تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: چطوری این دکمه پلاس رو کمی ببرم سمت چپ

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض چطوری این دکمه پلاس رو کمی ببرم سمت چپ

    با سلام

    خواستم از اساتید بپرسم که چطوری این دکمه گوگل پلاس رو کمی به طرف چپ اخه سمت چپ فاش خالیه مثل انجمنdaneshju.ir/forum



    اینم کد

    کد:
    <style type="text/css">
    .kadr {
        background:#f9fbfc;
        border:1px solid #d7dee3;
        color:#7f663a;
        font-size:11px;
        line-height:22px;
        padding-top: 70px;
        padding:5px 14px;
        -webkit-border-radius: 8px;
        -moz-border-radius: 8px;
        border-radius: 8px;    
        text-align:left;
       
    }
    </style>
    <div class="kadr" style="position:fixed;left:19px;bottom:25px;z-index:1000;">
    درگوگل محبوب کنید :
    <g:plusone href="http://cinemacity.ir"></g:plusone>
    </div>
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 20.0.1132.47
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط peranses نمایش پست ها
    با سلام

    خواستم از اساتید بپرسم که چطوری این دکمه گوگل پلاس رو کمی به طرف چپ اخه سمت چپ فاش خالیه مثل انجمنdaneshju.ir/forum



    اینم کد

    کد:
    <style type="text/css">
    .kadr {
        background:#f9fbfc;
        border:1px solid #d7dee3;
        color:#7f663a;
        font-size:11px;
        line-height:22px;
        padding-top: 70px;
        padding:5px 14px;
        -webkit-border-radius: 8px;
        -moz-border-radius: 8px;
        border-radius: 8px;    
        text-align:left;
       
    }
    </style>
    <div class="kadr" style="position:fixed;left:19px;bottom:25px;z-index:1000;">
    درگوگل محبوب کنید :
    <g:plusone href="http://cinemacity.ir"></g:plusone>
    </div>
    قسمت قرمز رنگ رو تغییر بدید ( خودم هم کمش کردم )

    کد:
    <style type="text/css">.kadr {
        background:#f9fbfc;
        border:1px solid #d7dee3;
        color:#7f663a;
        font-size:11px;
        line-height:22px;
        padding-top: 70px;
        padding:5px 14px;
        -webkit-border-radius: 8px;
        -moz-border-radius: 8px;
        border-radius: 8px;    
        text-align:left;
       
    }
    </style>
    <div class="kadr" style="position:fixed;left:15px;bottom:25px;z-index:1000;">
    درگوگل محبوب کنید :
    <g:plusone href="http://cinemacity.ir"></g:plusone>
    </div>

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    اینکارو که می کنم کل کادر میاد سمت چپ که من نمی خوام اینجوری باشه من می خوام فقط دکمش کمی تغییر کنه بیاد سمت چپی که فضاش خالیه و با قرمز علامت گزاشتم


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    یه padding-left:-5px; به ته کلاس kadr اضافه کن ببین چی میشه

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    بازهم نشد متاسفانه ، البته اگه میشه دقیقا نشون بدید کد رو چه قسمتی بزارم شاید اشتباه گزاشته باشم البته امتحان کردم همه جا گزاشتم ولی نشد کوکی ها هم پاک کردم ولی باز نشد


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    شما ادرس سایت رو بزار دقیقا بهت بگم چیکار کنی

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    مرسی

    cinemacity.ir

    البته قبلا با راهنماییهای دوستان همین سایت درست شده بود ولی قالب رو که عوض کردم خراب شد

    تازه یه دکمه پلاس دیگه پایین انجمن میاد که نمی دونم چطوری باید برش دارم تو قالب ها هم گشتم پیدا نکردم


  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    این دوتا عدد رو اگه دستکاری کنی احتمالا درست میشه(بخاطر اینکه در سی اس اس بیشتر از این مهارت ندارم از این بیشتر نگم بهتره!)

    padding:5px 14px;


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    فک کنم به خاطر طول زیاد دکمه باشه اینو بعد از اون نوشته فارسی جایگزین کن ببین درست میشه:

    کد:
    <g:plusone annotation="inline" width="60" href="http://cinemacity.ir/"></g:plusone>

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    بازهم نشد متاسفانه


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •