تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: مشکل هدر تاپیک ها بعد از ...

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض مشکل هدر تاپیک ها بعد از ...

    سلام دوستان

    وقتی از "نشانه های عنوان موضوع" در تاپیک ها استفاده میکنم، هدر اون تاپیک خراب میشه و پر از کلمات عجیب و غریب میشه !!!

    مثلا تاپیک : دانلود : نرم افزار موبایل


    چند تا لینک از سایت خودم میذارم برید نگاه کنید !!

    لینک:
    <b><font color="#FF00FF">ویژه نامه:</font></b> نخسین صندلی داغ سایت با حضور IMAN عزیز

    شات :
    05-25-2012 12-33-08 ب.jpg

    اما واسه تاپیک هایی از "نشانه عنوان موضوع" استفاده نکردم این مشکل رو ندارم.

    ممنون میشم راهنمایی کنید


    تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    905
    مورد پسند
    5,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.142
    میزان امتیاز
    140

    پیش فرض

    هک تگ گذاری خودکار دارید ؟

    اگر بله ، غیر فعال کنید و تست کنید .

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Special One نمایش پست ها
    هک تگ گذاری خودکار دارید ؟

    اگر بله ، غیر فعال کنید و تست کنید .
    غیر فعال کردم باز هم درست نشد !

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    905
    مورد پسند
    5,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.142
    میزان امتیاز
    140

    پیش فرض

    اگر غیر فعال کردید ، دیگه از خودش تگ میزنه ؟

    در ضمن مشکل خیلی مهمی هم نیست ، چون کسی از نشانه ها استفاده نمی کنه معمولا .

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Special One نمایش پست ها
    اگر غیر فعال کردید ، دیگه از خودش تگ میزنه ؟

    در ضمن مشکل خیلی مهمی هم نیست ، چون کسی از نشانه ها استفاده نمی کنه معمولا .
    غیر فعال کردم خب.

    اتفاقا خیلی استفاده می کنند.
    همین الان برید ببینید توی اخرین ارسال ها چند نفر از نشانه ها استفاده کردند. جی دانشجو

    کمک لطفا...:">

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    یک بار با انجمن ساز ### این مشکل رو داشتم که اشکال از بسته نشدن یکی از تگ ها بود

    کد هایی که برای رنگی کردن و بولد کردن این پیشوند ها گذاشتید رو یک بار چک کنید

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط کامروا نمایش پست ها
    UPPPPPPPPPPPP

    یک سال بعد...
    عزیزم اشتباه prefix ساختی
    فکر کنم توی هر دو کادر کد اچ تی ام لا گذاشتی که همین کار اشتباهه.
    یه بار توی کادر اولی کد بذار ، توی کادر دومی متنتو ، اگه درست نشد همین کارو برعکس انجام بده.

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1115.1
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط A.YOU.L نمایش پست ها
    یک بار با انجمن ساز ### این مشکل رو داشتم که اشکال از بسته نشدن یکی از تگ ها بود

    کد هایی که برای رنگی کردن و بولد کردن این پیشوند ها گذاشتید رو یک بار چک کنید
    کدی که واسه رنگی و بولد شدن Prefix ها استفاده میکنم اینه :
    کد:
    <b><font color="#cb237e">آموزش: </font></b>
    اینم شات :
    05-26-2012 11-30-41 ب.jpg

    راهنمایی لطفا

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.4 Safari 5.1.6
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    پست های اضافی حذف شد ...

    با یک قالب دیگه تست کن ، نتیجه اش رو بگو ...

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    پست های اضافی حذف شد ...

    با یک قالب دیگه تست کن ، نتیجه اش رو بگو ...
    با 4 تا قالب امتحان کردم همین مشکل رو داشت. فقط روی قالب VBIran V3 این مشکل رو نداشت !!! که فکر کنم اونم بخاطر قسمت "آیا میدانید" در بالای هدر هستش.

    ممنون میشم راهنمایی کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/12/09, 05:34 PM
  2. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/08/24, 10:12 PM
  3. پاسخ: 88
    آخرين نوشته: 2012/03/29, 10:45 PM
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/29, 10:27 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/10/09, 10:15 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •