تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: چطوری فونت جدید در وبلیتیون قرار بدم؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    627
    مورد پسند
    272 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 4.0b1
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض چطوری فونت جدید در وبلیتیون قرار بدم؟

    دورود دوستان

    من یک سوال داشتم چگونه فونت جدید من در وبلتیون قرار بدم؟

    (((شیوه قرار دادن فونت در وبلتیون رو برام بگید لطفا)))




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    به کدوم قسمت میخوای اضافه کنی؟

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    627
    مورد پسند
    272 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 4.0b1
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    همه قسمت ها(((پیغام خصوصی،موضوع جدید،پاسخ به موضوع و...)))

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    به قسمت ادمین سی پی-->استایل ها --> جستجو-->additional.css--> ابتدای کدها اینو وارد کن:

    کد PHP:
    @charset "UTF-8";

    @
    font-face {
      
    font-family'BKoodakBold';
      
    srcurl('images/font/BKoodakBold.eot?#'format('eot'),  /* IE6-8 */
           
    url('images/font/BKoodakBold.woff'format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
           
    url('images/font/BKoodakBold.ttf'format('truetype');  /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }

    /* CSS Document */ 
    حالا فونت رو داخل هاست بریز که مسیرش اینطوری میشه تو این کدها : پوشه images/font باید خودت یه پوشه بنام font بسازی و فونت رو داخلش بریزی

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    627
    مورد پسند
    272 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 4.0b1
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    تو پوشه images یک پوشه درست کنم بنام فونت؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    حالا میری به :
    ادمین سی پی--> استایل-->تنظیمات--> استایل رو انتخاب کن --> قسمت global--> حالا گزینه font رو انتخاب کن و نام فونت رو اول اون اسم ها اضافه کن

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    627
    مورد پسند
    272 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 4.0b1
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    من همه این کار هارو کردم ولی فونت ها اجرا نشد چیکار کنم؟؟؟

    ----اضافه شده------ جدا تو این انجمن بزرگی کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

    ----اضافه شده-----
    تو رو خدا یکی راهنمایی ام کنه یعنی تو سایت به این بزرگی هیچ ## نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط tavvajforum : 2012/07/19 در ساعت 07:52 PM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    لینک ؟

    کاربر مقابل از Amir Lord بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    ( Drupal Hosting ( linahost




  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    627
    مورد پسند
    272 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 4.0b1
    میزان امتیاز
    73

  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    انتهای additional.css بزنید :

    body {
    font-family:tahoma !important;
    }

    بجای tahoma فونت مورد نظر رو بنویسید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دو سوال در رابطه با وبلیتیون
    توسط tavvajforum در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/06/30, 11:32 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •