تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: نمونه پرچم ایران Tile شده با CSS

  1. Top | #1
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.56
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض نمونه پرچم ایران Tile شده با CSS

    درود.

    پرچم ایران به صورت Tile :

    http://www.vbiran.ir/irantile.png

    لوگو داخل :

    http://www.vbiran.ir/logo.png

    با باز کردن بسته و مشاهده کردن کد ها میبینید که خیلی ساده هست .

    نمونه زنده :

    http://www.vbiran.ir/iran.html
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip iran.zip (69.6 کیلو بایت, 25 نمایش)

    9 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    ممنون علی جان فقط یه خواهشی /سوالی داشتم چطوری یه عکسی عکسی رو داخل همین از طریق کدهای css براش جایی رو مشخص کنم از مقاله و اموزش هایی که بوده خوندم ولی نتونستم یعنی میخاوم یه عکسی یا متنی با افاصله 10 سانت از چپ و 20 از بالا و... قرار بدم چیکار باید انجام بدم؟؟ ببخشید دیه مبتدیم دیه

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.56
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    متوجه نشدم چی نوشتید .

    برای فاصله دادن باید از margin استفاده کنید .

    معمولاً داخل سی اس اس از پیکسل استفاده میشه مثلاً 10 پیکسل از بالا :

    margin-top:10px;

    20 پیکسل فاصله از چپ :

    margin-left:20px;

    3 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    بله اینو میدونم

    منتهی وقتی یه قالبی رو فتوشاپ میسازم بعدش که میخوام محل قرار گرفتن یه عکس رو مشخصی کنم نمیتونم
    بطور مثال الان شما تو همین قالب قسمت هدر اون قسمت آپلود سنتر و ابزار و مقالات و... قرار دادین

    من نمیتونم جاش رو تعین کنم که با این فاصله از چپ و اینا قرار بگیره و از عکس کناریش 5px فاصله هم داشته باشه

  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.56
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    این رو امتحان کنید :

    کد:
    <div style="position:absolute;left:10px;top:10px;">
    هر چیزی که میخواید اینجا میذارید.
    </div>
    با این کد چیزی رو که میخواید میتونید در 10 پیکسل از بالا و 10پیکسل از سمت چپ صفحه بذارید . میتونید از راست فاصله بدیدش و ..

    تمرین کنید یاد میگیرید.

    3 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    کد:
    float : right;
    background : url('images/nav-left.png') no-repeat left top;
    margin : 0;
    padding : 0 0 0 7px;
    کد:
    float : right;
    background : url('images/nav-left.png') no-repeat left top;
    margin : 0;
    padding : 0 0 0 7px;
    الان این دو کد برای تعیین جای یه عنصر چه فرقی با هم دارند؟
    اخه یکی نوشته : padding : 0 0 0 7px;
    و یکی هم : padding-top: 3px; و ...

    و اینکه منظور از
    float : left;
    padding : 0 0 0 7px;
    از اینا چیه ؟ کاربردشونو میگم
    padding برای فاصله از داخله نسبت به عنصر خارجی هستش؟ یا نه
    float همون تعین کردن سمت بندی ( راست و چپ )یه عنصر هستش؟

    ببخشید زیاد پرسیدم

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.56
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    float:right یعنی در سمت راست شناور باشه .

    float:left یعنی در سمت چپ شناور باشه .

    مثلاً دو تا عکس دارید .

    اگر همینطوری بذارید زیر هم میفته . اگر به یکی float:right; بدید و به یکی float:left; دو تا عکس توی یک خط قرار میگیرن .

    padding برعکس margin هست .

    margin یعنی فاصله از بیرون padding یعنی فاصله از درون یک المنت مثل div

    padding 1px 2px 3px 4px ;

    در واقع یعنی :

    padding-top:1px;
    padding-right:2px;
    padding-bottom:3px;
    padding-left:4px;

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 20.0.1115.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این قالبو بهم میریزه
    میخوام کاملا اندازه ناوبار باشه.بزارمش تو ناوبار

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    اندازه ناوبار فعلی رو بدست بیار و بعد از سی اس اس همین کد ها اندازشو تغییر بده تا درست بشه

  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 20.0.1115.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    راستشو بخوای من از سی اس اس زیاد سر در نمیارم فقط میخوام اندازش 900*200 باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •