تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: هک های Mysql Optimze ویبولتین

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    20

    Thumbs up هک های Mysql Optimze ویبولتین

    برا انجمن من یه مشکلی هست که با سرور ارتباط برقرار کردم گفت ::

    مشکل در اتصال با پایگاه داده دیتابیس شما میباشد

    لذا جهت برطرف کردن مشکل اطلاعات ورودی در فایل کانفیگ را بررسی و تصحیح نمایید یا از صحت متصل بودن دیتابیس به انجمن اطمینان حاصل نمایید .

    ممکن است گاهی اوقات این ارور بابت کش شدن اطلاعات یا ارسال بیش از حد درخواست به دیتابیس باشد . جهت مرفع کردن مشکل ارسال درخواست بیش از حد , حد الامکان از کامپوننت ها و هک های Mysql Optimze ویبولتین استفاده نمایید .


    میشه لطفا لینک از هک Mysql Optimze رو برام قرار بدین




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1132.11
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    پیشنهاد میکنم سرورتون رو عوض کنید !
    این مشکلی که شما درموردش صحبت میکنید ربطی به سیستم ویبولتین نمیتونه داشته باشه ! احتمالاً کانفیگ سرورتون با ویبولتین سازگاری نداره .
    از یک هاستینگ سازگار با ویبولتین و مناسب اون استفاده کنید .


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    اخه مشکل فقط برا یکی از کاربرام اینجوریه ولی بعد دوباره ثبت نام کرده حل شده ولی باز با اون ناک کاربریش وارد میشه ارور دیتابیس میده .

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1132.11
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    یک بار دیتابیستون رو Repire کنید ببینید حل میشه ؟!


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    یک بار دیتابیستون رو Repire کنید ببینید حل میشه ؟!
    چه جوری باید این کارو کنم ؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.4 Safari 5.1.6
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    ارور MySQL شما ، اینه ؟!

    کد:
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)
    اگه آره ، که مربوط به سرور میشه ... !

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    ارور MySQL شما ، اینه ؟!

    کد:
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)
    اگه آره ، که مربوط به سرور میشه ... !

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.4 Safari 5.1.6
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ojube نمایش پست ها
    متن ارور به ایمیل شما ارسال میشه ... اون رو بزارین ...

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    ایمیل رو باید بزنید توی config.php !

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    متن ارور به ایمیل شما ارسال میشه ... اون رو بزارین ...
    چیزی ارسال نشد

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ایمیل رو باید بزنید توی config.php !
    منظورتون همون متن ارور و بذارم تو config ?

    من تازه کارم یکم واضح تر بگین خواهشا
    مرسی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2015/06/22, 02:14 PM
  2. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 09:07 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/05/07, 04:29 PM
  4. خطای mySQL has gone away در وی بولتین 4.1.10
    توسط afshin_zavar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/01/20, 10:06 PM
  5. آموزش آپگرید ویبولتین از mysql
    توسط ashkan در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/09/12, 07:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •