تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: حل ارور آواتار

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    Question حل ارور آواتار

    با سلام
    وقتی که من می خوام آواتار انتخاب کنم و بر روی گزینه ی ذخیره کلیک میکنم این ارور رو میده .هک آواتار پیش فرض رو غیر فعال کردم حتی پاکش هم کردم ولی درست نشد .
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 1110.png (6.5 کیلو بایت, 8 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    کسی نبود مشکل ما رو حل کنه ؟

  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ارور رو اینجا بذارید اصلاً معلوم نیست داخل عکس .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204
    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333

  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes--
    The path should be the server path to that directory rather than the relative path from your forum directory.

    Look for your server path in your phpinfo:

    AdminCP > Maintenance > View PHP Info

    At the bottom you will see a setting like this:

    _SERVER["DOCUMENT_ROOT"] ... /full/path/to/webroot

    For example, if the above path reads:

    /home/yoursite.com/public_html

    And you created the tmp directory in your FTP program at:

    /public_html/tmp

    Then the full path to the tmp directory is:

    /home/yoursite.com/public_html/tmp

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    آقا یه توضیح بیشترلطف کنید بدید به زبان فارسی .اون نقل قول رو متوجه نشدم.

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    میگه یک پوشه با دسترسی 777 باید ایجاد کنید برای ذخیره شدن فایل ها داخل اون .
    حالا از کجا مسیرش رو بفهمیم ؟

    AdminCP > Maintenance > View PHP Info
    اینجا قسمت بالا یک همچین چیزی نوشته شده :

    _SERVER["DOCUMENT_ROOT"] ... /full/path/to/webroot

    مثلاً اگه نوشته بود

    /home/yoursite.com/public_html

    شما باید پوشه tmp رو اینجا درست کنید بعد به ویبولتین مسیرش رو بدید .

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4.1.0
    سن
    30
    نوشته ها
    582
    مورد پسند
    431 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    The path should be the server path to that directory rather than the relative path from your forum directory.

    Look for your server path in your phpinfo:

    AdminCP > Maintenance > View PHP Info

    At the bottom you will see a setting like this:

    _SERVER["DOCUMENT_ROOT"] ... /full/path/to/webroot

    For example, if the above path reads:

    /home/yoursite.com/public_html

    And you created the tmp directory in your FTP program at:

    /public_html/tmp

    Then the full path to the tmp directory is:

    /home/yoursite.com/public_html/tmp
    این پیام رو میدی

    Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in [path]/admincp/index.php on line 1141

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    سن
    30
    نوشته ها
    1,030
    مورد پسند
    885 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    توی همون جا که علی گفت php info رو فعال کن.

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4.1.0
    سن
    30
    نوشته ها
    582
    مورد پسند
    431 بار
    نوشته های وبلاگ
    6
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    مشکل حل شد

    لطفا تایپیک رو ببند

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •