تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ارور در دکمه اطلاعات شخصی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض ارور در دکمه اطلاعات شخصی

    سلام و عرض ادب

    دوستان من هاستم رو تغییر دادم و محتویات رو کلا انتقال دادم به این هاست جدید. الان میخوام دکمه اطلاعات شخصی رو بزنم این ارور رو میده عکس هم پیوست شد .

    ارور :

    Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /home/ppjiir/domains/p30pji.ir/public_html/usercp.php(89) : eval()'d code on line 12

    لینک سایت :
    پاتوق جوانان ایرانی - صفحه اصلی
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 1526.png (15.8 کیلو بایت, 5 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    اقا کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    ای خدا کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    خدایا از دیروز کسی جواب این سوال رو نداده.

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    یک usercp.php جدید از بسته ویبولتین جایگزین usercp.php فعلی کنید ببینید درست میشه؟ ( قبلی رو هم نگه دارید )
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    یعنی اون قبلی رو دانلود کنم و این رو جایگزین کنم؟ منظور از نگه داشتن اینه؟

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    متن ارور رو کامل بخونی متوجه میشی که مشکل از قالبه
    رو دیفالت تست کن بببین باز ارور میده؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    975
    مورد پسند
    172 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    105

    پیش فرض

    قالب دیفالت رو حذفیدمجاش یه قالب دیگه نصبیدم.الان 2 تا قالب دارم که هر2 همین ارور رو میدن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/08/13, 11:02 PM
  2. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2013/11/29, 04:41 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/09/17, 07:59 PM
  4. یه نظر سنجی شخصی :دی
    توسط Reza در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/08/01, 08:08 PM
  5. حل مشکل (مشاهده صفحه شخصی کاربر)
    توسط GoyaFilter در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/05/25, 02:07 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •