تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: " نوشته های وبلاگ " در پست بیت قالبش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض " نوشته های وبلاگ " در پست بیت قالبش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    درود به اساتید وی بی ایران ،

    من در همه ی قالب های پست بیت رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم ! کمکم کنید!


    این پست بیت منه ، میخوام " نوشته های وبلاگ " رو داخل کادر قرار بدم!

    ولی تا جایی که من میدونم ، قالبش باید blog_member_ministats باشه!

    من به دوصورت کادربندی کردم :

    کد:
    <div class="post_field"><dl class="stats">
        <dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt>
        <dd>{vb:raw prepared.blog_entries}</dd>
    </dl></div>
    و

    کد:
    <dl class="stats"><div class="post_field">
        <dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt>
        <dd>{vb:raw prepared.blog_entries}</dd>
    </div></dl>

    جالبه که بدونید ، هیچ تاثیری نداشت! یعنی انگار نه انگار که کدی اضافه یا کم شده!

    فقط این رو مطمئنم که قالبش در postbit_Legacy نیست!

    چون نوشته های وبلاگ ، تشکر و حالت من تحت عتوان هوک :

    کد:
    {vb:raw template_hook.postbit_userinfo_right_after_posts}
    در postbit_Legacy قرار دارند! و اگر از اونجا بخوام کادر بندی کنم! یک کادر دور همشون رو میگیره!


    کمک کنید! دوستان! پست بیتم ضایع ست!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    بستگي داره از كدوم كد براي كادر بندي استفاده كرده باشي
    از اين كد بيشتر استفاده ميشه
    اولش

    کد:
    <div class="eti_postbit">
    آخرش

    کد:
    </div>

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    کد کادربندی من اینه :

    اولش
    کد:
    <div class="post_field">
    آخرش

    کد:
    </div>
    مشکل اینه که نمیدونم ، تمپلیت رو درست انتخاب کردم یا نه!

  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    تو اين قرار بده
    blog_postbit_entries_link

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    پست بیتم رو کلا عوض کردم!

    مشکل وبلاگ هم حل شد با کلاس های جدید مشکلی نداره ، ببینید : http://www.omidx.com/thread194-2.html

    جالبه که بدونید ، مشکل سر تگ های <dd> و <dt> بود!

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    بسته شد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 76
    آخرين نوشته: 2014/10/12, 08:15 PM
  2. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/09/10, 11:41 AM
  3. خطای <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?>
    توسط sarvar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/30, 04:19 AM
  4. درخواست هک "ادغام دو پست پشت سر هم"
    توسط Mr.Bass در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/05, 03:53 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •