تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: عدم نمایش تشکر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    نمی دونم
    نوشته ها
    40
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 11.0.696.60
    میزان امتیاز
    0

    عدم نمایش تشکر

    سلام چرا علامت تشکر نیست!!!!!!! p3dwjhivlfgcqv6v5tkc.png
    و یه سوال دیگه اینکه چطوری میشه پست بیت تشکر(تشکر, تشکر شده) تو کادر باشه؟

    کاربر مقابل از noshin2012 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    برای کادر بندی قسمت کادر بندی تشکر در تاپیک زیر را ببینید :

    کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    برای تصویر کد زیر را با کدهای خودتون در قالب post_thanks_button عوض کنید ببینید درست میشه

    کد:
    <a href="post_thanks.php?{vb:raw session.sessionurl}do=post_thanks_add&amp;p={vb:raw post.postid}&amp;securitytoken={vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" id="post_thanks_button_{vb:raw post.postid}"<vb:if condition="$vboptions[disable_ajax] != 2"> onclick="return post_thanks_give({vb:raw post.postid}, <vb:if condition="$vboptions[post_groans_integrate]">true<vb:else />false</vb:if>);"</vb:if> <vb:if condition="$display_thanks_image == 'none'">style="display:none"</vb:if> rel="nofollow" class="post_thanks_button">{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</a>
    
    <span class="seperator" id="post_thanks_separator_{vb:raw post.postid}" <vb:if condition="$display_thanks_image == 'none'">style="display:none"</vb:if>>&nbsp;</span>

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    نمی دونم
    نوشته ها
    40
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 11.0.696.60
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi13 نمایش پست ها
    برای کادر بندی قسمت کادر بندی تشکر در تاپیک زیر را ببینید :

    کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    برای تصویر کد زیر را با کدهای خودتون در قالب post_thanks_button عوض کنید ببینید درست میشه

    کد:
    <a href="post_thanks.php?{vb:raw session.sessionurl}do=post_thanks_add&amp;p={vb:raw post.postid}&amp;securitytoken={vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" id="post_thanks_button_{vb:raw post.postid}"<vb:if condition="$vboptions[disable_ajax] != 2"> onclick="return post_thanks_give({vb:raw post.postid}, <vb:if condition="$vboptions[post_groans_integrate]">true<vb:else />false</vb:if>);"</vb:if> <vb:if condition="$display_thanks_image == 'none'">style="display:none"</vb:if> rel="nofollow" class="post_thanks_button">{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</a>
    
    <span class="seperator" id="post_thanks_separator_{vb:raw post.postid}" <vb:if condition="$display_thanks_image == 'none'">style="display:none"</vb:if>>&nbsp;</span>
    درست نشد روی قالب دیفالت نشون میده ولی روی قالب vbiran eight نشون نمیده

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 19.0.1084.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    پوشه buttons در قسمت images رو باید به images/vbiran8 منطقل کنید تا نمایش بده ....

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •