تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: ارور نات فاوند در هنگام نصب

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض ارور نات فاوند در هنگام نصب

    سلام
    موقع نصب وی بی 404 نات فاوند میده وقتی میخام فایل اینستال رو فراخوانی کنم
    تیکت زدم فقط میگن مشکل اچ تی اکسس هستش

    باید چی کنم؟

    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    htaccess رو بردارید .

    install کنید .

    دوباره قرار بدینش.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    ممنون

    این چی میگه؟
    Fatal error: Database class not found

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    3117

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Overlord نمایش پست ها
    ممنون

    این چی میگه؟
    Fatal error: Database class not found

    فک کنم مشخصات دیتابیس رو درست وارد نکردی...!!

    کاربر مقابل از Zirmizi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Yes Godaddy Problems

    فک کنم مشخصات دیتابیس رو درست وارد نکردی...!!
    بله

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 6.0.2
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    موقع ساخت دیتا بیس به این شکل میسازه

    user_forum123

    باید کلشو وارد کنم دیگه؟ یا فقط forum123 ؟

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Overlord نمایش پست ها
    موقع ساخت دیتا بیس به این شکل میسازه

    user_forum123

    باید کلشو وارد کنم دیگه؟ یا فقط forum123 ؟


    کلش

    کاربر مقابل از Zirmizi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من اين مشكل هار داشتم ولي حلشون كردممم ولي بعدش ارور رو ببينيد

    Warning: require_once(/vb.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zangedow/public_html/Forum/includes/class_bootstrap_framework.php on line 99

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/vb.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/zangedow/public_html/Forum/includes/class_bootstrap_framework.php on line 99

    ممنون ميشم از كمكتون
    با تشكر

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    می خوای زبان ریست کنی این ارور میگیری؟

    ارور چ هزمانی دریافت میکنی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •