تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 28

موضوع: مشکل Not Found بعد از نصب VB Seo و چند سوال ...

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    htaccess وی بی سئو رو بریزید توی هاست

    نه مشکلی برای تنظیمات نیتس

    کاربر مقابل از Overlord بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    دو حالت داره که وی بی سئو ارور 404 بده :

    1. شما .htaccess مخصوص وی بی سئو رو نریختید .

    2. فایل های وی بی سئو ریخته نشده مثلاً vbseo.php داخل روت و الباقی فایل ها

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    الان دوباره htaccess که توی همون فایل vbseo بود رو آپلود کردم در قسمت روت هاست ( public_html ) ...
    این محتویاتش ( اگه لازم شد ) :

    کد:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vbseo control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On  # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase /  #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]  RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1
    ولی من احساس میکنم فایل htaccesss رو جاهای دیگه هم دیده بودم !! ( چون یه بار هم اشتباهی توی یه جای دیگه آپلود کردم .. یعنی الان 2 تا htaccess هست ) !!

    فایل های vbseo.php و بقیه رو هم کاملا سر جاش ریختم ... !
    سایت هم تا دیروز بالا میومد و Ok بود , فقط تاپیک ها با ارور 404 مواجه میشدند !!

    اما الان کلا سایت رو نمیشناسه ... ! اما Host سر جاش هست ... من تا حالا تجربه نداشتم ! چه اتفاقی افتاده الان ؟؟؟

  5. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,806 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    اکر مطمئن هستید که .htaccess رو ریختید .

    برید توی تنظیمات اصلی انجمن

    Friendly urls

    ببینید روی Standard هست ؟

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    اکر مطمئن هستید که .htaccess رو ریختید .

    برید توی تنظیمات اصلی انجمن

    Friendly urls

    ببینید روی Standard هست ؟
    علی جان همونطور که گفتم هاست جا به جا کردم و Domian ام عوض شده ...
    الان هاست با دامنه قبلی ست شده و دامنه جدید روش ست نشده !!!
    الان دامنه قبلی هم مدتش تموم شده و خلاصه مطلب اینکه سایت باز نمیشه و به تنظیمات هم دسترسی ندارم !
    فقط به هاست دسترسی دارم ...
    کجا باید دامنه جدیدم رو ست کنم ؟؟؟؟
    میشه بگین ؟

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    Up

    دوستان من به چند نفر PM دادم و از چند نفر پرسیدم !! هیچ ## راه حلش رو نمیدونست ... یعنی تاحالا واسه هیچ کدومتون همچین مشکلی پیس نیومده ؟!!؟؟!؟! به دوتا مدیر هم PM دادم راهنمایی خواستم که جواب ندادن یه بار دیگه مشکل رو کامل میگم ... ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید : من انجمنم سالم بود و فقط تاپیکهارو باز نمیکرد ! ( به دلیل نصب VB Search Engine Optimization ارور 404 میداد ) بعد هاستم رو مجبور شدم عوض کنم ! کل فایل Forum رو دانلود کردم و از MySql یه Backup گرفتم توی هاست جدید بک آپ رو ریستور کردم و فایل Forum رو هم توی روت انجمن آپلود کردم ! تا اینجای کار همه چی Ok بود ... اما دامنه ام رو عوض کردم !! نام دامنه قبلی : www.redbullbcone1.tk نام دامنه فعلی : Index of / فقط شماره 1 رو برداشتم ! توی سی پنل این دامنه ست شده اما فک میکنم توی فایل Forum هم باید دستکاری هایی بکنم !!! الان این آدرس سایت : Index of / وقتی روی گزینه Forum کلیک میکنید خود به خود مرورگر عدد 1 رو به آدرس وارد میکنه ! ( که دوباره باید عدد 1 رو حذف کنیم تا سایت بالا بیاد ) اما وقتی بالا میومد قالب سایت به هم ریخته بود و هر کاری میکردم به admincp نمیرفت !!! ( میگفت رمز اشتباهه که وقتی خواستم رمز رو بازیابی کنم به دلیل به هم ریختگی قالب کد تایید شونده لود نمیشد ) !! حالا یکی گفت فایل htacess رو آپلود کن ... منم توی روت هاست در کنار فایل froum آپلود کردم و این ارور پایین رو Ok کردم : حالا فایل htacess قبلی رو هم ندارم !!! یعنی الان وقتی میخوام وارد سایت شم ارور 404 میده ... حتی همون سایت با قالب خراب هم باز نمیکنه !! چه کنم ؟؟؟؟ ( البته فایل htacess. مخفی هست و توی روت هاست هر چی میگردم دنبالش نیست !! )

    دوستان من به چند نفر PM دادم و از چند نفر پرسیدم !! هیچ ## راه حلش رو نمیدونست ... یعنی تاحالا واسه هیچ کدومتون همچین مشکلی پیس نیومده ؟!!؟؟!؟! به دوتا مدیر هم PM دادم راهنمایی خواستم که جواب ندادن یه بار دیگه مشکل رو کامل میگم ... ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید : من انجمنم سالم بود و فقط تاپیکهارو باز نمیکرد ! ( به دلیل نصب VB Search Engine Optimization ارور 404 میداد ) بعد هاستم رو مجبور شدم عوض کنم ! کل فایل Forum رو دانلود کردم و از MySql یه Backup گرفتم توی هاست جدید بک آپ رو ریستور کردم و فایل Forum رو هم توی روت انجمن آپلود کردم ! تا اینجای کار همه چی Ok بود ... اما دامنه ام رو عوض کردم !! نام دامنه قبلی : www.redbullbcone1.tk نام دامنه فعلی : Index of / فقط شماره 1 رو برداشتم ! توی سی پنل این دامنه ست شده اما فک میکنم توی فایل Forum هم باید دستکاری هایی بکنم !!! الان این آدرس سایت : Index of / وقتی روی گزینه Forum کلیک میکنید خود به خود مرورگر عدد 1 رو به آدرس وارد میکنه ! ( که دوباره باید عدد 1 رو حذف کنیم تا سایت بالا بیاد ) اما وقتی بالا میومد قالب سایت به هم ریخته بود و هر کاری میکردم به admincp نمیرفت !!! ( میگفت رمز اشتباهه که وقتی خواستم رمز رو بازیابی کنم به دلیل به هم ریختگی قالب کد تایید شونده لود نمیشد ) !! حالا یکی گفت فایل htacess رو آپلود کن ... منم توی روت هاست در کنار فایل froum آپلود کردم و این ارور پایین رو Ok کردم : حالا فایل htacess قبلی رو هم ندارم !!! یعنی الان وقتی میخوام وارد سایت شم ارور 404 میده ... حتی همون سایت با قالب خراب هم باز نمیکنه !! چه کنم ؟؟؟؟ ( البته فایل htacess. مخفی هست و توی روت هاست هر چی میگردم دنبالش نیست !! )
    ویرایش توسط UnBelievable Boy : 2012/07/26 در ساعت 02:40 AM دلیل: ادغام دو پست

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    ااااااااااااااااااااااااا ااااااا .... این سایت شما دارین ؟!!!!!! به چندتا مدیر PM دادم ... به ادمین های سایت PM دادم ... به مسئول هاست این سایت PM دادم ... به هر کی که ربط به این سایت داشت Pm دادم که جوابم رو توی این تاپیک بدن !! یه کدومشون جواب ندادن ... حداقل بیایین یه اسپمم شده بدین من بفهمم این پستای منو میبینین !!!!! یا بگین پول میخوایین منم بهتون بدم ! یا بگین بلد نیستین ... یه چی بگین دیگه

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    481 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    76

    پیش فرض

    شما در تنظیمات انجمن آدرس انجمن رو درست زدید ؟

    وارد ادمین سی پی می تونید بشید که ؟

    کاربر مقابل از 98patogh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    آخ قربونت بازم دم مشهدیا گرم کلا انجمنم باز نمیشه !! صفحه Login شدنش باز میشه اما وقتی User و Pass رو میزنم ارور 404 میده !! مشکل 404 هم از htacess. هست ...

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    481 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    76

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط UnBelievable Boy نمایش پست ها
    آخ قربونت بازم دم مشهدیا گرم کلا انجمنم باز نمیشه !! صفحه Login شدنش باز میشه اما وقتی User و Pass رو میزنم ارور 404 میده !! مشکل 404 هم از htacess. هست ...
    آدرس سایتتون و یوزر و پس ادمین رو اگر مشکلی ندارید برای من پیام خصوصی کنید تا چک کنم براتون

    و اینکه آدرس فعلی سایت که میخواید روی سایت باشه رو بگید

    2 تشکر توسط:


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. 404 Not Found ارور
    توسط zesht در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/09/20, 12:20 AM
  2. خطای Not Found
    توسط mohsen73 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/05/08, 08:42 PM
  3. ارور 404 Not Found !
    توسط The Godfather در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/19, 10:36 PM
  4. تمام لینک ها 404 Not Found میده.
    توسط shown در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/09, 07:13 PM
  5. نمشکل سئو نسخه 6 و این اخطار 404 Not Found
    توسط tegzaz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/08/27, 03:22 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •