تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ارور در هنگام نصب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    Version 4.1.12
    نوشته ها
    3
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور در هنگام نصب

    سلام سیستم مدیریت سرور من plesk هست من دیتابیس ساختم آدرس هم تو کانفیگ لوکال دادم ولی این ارور هنگام اجرای فایل نصب می ده
    Startup Errors
    Due to the following errors, the install/upgrade can not continue:
    • The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the includes/config.php file
    • Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: YES) C:\inetpub\vhosts\ali.org\httpdocs\forums\includes \class_core.php on line 317



    ممنون می شم رهنمایی کنید

    کاربر مقابل از rezadiamond بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    Version 4.1.12
    نوشته ها
    3
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    واقعا ممنون من دو روزه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداده یا یک ذره راهنماییم نکرده ممنون پس حداقل اسم این سایت مرجع ننویسید چون فکر کنم اگه یه مرجعی برای هر چیزی باشه با مراجعه بهش باید مشکلات حل بشه ولی این جا فقط...

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    285
    مورد پسند
    97 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز

    ببیند دوست عزیز همه اینجا مشکل دارن من خودم هم توی تاپیک زیر مشکل دارم باید صبر کنید تا به مشکلات دوستان یکی یکی رسیدگی بشه پس خواهشن عصبانی نشید و صبر کنید تا دوستانه واردتر حتما شما رو راهنماهی خواهند کرد من خودم بارها مشکلات داشتم خدایی همین
    وی بی ایران باعث شد مشکلاتم حل بشه از شما خواهش میکنم یکمه دیگه هم صبور باشید تا مشکله شما هم حل بشه.

    ممنون از توجه شما


    مشکل دسترسی های ادمین
    ----------------------

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezadiamond نمایش پست ها
    سلام سیستم مدیریت سرور من plesk هست من دیتابیس ساختم آدرس هم تو کانفیگ لوکال دادم ولی این ارور هنگام اجرای فایل نصب می ده
    Startup Errors
    Due to the following errors, the install/upgrade can not continue:
    • The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the includes/config.php file
    • Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: YES) C:\inetpub\vhosts\ali.org\httpdocs\forums\includes \class_core.php on line 317



    ممنون می شم رهنمایی کنید
    دوست عزیز فقط آدرس در فایل کانفیگ کافی نیست باید یوزر دیتابیس و پسورد آن را هم وارد کنید.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    Version 4.1.12
    نوشته ها
    3
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون ولی یوزر پسورد دیتابیس هم دادم فقط یه سوال توی ویندوز آدرس دیتابیس همون لوکال هست اگه آره پس مشکل چی؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    649
    مورد پسند
    721 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض

    دوست عزیز اول برای درخواست مشکل خود داخل انجمن پرسش و پاسخ سوال کنید چون داخل این بخش درخواست هک و... از سایت vb.org هست نه تاپیک مشکلات..

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.140
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezadiamond نمایش پست ها
    ممنون ولی یوزر پسورد دیتابیس هم دادم فقط یه سوال توی ویندوز آدرس دیتابیس همون لوکال هست اگه آره پس مشکل چی؟
    سرور نیم که قائدتا همون localhost است و اینکه دیتابیس نیم هم باید اسم دیتابیسی که ساختید را بدهید.

    کاربر مقابل از Mr.Gamer بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    در سرور ویندوز همیشه localhost نیست . از ادمین هاست بپرسید.

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •