تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: مشکل مهم در Admincp خیلی فوری

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل مهم در Admincp خیلی فوری

    سلام

    الان که رفتم در admincp به یک مشکل بر خوردم.

    وقتی که مثلا می زنم روی فلش کنار تنظیمات تا باز بشه و بتونم زیر شاخه ها را ببینم باز نمی شه و فقط صفحه می ره بالا.
    اما وقتی از بالا روی باز شدن لیست می زنم همه باز می شوند و وقتی بسته شدن را می زنم همه بسته می شوند.
    اما بصورت تکی نه باز می شوند و نه بسته فقط صفحه بالا یا پایین می رود.
    چطور اینرا باید حل کنم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    اخراً توی ساختار .htaccess تغییری ایجاد کردید ؟!
    این طور که معلومه آژاکس غیر فعال شده .


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    اخراً توی ساختار .htaccess تغییری ایجاد کردید ؟!
    این طور که معلومه آژاکس غیر فعال شده .
    نه تغییری ندادم.
    الان در تنظیمات که دیدم آژاکس فعال هست.
    جای دیگری را باید چک کنم؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    با یه مرورگر دیگه (مثل گوگل کروم و ... ) هم تست کنید .


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.4 Safari 5.1.6
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    تو سایت هم این مشکل رو دارین ؟!

    اگه تو سایت آجاکس فعاله و مشکلی نیست ، کش مرورگرتون رو پاک کنید ... درست میشه ،

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با دو تا مرورگر دیگه هم تست کردم همینه.
    در سایت مشکلی ندارم فقط در پنل ادمین هست.
    کش هم خالی کردم بازم نشد

    ---------- ارسال شده در 01:27 PM ---------- ارسال قبلی در 01:09 PM ----------

    الان دوباره دیدم
    حتی در تنظیمات استایل هم روی هرچی کلیک می کنم هیچاتفاقی نمیوفته
    چیکار باید بکنم؟
    خیلی فوریه

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    از مرورگر کروم استفاده کنید .

    Ctrl + Shift + I

    قسمت Console رو بیارید .

    حالا روی دکمه جمع / باز کردن کلیک کنید .

    توی Console ببینید چه اروری میاد .

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با کروم مشکلی نداره.
    ولی در فایرفاکس و اپرا و اکسپلورر همه مشکل داره اما تا دیشب نداشت

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.4 Safari 5.1.6
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alish8263 نمایش پست ها
    با کروم مشکلی نداره.
    ولی در فایرفاکس و اپرا و اکسپلورر همه مشکل داره اما تا دیشب نداشت
    کش مرورگر + ویبولتن رو پاک کنید ، باید حل شه !

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با پاک کردن کش مرورگر و ویبولتین حل نشد.
    همچنان فقط با کروم کار می کنه.
    حتی مرورگر جدید هم نصب می کنم بازم کار نمی کنه

    ---------- ارسال شده در 01:52 PM ---------- ارسال قبلی در 01:50 PM ----------

    فکر کنم باید ویندوز عوض کنم
    الان با یک سیستم دیگه چک کردم مشکلی نداشت.
    از همه دوستان ممنونم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل با admincp و عنوان تاپکینگ
    توسط andytanha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/01/06, 05:00 PM
  2. admincp
    توسط [email protected] در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/17, 10:57 PM
  3. مشکل در ذخیره عملیات انجام شده در Admincp
    توسط tsonade در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/04, 08:02 PM
  4. خطا هنگام ورود به Admincp
    توسط armin200011 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/04/05, 09:30 PM
  5. مشکل در قالب admincp
    توسط Mr.Bass در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/02/25, 12:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •