تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 37

موضوع: درخواست کد

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    خوب اینکه جفتش یک رنگه اینجوری که تغییری احساس نمیشه وقتی موس میره روش باید یکی رنگش فرق داشته باشه مثل این :





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    علی جان شما اکی کن بعد با فتوشاپ یه بلایی به سرش میارم رنگشو عوض میکنم یه حرکتی میزنم روش

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.21
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    سلام ..داداش ...
    این کد css :

    کد:
    .footer-logo{
      background-image:url(آدرس عکس);
      background-position:0 0;
      background-repeat:no-repeat no-repeat;
      float:left;
      height:70px;
      width:980px;
    }
    .footer-logo:hover{
      background-position:0 100%;
    }
    جایی که نوشتم آدرس عکی آدرس عکستو بده ..

    و اینم از ..لینکت :


    کد:
    <a class="footer-logo" href="آدرس لینک اگه میخای همون صفحه باشه فقط یه # بزار"></a>
    لینکتو هر جا بزاری ..اون تصویره نمایش داده میشه ...

    کاربر مقابل از abdollahpor بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    تشکر عزیز اما هیچ تغییری نکرد کد رو تو قالب نمایش میده....

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.21
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    چه جوری مگه تو قالب گذاشتید ........?????

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    کجا باید میزاشتم ! تو قالب footer گذاشتم دیگه

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.21
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    خب ....css هارو کجا گذاشتی ....اون لینک که دلخواهه ...هر جا بخای میتونی بزاریش ...مثلا برا شما فوتر ...ولی برا css باید بری تو فایل css همون قسمت بزاریش....فایل css هم مثلا برا پست بیتا additional.css..ولی برا فوترشو نمیدونم کدومه .....

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1132.47
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    کش خالی کردید ؟


    ( Drupal Hosting ( linahost




  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abdollahpor نمایش پست ها
    خب ....css هارو کجا گذاشتی ....اون لینک که دلخواهه ...هر جا بخای میتونی بزاریش ...مثلا برا شما فوتر ...ولی برا css باید بری تو فایل css همون قسمت بزاریش....فایل css هم مثلا برا پست بیتا additional.css..ولی برا فوترشو نمیدونم کدومه .....
    عزیز من هر 2 رو گذاشتم تو فوتر دیگه....

    نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    کش خالی کردید ؟

    نه امیر خان...

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.21
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    نه عزیز اگه بخوای هردوش رو بزاری تو فوترت باید استایلتو توش تعریف کنی ...مثلا کد های css رو توی دو تک

    <style>
    </style>

    بزاری اونمتو تگ های <head>
    </heade>
    ولی برا فوتر تو ویبولتن اینجوری نیست استایلش قبلا تعریف شده .....


    بیا داداش برات پیداش کردم ...کد های css رو آخر vbulletin-chrome.css پیست کن و ذخیره کن ...(برایه پیدا کردن vbulletin-chrome.css باید از قسمت جستجو در قالب ها بری ) کد زیر
    کد:
    .footer-logo{
      background-image:url(http://kpnu-csc.ir/up/images/iawnu4lar3n5bi4tf460.png);
      background-position:0 0;
      background-repeat:no-repeat no-repeat;
      float:left;
      height:70px;
      width:980px;
    }
    .footer-logo:hover{
      background-position:0 100%;
    }

    و کد بعدی همون لینک رو هم تو فوترت هر جا که میخای نشون بده بزارش ...کد زیر
    کد:
    <a class="footer-logo" href="آدرس لینک اگه میخای همون صفحه باشه فقط یه # بزار"></a>
    آدرس عکس رو هم برات آپ کردم و گذاشتم ....فقط لازمه کد رو همون جوری که گفتم قرار بدی ..

    2 تشکر توسط:


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •