تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل با لاگین کردن در انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1145.0
    میزان امتیاز
    35

    Unhappy مشکل با لاگین کردن در انجمن

    سلام دوستان

    از دیروز هر کسی از بچه های انجمن دکمه خروج رو میزنه و بعد دوباره میخواد وارد بشه هرچی یوزرنیم و پسورد رو میزنه نمیتونه وارد بشه،حتی با ورود به تاپیک ها و ریلود کردن صفحه!

    خود ادمین هم نمیتونه لاگین کنه و حتی به پنل ADMINCP هم دسترسی نداره!

    به نظرتون مشکل از کجاس ؟


    وب سایت ورزشی WWEPersian :


    دانلود مسابقات هفتگی و ماهانه رستلینگ همراه با آرشیو بزرگ پی پر ویو

    همراه با تالار تخصصی کشتی کج : اخبار روزانه ، مقالات رستلینگ ، تصاویر ، ویدئو و ...

    Forum.WWEPersian.iR




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    1,424
    مورد پسند
    983 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    168

    پیش فرض

    کش و کوکی مرورگر رو خالی کنید!


    [email protected]:~$ echo i love linux
    i love linux
    [email protected]:~$ echo :nineteen: l



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1145.0
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    خالی کردم منتها بازم وقتی میخوام وارد پنل ادمین بشم بعد از واردکردن یوزرنیم و پسورد دوباره به همون صفحه ریدایرکت میشه!


    وب سایت ورزشی WWEPersian :


    دانلود مسابقات هفتگی و ماهانه رستلینگ همراه با آرشیو بزرگ پی پر ویو

    همراه با تالار تخصصی کشتی کج : اخبار روزانه ، مقالات رستلینگ ، تصاویر ، ویدئو و ...

    Forum.WWEPersian.iR

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    با فایل tools.php کوکی هارو ریست کن حل میشه

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1145.0
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    والا دوست عزیز من اومدم همین کار رو بکنم که متاسفانه یه ارور میداد در رابطه با فایل Class_bootstrap_framework در خط 59

    بنابرین نتونستم اون رو ریست کنم


    وب سایت ورزشی WWEPersian :


    دانلود مسابقات هفتگی و ماهانه رستلینگ همراه با آرشیو بزرگ پی پر ویو

    همراه با تالار تخصصی کشتی کج : اخبار روزانه ، مقالات رستلینگ ، تصاویر ، ویدئو و ...

    Forum.WWEPersian.iR

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    متن ارور رو بزار

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1145.0
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    بفرمایید :

    Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/wwepersi/public_html/forum/includes/class_bootstrap_framework.php on line 65


    وب سایت ورزشی WWEPersian :


    دانلود مسابقات هفتگی و ماهانه رستلینگ همراه با آرشیو بزرگ پی پر ویو

    همراه با تالار تخصصی کشتی کج : اخبار روزانه ، مقالات رستلینگ ، تصاویر ، ویدئو و ...

    Forum.WWEPersian.iR

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    برو تو خط 65 همون فایل دستور if رو به صورت کامنت در بیار مثل زیر ببین وارد میتونی بشی به فایل tools.php :

    کد:
    //if (!sizeof($vbulletin->routes) AND VBINSTALL !== true) //{ // $vbulletin->datastore->fetch(array('routes')); //}

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1145.0
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    آره وارد شدم اما وقتی روی Rest Cooki و اون بعدیش میزنم این صفحه میاد با این نوشته :

    vBulletin 4.2.0, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions Inc.

    باز هم وارد نمیشه


    کسی از دوستان نبود یه راه چاره ای جلوی ما بزاره !!!
    ویرایش توسط ExtremeSport : 2012/07/06 در ساعت 08:19 PM دلیل: ادغام دو پست


    وب سایت ورزشی WWEPersian :


    دانلود مسابقات هفتگی و ماهانه رستلینگ همراه با آرشیو بزرگ پی پر ویو

    همراه با تالار تخصصی کشتی کج : اخبار روزانه ، مقالات رستلینگ ، تصاویر ، ویدئو و ...

    Forum.WWEPersian.iR

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •