    یعنی هیچ ## تا به حال ، از آخرین ارسالهاش خروجی JS نگرفته ؟؟؟

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    3
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    URL سایت در آدرس بار مرور گر ، اینطوریه :http://ashiyane.org

    ولی مال من اینطوری میشه : http://www.omidx.com/Main.html
    شما اسم Main.html رو بذار index.html تا این مشکلتون حل بشه!
    ویرایش توسط kiasia : 2010/11/25 در ساعت 09:25 PM

    3 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    3
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    1.به تنظیمات اصلی انجمن برید >>> تنظیمات سیستم


    تنظیمات اطلاعات خروجی و تنظیمات انجام بدید

    خوب حالا شما با رفتن ادرسهای زیر خروجی از انجمن میگیرید در واقع به انتهای سایتتون ادرسهای زیرو اضافه کنید تا خروجی داشته باشید توجه داشته باشید که ما هنوز خروجی نمایش ندادیم فقط شما میبینید و هر کسی که به لینکهای زیر بره.
    کد:
     
    http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=js http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=rss http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=rss1 http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=rss2 http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=xml
    خوب حالا شما میخواهید مثلا" خروجی انجمن خودتونو توی یه سایت دیگه به صورت جاوا نشون بدید باید کد زیرو ویرایش و تغییرات لازمو اعمال و به صورت جاوا ذخیره کنید و سایتی که میخواد نمایش بده باید این فایل جاوارو اجرا کنه


    کد:
     script src="http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    <!--
    for (i in threads)
    {
    document.writeln(threads[i].title + " (" + threads[i].poster + ")<br />");
    }
    //-->
    </script
    ادرسهایی که شما میتونید خروجی بگیرید و نحو اجراش ( نوع ) در زیر اومده.

    کد:
       XML - http://www.yoursite.com
    /forums/external.php?type=xml
    RSS - http://www.yoursite.com
    /forums/external.php?type=rss
    RSS 1.0 - http://www.yoursite.com
    /forums/external.php?type=rss1
    RSS 2.0 - http://www.yoursite.com
    /forums/external.php?type=rss2

    خوب حالا اگر بخواهیم یه انجمن ( بخش ) از فروم خروجی بگیریم باید طبق مثال زیر عمل کنید و شماره بخشهای مورد نظرو وارد کنید

    کد:
    http://www.yoursite.com
    /forums/external.php?type=xml&forumids=1,2,3,4
    اگر بخواهیم اخرین ارسالات سایتئ به نمایش بزاریم باید طبق ادرس زیر نمایش بدیم

    کد:
     http://www.yoursite.com/forums/external.php?type=xml&lastpost=1
    به جای عبارت xml میتونید rss و بقیه مواردو به جز جاوا قرار بدید.


    خوب حالا فکر کنم دیگه همه بتونن با گزینه اضافه کردن rss feed در قسمت rss feed کار کنن.

    موفق باشید.
    ویرایش توسط kiasia : 2010/11/25 در ساعت 09:31 PM

    4 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kiasia نمایش پست ها
    سلام

    شما اسم Main.html رو بذار index.html تا این مشکلتون حل بشه!
    درود ،

    این امکان نداره! چون من وی بی رو ، رو روت نصب کردم! و index.php وی بی هم هست! اکه این رو به index.html تغییر نام بدم! صفحه ی اصلی بالا نمیاد!

    اما ، برای دور زدن index.php ، این کار رو کردم ، جواب داد!

    فایل index.php رو باز کردم! و تو حلقه ی if ،

    کد:
    if (defined('VB_RELATIVE_PATH'))
    {
        chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);
    }
    
    require('content.php');
    به جای content.php نوشتم Main.html!

    و در آخر ریدایرکت دامین رو برداشتم!

    با تشکر ،

    امید
    ویرایش توسط OmidX : 2010/11/26 در ساعت 05:05 AM

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kiasia نمایش پست ها
    خوب حالا فکر کنم دیگه همه بتونن با گزینه اضافه کردن rss feed در قسمت rss feed کار کنن. موفق باشید.
    ممنون از توضیحات خوب شما!

    ببین ، این

    http://www.omidx.com/external.php?type=JS
    خروجی جاوا اسکرپت ، انجمن من ه! و مشکلی هم نداره!

    اما ، رو صفحه ی HTML ی که ساختم ، نمایش داده نمیشه ؟؟؟

    دیگه ، نمیدونم چیکارش کنم! چون ایندکس رو مثل اشیانه درست کردم!

    فکر کنم ، مشکل از یک CSS اضافی باشه! که من تعریفش نکردم!

    تو سورس اشیانه ، یک Temp.css تو روت تعریف شده! اما ، دیدم ارور 404 میده! گفتم حتما بیخوده!

    نظری نداری ؟؟؟
    ویرایش توسط OmidX : 2010/11/26 در ساعت 05:08 AM

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    		<td rowspan="14" align="right" dir="rtl" valign="top" style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px; color:#FFF">
            <script type="text/javascript" src="http://www.vbiran.ir/external.php?type=js"></script> 
    <script language="" type="text/javascript">
    <!--
    for (var x in threads)
    {
    document.writeln("<a href=\"http://www.vbiran.ir/showthread.php?t="+threads[x].threadid+"\">"+threads[x].title+"</a> <br />*<br />");
    }
    //-->
    </script>
    
    </td>

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    بالاخره ، فهمیدم مشکل کجاست!

    من ، تابع main جاوا اسکرپت رو تعریف کردم ، مشکلم اینجا بود که : main.js رو تو روت آپ کردم اما آدرسش رو تو HTML اصلی Main/Main.JS زدم!

    اینم از نتایج نت دایال آپ ه! همش رو اعصاب ه! این ایرانسل هم دیگه شورش رو در آورده الان ۳ روزه نت ام قطع ه!

    راستی علی اقا من تابع main رو اینطوری تعریف کردم :

    کد:
    for (i=0; i<=16; i++) {
    document.write('<img src="images/arr.gif" align="absmiddle">&nbsp;<a dir=rtl href="http://www.omidx.com/forums/showthread.php?t=', threads[i].threadid, '" target="_blank" title="????: ', threads[i].poster, ' ??', threads[i].threaddate, '-', threads[i].threadtime, '">', threads[i].title, '</a><br />');
    }
    یه خورده با مال شما فرق داره! : دی

    با تشکر از همه گی ،

    امید
    ویرایش توسط OmidX : 2010/11/27 در ساعت 01:44 AM

  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خوب حالا نتیجه کارتون رو خیلی شیک و تمیز به عنوان یک آموزش ویبولتین پست کنید .
    اگر مثل مجیدآنلاین درآوردی که خیلی عالی میشه .
    منتظرم .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •