تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 33

موضوع: دانلود قالب زیبای Eye Easy فارسی شده توسط وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود قالب زیبای Eye Easy فارسی شده توسط وی بی ایران »»

      دانلود قالب زیبای Eye Easy فارسی شده توسط وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: انتخاب نشده امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2009/09/04 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 133 بار
      پشتیبانی نمی شود

      درخواست در :
      http://vbiran.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%...b.html#post453
      --
      سلام.
      این هم قالب Eye Easy که یک قالب پولی از کامپیلیت ویبی هست. . .
      تغییرات VBIran :

      • فارسی کردن قالب
      • حذف آندرلاین زیر لینک ها
      • تغییرات در فونت و تاهما کردن آن ها
      • راست به چپ کردن
      • دکمه های فارسی
      • فارسی کردن تمام قسمت های ممکن
      • و..

      عکس :


      دانلود در
      فایل پیوست :

      دانلود رایگان دانلود قالب زیبای Eye Easy فارسی شده توسط وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    36
    موردپسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون برای ارائه قالب

    در مورد این عکس :





    چطوری میتونم مشخصات هر کاربر را به همین صورت که در عکس هست در بیارم ، و اینکه همانطور که در عکس هم مشخصه منوهای پایین سمت راست اومده اما منوهای بالا همچنان سمت چپ هستش ، از کجا میشه اون رو به سمت راست آورد

    در تصویر هم توضیح دادم

    اگر مقاله ای هم در مورد فارسی سازی امکانات و قالب های وی بی هست ممنون میشم معرفی کنید .

    با تشکر از شما
    ویرایش توسط mostafa-death : 2009/09/04 در ساعت 06:52 PM

  3. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    یک نسخه فیکس پیوست کردم که مشکلات عکس اول حل شده .
    از عکس دوم نفهمیدم شما میخوای چیکار کنی!!
    پیش فرضش اونجوریه..
    کار خاصی نکردم که اونجوری شده !
    توضیح بدین
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar fix.rar (18.8 کیلو بایت, 18 نمایش)
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    36
    موردپسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون دوست عزیز ، برای من اینطوری نشون میده آخه :



    http://www.tcshop.co.cc/photo/img/00...ffd3b/user.jpg

    من چند تایی هک تشکر هم دیدم ، شما برای 3.8.4 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ فارسی شده هم هست ؟ همونی که خودتونم نصب کردید

    یک سوال هم در مورد نسخه 3.8.4 داشتم ، الان نسخه قابل اطمینان اومده ؟ تو بهضی از سایت ها دیدم که میگن هنوز نسخه کرک شده کامل نیومده ؟ اونی که شما قرار دادید اوکی هست ؟

    ممنون از فعالیت بسیار مفید و عالیتون

  5. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ممنون دوست عزیز ، برای من اینطوری نشون میده آخه :

    http://www.tcshop.co.cc/photo/img/00...ffd3b/user.jpg
    با سلام.
    عکس متاسفانه نیومد (http://www.tcshop.co.cc/photo/img/00...ffd3b/user.jpg)
    ارور Unable to connect میدهد.
    میتوانید از آپلود سنتر ما استفاده کنید : khalilifar.net/img بدون عضویت و با سرعت بالا
    --
    من چند تایی هک تشکر هم دیدم ، شما برای 3.8.4 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ فارسی شده هم هست ؟ همونی که خودتونم نصب کردید
    من ورژن 7.7 اون رو پیشنهاد میکنم که نیازی به تغییر در قالب ها نداره.
    فارسی سازش هم قرار گرفت که باید از طریق لغات/عبارات ایمپورتش کنید
    یک سوال هم در مورد نسخه 3.8.4 داشتم ، الان نسخه قابل اطمینان اومده ؟ تو بهضی از سایت ها دیدم که میگن هنوز نسخه کرک شده کامل نیومده ؟ اونی که شما قرار دادید اوکی هست ؟
    بله یک نسخه هست ، که ما نیز اون رو نصب کردیم ، کاملاً کار میکنه.
    دانلود وی بولتین کرک شده/نال شده | vBulletin v3.8.4 PHP NULL DGT.
    اوکی هست
    موفق باشید
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    برای کادر بندی اگر منظورتون هست میتونید یک css تعریف کنید و div ها رو به اون نسبت بدین اگه خواستید من میتونم کمکتون کنم.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    سلامی دوباره ببینید اگر پست بیتتون عمودی هست توی postbit_legacy و اگر افقی است در postbit
    دنبال کد زیر بگردید:
    joindate
    خوب حالا باید چند خط رو در نشر بگیرید .
    کد PHP:
    <if condition="$post['usertitle']"><div><strong>Status:</strong$post[usertitle]</div></if>
                    <if 
    condition="$post['joindate']"><div><strong>$vbphrase[join_date]:</strong$post[joindate]</div></if>
                    <if 
    condition="$post['field2']"><div><strong>$vbphrase[location_perm]:</strong$post[field2]</div></if>
                    <if 
    condition="$post['age']"><div><strong>$vbphrase[age]:</strong$post[age]</div></if>
                    <
    div>
                        <
    strong>$vbphrase[posts]:</strong$post[posts]
                    </
    div
    حالا هر جا نوشته شده <div> اون رو با <div class="pbb"> جایگزین کنید.
    بعد کادربندی میشه.
    شاید چون عمودی نیست بطور دیفالت کادر بندی نیست.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    36
    موردپسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون از توضیحاتتون ، فکرمی کنم عمودی نذاشته بودم، الان اوکی شد

    فقط برای اینکه فیلدی که برای کاربر اضافه می کنیم ، مثلا سن و ... را نشان بده باید کد اون رو از کجا بردارم و در postbit_legacy قرار بدم ؟ مثل کاری که خودتون انجام دادید

    با تشکر از شما

  9. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    36
    موردپسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این هک برای نسخه 3.7 بتا هستش ، نصبش مشکلی پیش نمیاره ؟

    در مورد وارد کردن زبان هم نمیدونم از کجا میشه وارد کرد ؟ از کدوم قسمت زبان ها & لغات میشه همچین فایلی را ایمپورت کرد ؟

    ممنون

  10. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ممنون از توضیحاتتون ، فکرمی کنم عمودی نذاشته بودم، الان اوکی شد

    فقط برای اینکه فیلدی که برای کاربر اضافه می کنیم ، مثلا سن و ... را نشان بده باید کد اون رو از کجا بردارم و در postbit_legacy قرار بدم ؟ مثل کاری که خودتون انجام دادید

    با تشکر از شما
    برای درست کردن فیلد باید به ادمین سی پی بروید --> فیلدهای مشخصات کاربر --> اضافه کردن فیلد مشخصات برای کاربر --> اطلاعات رو بدین
    اگر میخواین در موقع ثبت نام هم بیاد ، فیلدهای اجباری رو روی بله ، آپدیت مشخصات کاربری و ثبت نام قرار دهید .
    حالا باید آیدیش رو پیدا کنید
    ایدیش همونه که جلوی اسمش نوشته شده !
    مثلاً
    ورژن vBulletin : جعبه متن تک خطی نیازمندیها, قابل ویرایش, قابل جستجو, فهرست کاربران field5پس این آی دیش 5 هست .
    خوب حالا اگر میخواین توی پست بیت نشون داده بشه
    باید
    یه همچیک کدی رو
    کد:
                    <if condition="$post['fieldX']"><div><strong>مثلاً سن:</strong> $post[field2]</div></if>
    که بجای x باید آی دی فیلد رو بنویسید
    بجای مثلاً سن هم هر چی میخواین توی پست بیت نمایش داده بشه بنویسین
    حالا باید توی یک قسمت از پست بیت بذارین.
    میتونی Join Date رو سرچ کنی بعد میبینی که همچیم کدی هست براش :
    کد:
                    <if condition="$post['joindate']"><div><strong>$vbphrase[join_date]:</strong> $post[joindate]</div></if>
    خوب حالا یک Enter بزن و اون کد رو قرار بده.
    این هم یک آموزش کامل
    نویسنده : VBIran
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/11, 01:05 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/07/17, 03:54 PM
  3. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/29, 11:42 AM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/07, 07:28 PM
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/08/26, 01:47 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •