تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: سوال در مورد امکانات پست بیت

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1077.3
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض سوال در مورد امکانات پست بیت

    من چه طوری میتونم امکانات پست بیت رو زیاد کنم؟

    منظورم گوشی من وسیم کارت من و...نیست.منظورم چیز هایی مثل:

    موضوع های ایجاد شده
    میزان امتیاز
    ورژن ویبولتین و...

    هست

    ممنون میشم راهنماییم کنید.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    برای تعداد موضوع ها : نمایش تعداد موضوعات آغاز شده توسط کاربر در Postbit با Threads Started by User in Postbit and Profile

    برای امتیاز ها ، از ادمین سی پی --> تنظیمات --> تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات امتیاز کاربری فعالش کنید و برای اضافه کردن به پست بیت:

    ادمین سی پی --> تنظیمات --> تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات نمایش یک موضوع برید و از عنصر های پست تنظیم کنید.

    برای سایر فیلد ها ، از ادمین سی پی --> فیلدهای مشخصات کاربر فیلد رو بسازید و برای اضافه کردن به پست بیت :

    ایجاد فیلد در ویبولتین 4 و قرار دادن آن در پست بیت

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1077.3
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    ممنون.

    بعد یه سوال دیگه:
    من از پست بیت دیاکو استفاده میکنم.حالا وقتی فیلد رو اضافه میکنم ،کادر بندی نشده!
    باید چی کار کنم که درست بشه؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    609
    مورد پسند
    634 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    برای کادر بندی مثل کد زیر عمل کنید :

    کد:
    <div class="post_field"> کد فيلد </div>

    کاربر مقابل از A.YOU.L بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1077.3
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    ببینید من یه فیلد ایجاد کردم و مثل اون تاپیکی که دادین عمل کردم.ولی فیلدی که اضافه کردم توی کادر نیست.این کد رو باید کجا بذارم؟
    هر جا گذاشتم یه فیلد اومده که توش آی دی اون فیلدی که گذاشته بودم اود!!!

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    کد پست بیتتون و کد فیلدی که گذاشتین توی پست بیت و کادر نداره به (به صورت جداگانه) بذارید تا واستون ویرایش کنیم


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1077.3
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    ببخشید میشه خودتون بهم یاد بدید؟چون بعدا هم میخوام اضافه کنم.نمیخوام مزاحمتون بشم

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    شما بذارید کدها رو آموزش رو هم بهتون میدم
    میخوام کلاس ها رو متوجه بشم چی هستن


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1077.3
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    متاسفانه الان نمیتونم کد بذارم!!

    پست بیت من همون پست بیت دیاکو هست.


  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    همینو از اول بگید راحت تره به خدا
    حالت کلی پست بیت دیاکو این شکل هست:
    کد:
    <div class="post_field"><div class="postbit_logo"></div><dt>onvan</dt> <dd>matn</dd></div>
    توی اون قسمت قرمز رنگ onvan باید اسم فیلدتون (به عنوان مثال "موضوعات ارسال شده:") رو بذارید و توی اون بخش matn مقدار یا متغییری که برای این فیلدتون دارید باید بذارید

    2 تشکر توسط:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره پست بیت
    توسط refaghat در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/03/28, 12:11 AM
  2. چند سوال در مورد پست بیت 3
    توسط haydar8881 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/03/10, 02:34 PM
  3. سوال در مورد پست بیت 3.8
    توسط Deadpool در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/07, 01:09 AM
  4. چند سوال در مورد پست بیت
    توسط shown در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/11/26, 09:06 PM
  5. سوال در مورد پست بیت
    توسط [email protected] در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/04/16, 12:16 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •