تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 105 از 124 نخستنخست ... 555919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,041 به 1,050 از 1233

موضوع: دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Eight ویبولتین 4

    1. توضیحات دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Eight ویبولتین 4 »»

      دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Eight ویبولتین 4

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (12 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 4 بار
      زمان انتشار: 2012/06/09 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 2823 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود .
      پس از ظهور استایل VBIran Pro و با توجه به محبوبیتش بین کاربران , تصمیم گرفتم ورژن بدون ایراد , و تقریباً ویرایش شده اون رو در اختیار عزیزان قرار بدم .
      روی این استایل خیلی کار شده , تقیرباً هیچ یک از مشکلات گذشته رو نداره !
      با مرورگر های گوگل کروم , فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر نیز تست شده و بدون اشکال هست .
      پیش نمایش کامل استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)






      پیش نمایش پست بیت و بی بی کد های استایل :
      (برای بزرگتر شدن , روی عکس کلیک کنید .)





      در فوتر این قالب عبارت Design By : VBIran درج شده است که به هیچ عنوان به صورت کد شده نیست و همه به راحتی میتوانند آن را تغییر دهند :
      اما واقعا به تغییر این کار و نادیده گرفتن حقوق و زحمات طراح بدور از انسانیت است.

      همراه با فایل لایه باز هدر , پیوست شد .
      باتشکر .

      دانلود رایگان دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Eight ویبولتین 4 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #1042
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    27
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    vb 4.2.1 هست با فارسی ساز parsi-4.2.1

    کاربر مقابل از armin47 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #1043
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    ببخشید وقتی می خوام پست بدم یا به پست جواب بدم این طوری هست محیطش

    تاپیک جدا گانه بزنید

    vb 4.2.1 هست با فارسی ساز parsi-4.2.1
    آدرس رو قرار بدید
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  4. Top | #1044
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    75
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeketaz نمایش پست ها
    تاپیک جدا گانه بزنید
    این مشکل توی این قالب هست

  5. Top | #1045
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kinggta نمایش پست ها
    این مشکل توی این قالب هست
    این مشکلات مربوط به قالب نمیشه دوست عزیز
    http://173.194.65.102/search?q=%D9%8....ir&do=process
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  6. Top | #1046
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    27
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.pouria نمایش پست ها
    از پایین انجمن زبانتون روی فارسی قرار بدید .
    روی انگلیش هست .
    خیلی ممنون ، تازه واردیم دیگه حالا یه سوال دیگه چطوری باید زبان فارسی رو ثابت کنم! چرا تو مرورگر کروم این طوری نیست ؟

  7. Top | #1047
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    برای ثابت کردن:
    تنظیمات»تنظیمات اصلی انجمن»تنظیمات استایل وزبان
    زبان پیشفرض رو فارسی بزارید

    کاربر مقابل از yeketaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  8. Top | #1048
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    27
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من وقتی داخل ناوبار در انجمن یک تب اضافه می کنم ، مثلا تب با نام سایت با آدرس www.test.com رو در انجمن مثلا www.x.com ، اضافه میشه ولی وقتی روی تب سایت کلیک می کنم وارد آدرس مثلا www.x.com/www.test.com میشه این رو از کجا می تونم اصلاح کنم ؟

  9. Top | #1049
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط armin47 نمایش پست ها
    سلام
    من وقتی داخل ناوبار در انجمن یک تب اضافه می کنم ، مثلا تب با نام سایت با آدرس www.test.com رو در سایت مثلا www.x.com ، اضافه میشه ولی وقتی روی تب سایت کلیک می کنم وارد آدرس مثلا www.x.com/www.test.com میشه این رو از کجا می تونم اصلاح کنم ؟
    درود

    ادرس تب ها رو از ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>مدیریت تب ها و از داخل قالب navbar چک کنید ببینید صحیح هست؟
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  10. Top | #1050
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    27
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    درود

    ادرس تب ها رو از ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>مدیریت تب ها و از داخل قالب navbar چک کنید ببینید صحیح هست؟
    من اصلا در "
    ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>مدیریت تب ها " ، گزینه " مدیریت تب ها " ندارم

    (vBulletin 4.2.1)

  11. Top | #1051
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط armin47 نمایش پست ها
    من اصلا در "
    ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>مدیریت تب ها " ، گزینه " مدیریت تب ها " ندارم

    (vBulletin 4.2.1)
    مگه میشه ؟

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100






  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2014/04/19, 06:50 PM
  2. دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Pro ویبولتین 4
    توسط Mr.Ramin در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 645
    آخرين نوشته: 2014/04/03, 02:34 AM
  3. دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Special ویبولتین 4
    توسط Mr.Ramin در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 87
    آخرين نوشته: 2013/08/15, 10:44 AM
  4. پاسخ: 125
    آخرين نوشته: 2012/07/15, 02:10 AM
  5. دانلود استایل بسیار زیبای VBIran Eight ویبولتین 4
    توسط Mr.Ramin در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/06/10, 08:34 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •