تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 16 از 16

موضوع: مشکلات انجمن من لطفا کمکم کنید !!!

  1. Top | #11
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    هک نشان دادن گروه ها در صفحه اصلی رو نصب کردم ولی این دو تا هستن.. اون یکی که با کادر قرمز تو عکس مشخص کردم همراه هک کاربران انلاین 24 ساعت گذشته اومده اینو چجوری بردارم؟ اگه هک کاربران انلاین 24 گذشته رو دلیت کنم حذف میشه ولی میخوام فقط نمایش مدیرانش حذف بشه... عکس رو بببینید...

    مورد دیگه اسم کاربرای 24 ساعت گذشته چسبیده به خط عمودی صفحه... چجوری مرتب ترش کنم ؟ (مثل وی بی ایران)
    درود.
    تنظیمات اصلی انجمن ~> VSa - Last X Visitors ~> قسمت Show usergroup legend رو No بزنید.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    سلام.
    بعد از نصب قالب جدید ... یک بخش جدید در انجمن ساختم اما رنگ این بخش رنگ قالب قبلیه... پاک کردم دوباره ساختم بازم درست نشد.. مشکل از کجا میتونه باشه دوستان ؟ عکسش:



    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  4. Top | #13
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    IPB3.4.x&vb4.2
    نوشته ها
    384
    مورد پسند
    467 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    آقا گفتم تاپیک نزنم مشکل اینه وقتی پاسخ سریع پست میزن توسایت من رفرش باید کنی تا معلوم شه پست زدی ی نه

    http://www.persiame.com/forum

    کمک کنید

    کاربر مقابل از DjBobo بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    بعد از نصب قالب جدید ... یک بخش جدید در انجمن ساختم اما رنگ این بخش رنگ قالب قبلیه... پاک کردم دوباره ساختم بازم درست نشد.. مشکل از کجا میتونه باشه دوستان ؟ عکسش:
    انجمن زیر مجموعه است رو خیر بزنید !
    آقا گفتم تاپیک نزنم مشکل اینه وقتی پاسخ سریع پست میزن توسایت من رفرش باید کنی تا معلوم شه پست زدی ی نه

    http://www.persiame.com/forum

    کمک کنید
    postbit_legacy رو دستکاری کردید ؟
    اگر کردید باید برگشت بزنید .
    --
    AJAX رو غیر فعال کردید ؟

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    IPB3.4.x&vb4.2
    نوشته ها
    384
    مورد پسند
    467 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    امتحان کردم نشد

  7. Top | #16
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    IPB3.4.x&vb4.2
    نوشته ها
    384
    مورد پسند
    467 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    یعنی کسی نیست کمک کنه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •