تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل با سرچ در استایل Exellence

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل با سرچ در استایل Exellence

    سلام دوستا من در این استایل دانلود استایل VBIran Excellence برای ویبولتین 4.1.11 به بالا - صفحه 8 یه مشکل دارم اونم اینه که درخل سرچ هرچیزی بنویسم دکمه ای نداره که سرچ کنه و باید Enter بزنم چیکار کنم ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,778 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 20.0.1132.47
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anonymous نمایش پست ها
    سلام دوستا من در این استایل دانلود استایل VBIran Excellence برای ویبولتین 4.1.11 به بالا - صفحه 8 یه مشکل دارم اونم اینه که درخل سرچ هرچیزی بنویسم دکمه ای نداره که سرچ کنه و باید Enter بزنم چیکار کنم ؟
    احتمالا دکمه توی هاست آپلود نشده.
    با مرورگره اکسپلورر سایتتون رو باز کنید جای دکمه علامت ضربدر قرمز میاد آدرسش رو بگیرید و در اون مسیر یک دکمه آپلود کنید.

    اگر هم نتونستید آدرس انجمنتون رو بدید تا کمکتون کنم.

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من تمام فایل هارو تو هاست اپلود کردم با مرورگر اینترنت اکسپلور هم باز کردم تغییری نکرد من روی لوکال هاست نصب کردم ولی یک انجمن پیدا کردم که داره از همین استایل استفاده میکنه میتونید سرچ رو ببینید سریال سنتر|دانلود,فیلم,سریال

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.47
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    این استایل کلاً دکمه سرچی نداره و با اینتر سرچ انجام میشه .

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    این استایل کلاً دکمه سرچی نداره و با اینتر سرچ انجام میشه .
    نمیشه خودمون یه دکمه سرچ بهش اضافه کنیم ؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    بیا من برات درست کردم دکمه رو

    اول برو تو قالب additional.css و کلاس زیر رو اضافه کن :
    کد:
    .globalsearch .searchbutton {
        border: 0 none;
        margin-right: -25px;
        margin-top: 0;
        padding: 0;
        width: 22px;
    }
    حالا برو تو قالب header کد زیر رو پیدا کن :

    کد:
    <div id="globalsearch" class="globalsearch"> <form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post" id="navbar_search" class="navbar_search"> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="process" /> <input type="text" value="" name="query" tabindex="99"/> </form> </div>
    و با کد زیر جایگزین کن :

    کد:
    <div id="globalsearch" class="globalsearch"> <form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post" id="navbar_search" class="navbar_search"> <vb:comment><input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /></vb:comment> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="process" /> <span class="textboxcontainer"><span><input type="text" value="" name="query" class="textbox" tabindex="99"/></span></span> <span class="buttoncontainer"><span><input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search<vb:if condition="$stylevar['textdirection'] == 'rtl'">_rtl</vb:if>.<vb:if condition="is_browser('ie') AND !is_browser('ie', 7)">gif<vb:else />png</vb:if>" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/></span></span> </form> </div>



    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اره درست شد خیلی ممنون



  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    تشکر از علی عزیز
    بسته شد

    کاربر مقابل از Mr.FranK بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/05/01, 12:04 AM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/02/28, 11:06 AM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/30, 06:36 PM
  4. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/01/21, 10:15 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 05:53 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •