تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل از هک ها

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض مشکل از هک ها

    سلام دوستان
    من 3 روزه‌ دارم سوال میپرسم هما هیچ ## جواب نمیده‌ جواب هم ناقص هستن
    تو یه‌ تاپیک آقا حسین جواب دادن ولی ارور داآشت حل نشد

    Table 'forumira_.....cms_widgettype' doesn't exist'




    INSERT IGNORE INTO " . TABLE_PREFIX . "cms_widgettype (class, packageid) VALUES ('SectionNavExt', $packageid), ('CategoryNav', $packageid), ('Static', $packageid), ('Rss', $packageid), ('myFriends', $packageid), ('Searchwidget', $packageid), ('Poll', $packageid), ('StaticBB', $packageid), ('Recent', $packageid)
    اجرا کردم حل نشد

    این ارور داد
    #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '" . TABLE_PREFIX . "cms_widgettype (class, packageid) ' at line 1


    و وقتی vBulletin CMS فعال میکنم سایت بالا نمیاد اروو داتابیس میده‌
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    کوئری زیر رو اجرا کن تا cms پاک بشه بعدش اپگرید کن :
    کد:
    DROP TABLE IF EXISTS `cms_article`, `cms_category`, `cms_grid`, `cms_layout`, `cms_layoutwidget`, `cms_navigation`, `cms_node`, `cms_nodecategory`, `cms_nodeconfig`, `cms_nodeinfo`, `cms_permissions`, `cms_rate`, `cms_sectionorder`, `cms_widget`, `cms_widgetconfig`, `cms_widgettype`;
    DELETE FROM product WHERE productid = 'vbcms';
    DELETE FROM productcode WHERE productid = 'vbcms';
    DELETE FROM productdependency WHERE productid = 'vbcms';

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    اونم کردم حالا وقتی میخواهم آپگرید کنم این ارور میده‌

    <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> <errors> <error><![CDATA[<p>Database Error</p> Invalid SQL: SELECT COUNT(*) AS count FROM cms_node WHERE nodeid <> 1; Table 'forumira_iran.cms_node' doesn't exist]]></error> <error_html><![CDATA[<p>Database error in vBulletin 4.2.0</p> <p>Invalid SQL: SELECT COUNT(*) AS count FROM cms_node WHERE nodeid <> 1;<p> <p> <strong>MySQL Error</strong> : Table 'forumira_....cms_node' doesn't exist<br /> <strong>Error Number</strong> : 1146<br /> <strong>Request Date</strong> : Sunday, July 8th 2012 @ 0803 PM<br /> <strong>Error Date</strong> : Sunday, July 8th 2012 @ 0805 PM<br /> <strong>Script</strong> : http://forum-iranian.com/install/upgrade.php<br /> <strong>Referrer</strong> : http://forum-iranian.com/install/upgrade.php<br /> <strong>Classname</strong> : vB_Database<br /> <strong>MySQL Version</strong> : 5.5.24-cll<br /> </p>]]></error_html> </errors>

    ؟؟؟

    ؟؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط 4iran : 2012/07/09 در ساعت 01:57 PM دلیل: ادغام دو پست
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    کسی نبود پاسخ بده‌؟
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    کسی نیست لطفا چکار کنم آپگرد نمیشه‌ این ارور میده‌
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    کسی نبود پاسخ بده‌؟؟؟ همیشه‌ باید برم یه‌ تاپیک دیگه‌ ایجاد کنم؟؟ اسپم بدم؟
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    ارور میگه که شما سی ام اس رو ندارین و نمیزاره که اپگرید کنه
    شما پوشه سی ام اس ورزن وی بی خودتونو بریزین داخل هاست
    بعدش اپگرید کن ببین بازم ارور میده

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    اسم اون پوشه‌ همون سی ام اس کجاست؟؟ پیداش نکردم؟
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    شما الان یه بار هک ها رو غیر فعال کنید ببینید آپگرید نمیشه؟

    باید ورژن وی بی خودتونو اول دانلود کنید
    بعدش پوشه CMS رو بریزین تو هاستتون
    اگه تو پوشه upload نباشه حتما داخل پوشه do not upload قرار داره

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    آقا 10000 بار دمت گرم فقط اون آپلود کردم مشکلم حل شد نیاز به‌ آپگرید نیست
    کاش همه‌ مثل شما جواب گو بودن
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •